.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Причерняване пред очите

от няколко месеца много често ми се случва да ми причернее пред очите и да ми се завие свят ии разбирчасе веднага се подпирам някъде или сядам за да не взема да падна ииии това не ми се случва само като ставам рязко например... ей така ходя си или стоя на едно място и то по няколко пъти на ден... започвам да се притеснявам.... ако имате някаква представа от какво може да е това ще съм ви ммного благодарна да споделите

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ортостатична хипотония или иначе казано ниско кръвно. Храни се здравословно, приемай повече течности и спортувай от време на време.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ниско кръвно е, мдам. И на мен ми става така. Вдигай го някак. Кафе, шоколад... и много спорт

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Не е повод за притеснение ако не вземат да зачестяват тея пристъпи на ниско кръвно. Аз се имам за спортист и пак ми е ставало така дори и след литър кола. Дебелите хора имат високо кръвно, недохранените - ниско. Живей здравословно спортувай и не спазвай диети за отслабване.

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Ортостатична хипотония или иначе казано ниско кръвно. Храни се здравословно, приемай повече течности и спортувай от време на време.
    Че на мен това ми е всекидневието и пак ми се получава...

Who's next!

.

аз имам същия проблем , независимо дали ще стана рязко или не..най-4есто ми се полу4ава когато стана от сън..немога. просто трябва да се подпря някъде за да не падна много е лошо....

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Че на мен това ми е всекидневието и пак ми се получава...
    По принцип е нормално за пубертета.

Спокойно,няма повод за притеснение.Както отговориха по-горе приемай повече течности,в топлото често се случва да ти падне кръвното.
    Cullens

Banned Повече от фен
    Като крадеш аватари така става _!_

Мерси мнг за отговорите... но просто мнг почна да зачестява а иначе ям много шоколад пия кафе ии страшнио много вода но пак се получава..

п.п. точно от тебе съм взела да крада да знаеш!!! цттцтц нямам си друга работа аз :X мога да кажа същото за тееб но не ми се занимава с хора с плоски мозъци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си