- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко дълго бихте ходили с някой, ако само
Не бих тръгвала въобще с такъв... То външността и акъла си вървят 2 в 1....![]()
Ми докато не си намеря някой,в който да харесвам нещо повече от външност ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Зависи от много фактори.Това ,че не ме привлича вътрешно , не значи, че непременно трябва да ме отблъсква.
Досега съм нямал проблем.
sex
не бих тръгнала с такъв![]()
Няма да е дълго...Не се живее с външният вид.
Хмм.. Зависи. Бих могла да ходя с него ужасно дълго време, стига да получавам това, което искам. Просто това е до момента, в който нещата се изчерпват и не получавам това, което искам. Егоистично? Мне.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
една седмица и ще полудея..просто ако не ми допада по характер аз постоянно ще се дразним с нея и тя ще ме зареже ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Aко е само привлекателен,но празен отвътре и глупав не повече от месец предполагам.Не съм от тези,които биха си причинили да са с човек,с който не искат да бъдат.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Съгласна съм .Първоначално написано от sasha_90
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Не повече от няколко седмици. Няма смисъл да се заблуждаваме.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Няма да тръгна с него. Ако е някакъв красавец и в същото време е заядлив или нещо от сорта, няма да го търпя.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !