- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - бихте ли тръгнали със 13-годишно момиче ?
да ви беше проблема в разликата
2 години е нормална разлика ве хора ;/
иначе,къв е проблема,ако тя е на 13,а той 15.
стига да е зряла!а тези се намират..
що се говори за 13 годишните,вие си имате на представа,некви разглезени,малки лигли дето ще ви се връзват,е да АМА НЕ!
НЕ всички са такива..вярвайте![]()
Четох до втората страница и спрях,защото ме ядосахте супер много.Защо трябва 13 годишно момиче да си играе на криеница?Да,има ги такива,но не всички.Аз до преди 4 месеца бях на 13 и винаги се занимавам с поне 2 години по-големи от мен,защото момчетата на моята възраст не са ми на акъла.Те са тези,които си играят на криеница,не ние!![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Макар и да съм на 14, сичките момичета които познавам и са с една година по-малки от мене са супер разглезени и капризни...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Защо не? За мен не е проблем да тръгна с 13-годишна стига да си допадаме един на друг![]()
Не защото тя ще мисли по съвсем друг начин.. Ще си реже ръцете и глупусти
П.П. Женско съм (имам един приятел в същата ситуация)
има много момичета който са на 13 и са доста развити и като тяло и като акъл... така че зависи от самото момиче...
аз например днес се натисках с едно момиче дето ся е 7 клас (13 години)
и с едно момиче дето е 6 клас (12 години) а аз съм на 16![]()
годините нямат кой знае кфо значение![]()
^
...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
еми аз съм на 13 (моми4ее) и би тръгнала с някои на 13 или 14 !! ама не искам да ме разиграват. иначе бих пуснала на някои които ме обичаПървоначално написано от Chanceux
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Само за натискане стават, сигурно, или просто ти не си много развит интелектуално.Първоначално написано от MilanowPz
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Разбира се, че са лигавщини, а тези с токчетата не мога да ги гледам.. Но не съм съгласна, че всички момичета на тези години са глупави... да, опитът липсва.. но не всички са надувките за които си мислишПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Аз не мисля, аз виждам. Пък дори и да не са... Определено не са подходящи за мен, с повече от пет години по-възрастен.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
az sum na 14 za kakvo da ne trugna s 13 godishna!
Teardrop
В любовта няма граници![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Излизала съм с мъж на 20 , когато бях на 13 . Имахме връзка две години и половина.
Бяхме си на един акъл по едно време. Но аз се промених . И се разделихме.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
като разлика 2 год. не са много но 15г.-13г. малко странно имам познат който е на 16 и е с момиче което е на 13 иии не си е работа...!!! нея я интересуват съвсем различни неща :Х друго си е ако той е на 18-19 тя на 16-17
![]()
Тъй като обективен отговор не може да се даде, защото много зависи колко голямо е момчето, което да трябва да хареса тази 13 годишна девойка. И все пак ако тя се цели във височина от порядъка 16-17-18 годишен батко трябва да изпъква доооооста. Наистина доста от съученичките си. Характера също е важен. Ако изглежда и се държи като по-голяма не виждам какъв може да е проблема, но пак повтарям - трябва наистина много да изпъква.![]()
Не, не бих
Причина:
Защото още си мисли, че каквото лети се яде![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.