- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане
Здравейте регнах се тук само за един въпрос такам приятелката ми иска като я лижа и като свърши да и изпия "сокчето"и се чудех дали може някак си да ми стане нещо ддз
ии реших че някои може да знае като го изпия може ли да ми стане нещо.
мс предварително за отговорите
Може да получиш киселини, ломбаго, ишиас или да забременееш нежелано.
ее стиа бъзици като нормален човек попитах![]()
Лижи на воля, безопасно е.Първоначално написано от lickerrr
окс ае утре я почвам![]()
а тя твоито млекце не иска лиПървоначално написано от lickerrr
Първоначално написано от sa6opi4a
Звучи мега яко някакво, обаче реално на мен лично ще ми е малко гадно май... ама щом ти нямаш проблеми, не бой се от такива глупости.Здравейте регнах се тук само за един въпрос такам приятелката ми иска като я лижа и като свърши да и изпия "сокчето" Very Happy
Имаше една такава песен "Пичата кисееелинааа...за венците е добра))"
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
хахаха, да голяма песен.Първоначално написано от Shogi
![]()
![]()
![]()
Нищо няма да ти стане, споко (:
Н момичето определено ще и хареса .Първоначално написано от lickerrr
sleda ot lubovta
Най-много да ти хареса и да искаш пак.![]()
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Все едно тя да пита дали ще й стане нещо, ако глътне твоето "сокче". Не разяжда плътта, споко.
Баси само като го прочетох и ми се иска приятелката ми по-бързо да се върне от магазина ..Нема кво да ти стане не бой се .. ако можеше да стане нещо от тва "сокче" вече да съм умрял няколко пъти
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
e moje da ti stane huq drugo ne vijdam ko 6ti stane