.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

момчета съвет

Аз съм момиче на 17 миналата година стана инцидент блъсна ме една кола пред училще кактоо и да е та бях в болница за около 1 месец проблемът е че докато бях таммне знам с какво са ме тъпчели но бях качилла 10 килограма но вече ги свалиих и сега ми се образуваха стрии около кръста леко на дупето и отвътрешната страна страна на кракатаа та д вии питамм товаа ГАДНО ЛИ Е ВАС е няма да ее приятно де ама всее паакк да знамм ваето мнение по въпроса

Град
    ФъФф КлубЪъ
    споко, има много момичета със стрии, лично на мен не ми правят впечатление
    темата не е за тук
    [феШЪн sTАЙL]
    Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш
    Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
    внимавай с мене манец

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако човекът, пред когото се събличаш те харесва, ще му допадаш и със стрии и няма да му е гадно. Всичко зависи от близостта и отношенията помежду ви. А и стрии имат почти всички жени.

Не мисля че мога да отговоря на въпроса ти но мога да ти дам решение http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D...0%D0%B8%D0%B8/

На мен въобще не ми пречат.

п.п. mamma dona by chico, сестра ми тва го ползва и после много го хвалеше :Д
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Който те харесва за това кеото си няма и да види стриите.

fyi това с което са те "тъпкали" са кортизони.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Щом тялото ти е във форма и си свалила килограмите не се притеснявай Лошо е ако не си ги свалила и има стрии ,така че бъди с усмивка на лице

Супер фен Аватара на fenasf
    Оправи ги, иначе няма как да те покажа на родителите си
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Дебре нема да те избират с кункурс ... Като тая те неще другата че те иска .. Ако и тя те неще винаги имаш десна ръка !

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Ако човекът, пред когото се събличаш те харесва, ще му допадаш и със стрии и няма да му е гадно. Всичко зависи от близостта и отношенията помежду ви. А и стрии имат почти всички жени.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Дебре нема да те избират с кункурс ... Като тая те неще другата че те иска .. Ако и тя те неще винаги имаш десна ръка !
    Приятелю, сподели, защо си тъп?

Град
    София
    Абе ти как така за един месец си станала от 15 на 17?
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    харесвам лекичките стрии,стои някакво естествено дупенцето

Споко. Все пак по - нагоре казаха почти всички жени имат стрии ...
    Лекуват се със секс поза ... Задна прашка

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Приятелю, сподели, защо си тъп?

Така ме кефи

Според мен ако момчето наистина те харесва няма да му правят впечатление, но ако е някой който търси само секс веднага ще ги види. Така че бъди спокойна.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    ++++

Цитирай Първоначално написано от NightrideR
    Според мен ако момчето наистина те харесва няма да му правят впечатление, но ако е някой който търси само секс веднага ще ги види. Така че бъди спокойна.
    Всеки ще ги види. Ако е момче, което я обича, няма да му пука, защото си я обича. Ако търси само секс, ще му пука, но т'ва не означава, че няма да я изчука. Така че стриите не са проблем, никой няма да те гледа под лупа и никой не е идеален.

Скоро чух коментар от момче, което по принцип е много повърхностно и мислех, че обръща внимание на такива неща. Чукал една, ама тя искала да са завити, за да не я гледал. И му казвам, че момичето се е притеснявало от тялото си и той каза "К'во ше се притеснява, всички имаме недостатъци, да не би и аз да съм идеален"

Така че, споко ... И аз имам стрии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си