- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за сутиените
Тук пускайте всичко за сутиените - модели, марка, размери, магазини за бельо и пр.
Може да споделите предпочитаната от вас марка, кой модел ви е най-удобен, какъв размер носите, да пуснете няколко снимчици и каквото още се сетите![]()
![]()
И аз нося 75Б.Нося или бели или черни.Шарени-само през лятото![]()
80D нося аз.
Като марка ми е фаворит Triumph,но и от българското бельо нямам оплаквания. Бельото от магазини подобни на New Yorker не си струва парите,а и доста бързо се къса някъде или се раздърпва дантелата/пада щампата и т.н.
Винаги с банели,почти винаги с предно закопчаване си купувам. Фен съм на черното бельо и само такова нося по принцип. Имам няколко бели сутиена,в случай че блузата не позволява носенето на черен такъв.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
и аз съм 75Б
Нося на Перфект обикневено.![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
75Б същопредпочитам с вградени подплънки, а този тип са ми най-удобни - http://img.wallpaperstock.net:81/lad..._1920x1440.jpg
Тия са супер яките и на мен са ми много удобни и седят супер!Първоначално написано от xAddicteDx
Иначе аз съм 75/80 C според зависи от модела и марката.
Нося български по принцип.
Аз нося 70Б..
Точно определена марка нямам - купувам това,
което ми харесва![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз нося 90С и много се ядосвам на всички марки бельо, предлагани в Бг, защото ми е ужасно трудно да си намеря красив и удобен сутиен, отговарящ на размера ми![]()
Иначе Христи са ми удобни.
А за цветове... 50% са ми черни, 40% са разни други цветове и останалите 10% са бели и бежови
Аз нося 85Д...купувам каквото си харесам,стига да има размер де ;д..така че определена любима марка нямам...ама обичам шарени сутиени ..и прашкивъпреки,че напоследък купувам повече бяло,черно,червено и лилаво (рядко розово)..другото малко детско ми изглежда
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз нося чашка С, но за размера не съм сигурна 90 или 95.
Предпочитам сутиени от този тип http://www.ivet.bg/zdjecia/1483.jpg
Конкретна марка не нося, купувам това което ми харесва, стои добре и ми е удобно ..... но гледам да са над 10 лв. (поне) Взимала съм си й от 6/7 лв. но са доста несполучливи.
Момичета да ви питам какъв размер според вас е най-хубав.. да не е като да нямаш гърди и да не са прекалено голями..според вас какъв размер е най-идеалния ?![]()
Според мен B или С ...![]()
70 или 75 Б, всякакви марки и модели
на мене най ми харесват свалените сутиени
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
70B, ма и А мое да ми стане. Не взимам маркови, щот предпочитам 10 и да си ги сменям, а не 1. Цветове - предимно тъмни, едноцветни.
Първоначално написано от tuzaro
tuzaro is back![]()
иначе нося 75-90 C и ми е трудно да си намирам хубави сутиени...имам само един на triumph, изръсих се сумати пари за него и вече ми е малък ..оф ... whatever...таа не си купувам маркови сутиени,защото ми умаляват..;/
аз нося 80Б обикновенно са черни и сиви![]()
Кирилица!![]()
kalpazanka
85B (горда с близначките ;д)
Нося всичко ,което ми харесва.
Тази година реших ,че ми се носят по-шарени и цветни ,пък иначе нося основно черно.
Нося 80 Б, различни цветове имам (най-вече черни)....
Нямам предпочитание за марка. Важното е да ми харесва цвета и модела, както и да ми е удобен![]()
75Б ,а преобладаващият цвят е черен.Предпочитам Triumph и Women's secret,но най-важното е да е удобен и от качествена материя.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....