- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за сутиените
Тези са хубави наистина, но аз не си купувам, защото не ми харесва как връхчетата им (дантелката отгоре) прекалено много се очертава, ако блузата е от тънка материя и по-прилепната. Също, ако е голямо деколтето не е хубаво като се покаже.Първоначално написано от xAddicteDx
![]()
Иначе нямам предпочитание за марка. Важното е да ми хареса сутиена. Не обичам едноцветните, но имам по един чисто бял и черен за задължаващите блузи.Обичам тези, по които има дантела.По-удобни са ми тези с една закопчалка.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Радвай се, че ти се налага да даваш пари за сутиени, а не за силикон.Първоначално написано от bloodyF
![]()
Иначе относно сутиени- въобще нямам идея кой размер съм.Някъде към 70 Б. Нямам особено много.Имам един бял на мънички лилави цветчета от Ню Иоркър.Един черен /любимия ми/ с цветя върху него.Един лилав специално за дрехи с гол гръб.И един розов, но ме стяга, та рядко го нося.Това са ми.Близо до вкъщи има едно магазинче със супер якото бг бельо на много добри цени.Оттам основно си пазарувам.А, да сега се сетих, че преди време майка ми даде цифра пари за 1 сутиен на Триумф, но ми стои ужасно, просто ужасно.
Иначе, една мацка пита кой е най-подходящия размер.Няма такова понятие.Отиваш, мериш.И това е.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Влача двенки с размери 85-90C всеки божи ден...![]()
Иначе нямам предпочитания за сутиените.Преди харесвах изчистените(като модел),но сега съм се хвърлила на дантели,шарки,цветове...![]()
Относно скъпите сутиени...Не бих дала повечко пари за нещо,което ще ми омръзне след...има-няма 1 месец.Предпочитам да дам по-малко пари,но да имам повече разнообразие,вместо да си купя един с космическа цена и само него да нося всеки ден...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Нося 85В,предпочитам да са без подплънки,без дантела.Много харесвам червеното и имам много в този цвят,другите са черни и бели.А като модел най-много ми харесват тези : http://images.ibox.bg/2008/12/05/297/519x758.jpg
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Нося само и единствено такива в черно и бяло /заплюла съм си няколко цветни от същите, но дали ще се намери моя размер/ http://www.pikantno.eu/phpThumb/snim...0012336900.jpg . Не ми харесват стърчащите дантелки, цветенца и др, тъй като през блузките си личи и не ми харесва.![]()
За размер до преди година бях 75С, но незнайно как и защо вече са ми малки. 75Д не мога да си намеря от доста време вече. Последно си взех един китайски за 6 лв, който що-годе ми стоеше добре и се доближаваше до идеята за 75Д.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
75 D, като цяло е трудно да се намери. Явно производителите смятат, че ако имаш големи гърди - имаш и голям гръб. И аз това нося, ама като не го намирам си вземам или 80 С, или 80 D. И мен ме е яд, че най-хубавите сутиени (шарени, дантелени, сатенени и т.н) са А или В.
lLady_MooN_RaiN, 80Д са ми широки като подгръдна. Ти как се справяш с този проблем? Прекрояваш ли ги?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
75А или 90А мисля че ми е.Повечето са ми детски, но този който най-често нося е черен на розовата пантера
.
75В имам черен/син/розов/телесен цвят/бял/тигров/леопардов обичам да са ми различнино цветните нося само лятото с подходящи дрехи
![]()
Аз нося 75В или 80В а за цветове обичам по-шарено бельо имам 2 черни сутиена и един бял и всичко останало цветно
75bвсякакви цветове
![]()
Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
Ааа...досега НИКОГА не съм намирала 80Д...освен веднъж,ама сутиена беше доста грозен ;д;д;д ....
![]()
![]()
Мислих,че вече не съществуват такива размери...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
75 С или 80 С и аз не знам вече... в зависимост от модела се побирам и в 75Б . За марки нямам предпочитания, само гледам да са памучни и без подплънки..![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Мислите ли,че за 12 години 75B e много? Така пише на моя,а аз като гледам вас вие сте на 14,15 сиг повечето а носите 75
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Как се казва този тип сутиен?Аз имам само 1-2 такива,останалите ми са по-неудобни и по-различни.Първоначално написано от xAddicteDx
Това ли е бриджитка http://www.shopping.bg/img/products/...087496758.jpeg ...защото тези ми харесват най-много и са ми най-удобни.
В какъв смисъл много?Първоначално написано от cAnDyYy
Циците ли са ти много или какво?
Подгръдната ми попринцип е 78.. отдавна съм се отказала да търся 75D,колкото и удобен да ми беше единствения сутиен с този размер. Жалко,че го съсипах в пералнятаИ 80 трудно си намирам,но с малко повечко обикаляне се случва да уцеля. Иначе доста голяма част съм си ги вземала по поръчка. -.-
@lLady_MooN_RaiN, къде ги намираш тези размери,бе? Аз толкова обикалям и все няма..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
80B но избягвам подплънките не ги понасям...че някой път даже забравям да си сложа сутиен![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
75D ili 80D,какъвто ми хареса модел,а и какъвто ми седи добре разбира се.Като макра Триумф.
Down On The Farm!!!
upp![]()