- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Причерняване пред очите
от няколко месеца много често ми се случва да ми причернее пред очите и да ми се завие свят ии разбирчасе веднага се подпирам някъде или сядам за да не взема да паднаииии това не ми се случва само като ставам рязко например... ей така ходя си или стоя на едно място и то по няколко пъти на ден... започвам да се притеснявам....
![]()
![]()
ако имате някаква представа от какво може да е това ще съм ви ммного благодарна да споделите
![]()
![]()
![]()
Ортостатична хипотония или иначе казано ниско кръвно. Храни се здравословно, приемай повече течности и спортувай от време на време.
Ниско кръвно е, мдам. И на мен ми става така. Вдигай го някак. Кафе, шоколад... и много спорт![]()
Не е повод за притеснение ако не вземат да зачестяват тея пристъпи на ниско кръвно. Аз се имам за спортист и пак ми е ставало така дори и след литър кола. Дебелите хора имат високо кръвно, недохранените - ниско. Живей здравословно спортувай и не спазвай диети за отслабване.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Че на мен това ми е всекидневието и пак ми се получава...Първоначално написано от Claymore
Who's next!
аз имам същия проблем , независимо дали ще стана рязко или не..най-4есто ми се полу4ава когато стана от сън..немога. просто трябва да се подпря някъде за да не паднамного е лошо....
По принцип е нормално за пубертета.Първоначално написано от Force_bladeR
Като крадеш аватари така става _!_
Мерси мнг за отговорите... но просто мнг почна да зачестява а иначе ям много шоколад пия кафе ии страшнио много вода но пак се получава..
п.п. точно от тебе съм взела да крада да знаеш!!! цттцтц нямам си друга работа аз :X мога да кажа същото за тееб но не ми се занимава с хора с плоски мозъци![]()
![]()
![]()