.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Каква е формата на тези вежди?

..

Мен пък ми мязат на нарисувани ..
    Снимай с тела и си готова...

Покажи снимка и така...

Супер фен Аватара на katericArofl
    ee те са рисувани.. язък, че си си ги пускала толкова време

Супер фен Аватара на m1nik
    тези са отвратителни
    )

Нали?
    Мега нарисувани ужасТни са...
    Пък и не виждам за какво си ги пускала толкова като тъй или иначе са някви две лентички...

Да знам,че са нарисувани,то си личи..но формата ми харесва..много искам такива :] Сигурно ще снимам с тела да..добра идея е.И все пак..обла ли се води,че не съм много наясно..

Град
    Пловдив :)))))
    Кажи на козметичката си :
    "искам възможно най-грозните вежди"
    И тя ще се ориентира

Хах,защо се заяждаш?Всеки има различен вкус откъм каквото и да било

Мега фен Аватара на teenems
    недей ,моля те !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Хей,не са чак толкова гадни формата тип обла ли е?На втората снимка ми харесват..

оскуби се до косъм и си нарисувай две ленти, за кво ти е козметик ии в двата случая ще са еднакво грозни

Абе не са баш като нейните..

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Не си прави такива ! Моооля те

Хаха,няма да са съвсем същите,защото тези са нарисувани,ноо все пак..интересувам се от формата им..тип обла ли е,или прави..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Стига де, вие пък всички как критикувате...Тя не пита дали ви харесват, или не нито пък как да си ги направи.Много е гадно като си харесал нещо и всички почнат да ти обясняват колко е грозно.Всеки си има вкус.На мен ми харесват, но дали ще отиват това адски много зависи от формата на лицето, особено когато са толкова тънки.Снимай ги-казаха го по-горе.Снимката ще е по-добра и от най-хубавото обяснение.И не забравяй, че не всички вежди могат да станат това, което искаме
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Стига де, вие пък всички как критикувате...Тя не пита дали ви харесват, или не нито пък как да си ги направи.Много е гадно като си харесал нещо и всички почнат да ти обясняват колко е грозно.Всеки си има вкус.На мен ми харесват, но дали ще отиват това адски много зависи от формата на лицето, особено когато са толкова тънки.Снимай ги-казаха го по-горе.Снимката ще е по-добра и от най-хубавото обяснение.И не забравяй, че не всички вежди могат да станат това, което искаме
    +

1. Качваш снимката на телефона и я носиш да я покажеш на козметичката.
    2. Принтираш снимката и я носиш на козметичката да я види.
    И в двата варианта ще разбере прекрасно какво искаш

Град
    Bulgaria
    Не ми харесват..... не знам как се казват, а пък и тези са рисувани доколкото виждам ..

Нарисувани са в някаква невъзможна извивка. Като отидеш да ти ги оправят, козметичката ще прецени най-добре какво ще подхожда на лицето ти.

ОМГ!! Тии толкова ли си зле да си мислиш че са прави по-дяволите?!? Тва ако ти мяза на право, начи не ти трябва козметичка ами очен лекар .. Някъв вид обли са но не знам изобщо защото за пръв път виждам такива (и може би за последен, щото грозотията им е ненадмината! ) .. Не си прави такива, ще те гледат като че ли си извънземна ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Мега фен Аватара на koshtramba
    Обясни, че са дръпнати нагоре, с лека дъга. Или направо бягай със снимка
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Покажи снимка.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си