.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    този тип са ми най-удобни - http://img.wallpaperstock.net:81/lad..._1920x1440.jpg
    Тези са хубави наистина, но аз не си купувам, защото не ми харесва как връхчетата им (дантелката отгоре) прекалено много се очертава, ако блузата е от тънка материя и по-прилепната. Също, ако е голямо деколтето не е хубаво като се покаже.
    Иначе нямам предпочитание за марка. Важното е да ми хареса сутиена. Не обичам едноцветните, но имам по един чисто бял и черен за задължаващите блузи.Обичам тези, по които има дантела.По-удобни са ми тези с една закопчалка.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    на мене най ми харесват свалените сутиени

tuzaro is back

иначе нося 75-90 C и ми е трудно да си намирам хубави сутиени...имам само един на triumph, изръсих се сумати пари за него и вече ми е малък ..оф ... whatever...таа не си купувам маркови сутиени,защото ми умаляват..;/
    Радвай се, че ти се налага да даваш пари за сутиени, а не за силикон.

Иначе относно сутиени- въобще нямам идея кой размер съм.Някъде към 70 Б. Нямам особено много.Имам един бял на мънички лилави цветчета от Ню Иоркър.Един черен /любимия ми/ с цветя върху него.Един лилав специално за дрехи с гол гръб.И един розов, но ме стяга, та рядко го нося.Това са ми.Близо до вкъщи има едно магазинче със супер якото бг бельо на много добри цени.Оттам основно си пазарувам.А, да сега се сетих, че преди време майка ми даде цифра пари за 1 сутиен на Триумф, но ми стои ужасно, просто ужасно.

Иначе, една мацка пита кой е най-подходящия размер.Няма такова понятие.Отиваш, мериш.И това е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Влача двенки с размери 85-90C всеки божи ден...
    Иначе нямам предпочитания за сутиените.Преди харесвах изчистените(като модел),но сега съм се хвърлила на дантели,шарки,цветове...
    Относно скъпите сутиени...Не бих дала повечко пари за нещо,което ще ми омръзне след...има-няма 1 месец.Предпочитам да дам по-малко пари,но да имам повече разнообразие,вместо да си купя един с космическа цена и само него да нося всеки ден...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Нося 85В,предпочитам да са без подплънки,без дантела.Много харесвам червеното и имам много в този цвят,другите са черни и бели.А като модел най-много ми харесват тези : http://images.ibox.bg/2008/12/05/297/519x758.jpg
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нося само и единствено такива в черно и бяло /заплюла съм си няколко цветни от същите, но дали ще се намери моя размер/ http://www.pikantno.eu/phpThumb/snim...0012336900.jpg . Не ми харесват стърчащите дантелки, цветенца и др, тъй като през блузките си личи и не ми харесва.
    За размер до преди година бях 75С, но незнайно как и защо вече са ми малки. 75Д не мога да си намеря от доста време вече. Последно си взех един китайски за 6 лв, който що-годе ми стоеше добре и се доближаваше до идеята за 75Д.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

75 D, като цяло е трудно да се намери. Явно производителите смятат, че ако имаш големи гърди - имаш и голям гръб. И аз това нося, ама като не го намирам си вземам или 80 С, или 80 D. И мен ме е яд, че най-хубавите сутиени (шарени, дантелени, сатенени и т.н) са А или В.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    lLady_MooN_RaiN, 80Д са ми широки като подгръдна. Ти как се справяш с този проблем? Прекрояваш ли ги?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Djuff
    75А или 90А мисля че ми е.Повечето са ми детски , но този който най-често нося е черен на розовата пантера .

75В имам черен/син/розов/телесен цвят/бял/тигров/леопардов обичам да са ми различни но цветните нося само лятото с подходящи дрехи

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Аз нося 75В или 80В а за цветове обичам по-шарено бельо имам 2 черни сутиена и един бял и всичко останало цветно

Голям фен Аватара на smilelady
    75B днес си купих един сладурски

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    75 D, като цяло е трудно да се намери. Явно производителите смятат, че ако имаш големи гърди - имаш и голям гръб. И аз това нося, ама като не го намирам си вземам или 80 С, или 80 D. И мен ме е яд, че най-хубавите сутиени (шарени, дантелени, сатенени и т.н) са А или В.
    Ааа...досега НИКОГА не съм намирала 80Д...освен веднъж,ама сутиена беше доста грозен ;д;д;д .... Мислих,че вече не съществуват такива размери...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    75 С или 80 С и аз не знам вече... в зависимост от модела се побирам и в 75Б . За марки нямам предпочитания, само гледам да са памучни и без подплънки..
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Супер фен Аватара на Me4encety
    70C

Мислите ли,че за 12 години 75B e много? Така пише на моя,а аз като гледам вас вие сте на 14,15 сиг повечето а носите 75
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    75Б също предпочитам с вградени подплънки, а този тип са ми най-удобни - http://img.wallpaperstock.net:81/lad..._1920x1440.jpg
    Как се казва този тип сутиен?Аз имам само 1-2 такива,останалите ми са по-неудобни и по-различни.
    Това ли е бриджитка http://www.shopping.bg/img/products/...087496758.jpeg ...защото тези ми харесват най-много и са ми най-удобни.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cAnDyYy
    Мислите ли,че за 12 години 75B e много? Така пише на моя,а аз като гледам вас вие сте на 14,15 сиг повечето а носите 75
    В какъв смисъл много? Циците ли са ти много или какво?

Подгръдната ми попринцип е 78.. отдавна съм се отказала да търся 75D,колкото и удобен да ми беше единствения сутиен с този размер. Жалко,че го съсипах в пералнята И 80 трудно си намирам,но с малко повечко обикаляне се случва да уцеля. Иначе доста голяма част съм си ги вземала по поръчка. -.-

@lLady_MooN_RaiN, къде ги намираш тези размери,бе? Аз толкова обикалям и все няма..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

80B но избягвам подплънките не ги понасям...че някой път даже забравям да си сложа сутиен
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Град
    Софийско поле
    75D ili 80D,какъвто ми хареса модел,а и какъвто ми седи добре разбира се.Като макра Триумф.
    Down On The Farm!!!

Град
    in the middle of nowhere

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си