- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - бихте ли тръгнали със 13-годишно момиче ?
Е ? Ако не - защо ? Ако да - пак защо и от какво зависи ?
п.п - аз съм на 15 , но просто ми е инт дали батковците биха тръгнали с момиче на 13 ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Ако бях момче,бих тръгнала с 13годишна.Защото аз ще съм по-големият във връзката и ще мога да си я разигравам както си искам и тя да ми се връзва на глупостите...А ако бях и някои загорял идиот и тя ми пусне как да не тръгна с нея ?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В повечето случай момче би тръгнало с 13 годишно момиче,за да я разиграва.А и 13 годишните са по-наивни.
амии аз съм на 15 ии да в крайна сметка 2години не са нищо стига да има причина да сме заедно
If it's worth having,it's worth fighting for
не мисляВсе пак завити и от разликата в годините, ако бях на 11, 13 или 15 сигурно бих тръгнал с 13 годишна...
ама на тия години вече ми се струва, че ще ми е малка
![]()
Доста голям съм вече за 13 годишна..Ма то поне на 15-16 да бях,че да ми е забавно да я правя на маймуна.
Хич не са ми на акъла 13 годишните,не се занимавам с такива девойки.Нито търся само секс в една връзка,нито ми доставя удоволствие да се гавря с нечии чувства. Не бих тръгнал с толкова малка госпожица.![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Зависи на какво ниво е 13 годишното момиче. Не бих ходил с някоя лигла.![]()
Не бих тръгнал,за какво ми е 13 годишна да играем на криеница ли...?![]()
Аз - не ама имам един познат на който гаджето му е 2-3 години по-малко от него.
MAPATOHKOBKA
![]()
т.е: НЕ!!!
Ако има акъл..бих![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Както винаги точно се изказваш.Първоначално написано от Sh@d0w
Бих добавил - 13 годишна ,какво да я правя?
Нито опит в секса има,нито във връзка,нито знае тя какво да прави с мен.
Ако бях и аз на 15 - бих.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Естествено, че бих. Разликата не е чак толкова голяма.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Не съм момче, но един мой приятел ходи с 13-годишна (той е на 15). Разликата не е голяма, но нещата, които ги вълнуват са съвсем различни ...
момиче съм ^Първоначално написано от Milen0v
![]()
![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Първоначално написано от Reaper93
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
не. не ми е на нивото и е смешно
WE ARE NOT ANGELS!
Не.