- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво търсят момчетата/мъжете в едно момиче??
Интересно ми е да видя дали момчетата харесват момичета,които могат да разиграват или пък сериозно момиче, с което могат да разговарят и споделят всичко ..![]()
Първоначално написано от Weroniikaaa
Тези, които разиграват, се наричат курви. Обикновено забиват много момчета, но като помислят какво са постигнали, отговорът е - нищоИстинският мъж ще допуска компромиси, но разбере ли, че го правят на луд, веднага ще вземе мерки, а това си значи почти винаги едно - Game Over
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Амиии търся перфектното момиче за мен, но дори аз не знам какво животно ще е тва, така че не мога да отговоря сори майкъл.
MAPATOHKOBKA
Ума и тялото са нещата ,които гледам най-много.Държа да има самочувствие (подплътено) и да знае ,какво иска.
големи цици и малко дупе, не ми трябва друго.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Другото го имам нон-стопПървоначално написано от Weroniikaaa
![]()
мм с една дума
СЕКС !!!!
пп:виждали ли сте двойка без секс,които си живеят щастливо цял живот?
това беше за психолозите които ще искат да ме оборят
айде със здраве
абе при всеки е индивидуално![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Пускат гугъла и търсат, ма се не намират тва, къде им требва.
Секс ?!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Търсят това, което всички други търсят - (сам се сети..)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Абе някоя усмихната и забавна![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Първоначално написано от Weroniikaaa
Първоначално написано от danchobg
Повечето момчета си търсят само СЕКС.....За тях останалите неща са маловажни....ама мъже ги наречи и не ги обиждай...![]()
За всеки е индивидуално, но нека споделя аз. Най-голямото ми желание е да намеря симпатично, умно, мило и красиво момиче, което също да изпитва нещо към мен. Обаче е доста трудно да се намери. Другият вариант са леките жени, като видя такава, сещайте се какво искам, но по-принцип си държа на 1-то...![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Хах,момчетата,тези които не са узрeли умствено искат ,поне повечето - малко дупе, големи цици.
Вече мъжете ,които са здраво стъпили на земята и знаят какво искат ,се оглеждат за някое сериозно момиче,момиче от което ще получат разбирателство .Тогава едва се осъзнават ,че не всичко е до външност,поне така си мисля.Същото е и при момичетата спрямо момчетата.В крайна сметка едно момче търси у едно момиче различни неща ,в зависимост от това до колко е узрял,порастнал.
Епа поправете ме ,ако греша,щото аз за себе си съм права !![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Напротив, не беше.Първоначално написано от z1p0
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Точни Критерии нямам.... Всяка си има свои съставки ;p
Точно такаПървоначално написано от Scouser
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN