- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уретрален онанизъм
Някой правил ли го е? Питам защото днес реших да пробвам и сега като пикая, ме боли пикочния канал и сякаш пари... временно ли е или съм направил нещо?
Не съм го правила и не смятам .Вече се чудите къде да си пъхате разни неща.От къде пък го измисли и това?Първоначално написано от wallace
Май си нямаш друга работа
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Реших да пробвам и не ми хареса, но сега сякаш щипе когато пикая предполагам защото е чувствително и съм го наранил не е нещо друго нали?
Ми, професоре, то е логично след като направиш такава глупост да те боли патката.
Господи, прибери си вересиите !
Бахти поколението от глупост вече ще вземат да се осакатят...сериозно почвам да се притеснявам вече има нещо сбъркано![]()
Разбрах намека, не прекалявайте
True,true. Простотията няма крайПървоначално написано от Riva
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
http://bg-sexologia.info/novsmf/index.php?topic=224.0Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
По добре ти е да не знаеш...
Eгати ужаса, честно.....![]()
Тия, които са го практикували са извън строя..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Напълно подкрепямПървоначално написано от FuckedUp
![]()
sleda ot lubovta
Вече си знам, че е гадно![]()
Така е човек се учи от грешките си,ама трябва и да имаш акъл да помислиш преди това дали си заслужава...радвай се че не е нещо по-сериозно.
И следващия път мисли...с горната си глава.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Чувала съм мъже да си завират разни неща по задниците,ама да си завират предмети в пишките си не бях чувала.Толкова ли сте загорели,и толкова ли не можете да си намерите момиче с което да се чешате там където ви сърби?![]()
![]()
![]()
![]()
абе хаха уретрален онанизъм?? хахахахах![]()
![]()
![]()
вие ме съсипватекакво още ще измислите.. ушен онанизъм??? хаха
![]()
![]()
да бате сиг си си преебал нещо
аа направо се съсипах да се смея като прочетох темата ;д;д;д лелеее ;д
абе не ти пожелавам да си си преебал нещо ама поне ще ти е за последно тоя вид "онанизване" хаха ;д;д лелееее недей повече да правиш такива изцепки бе![]()
сега може би най удачно ще е да отидеш ан доктор аам как ще му обясняваш кво си правил![]()
незнам само ти си знаеш :Д айде после пиши да видим какво е станало доктора дали се е разревал от смях ;д
![]()
![]()
Ами в момента ме сърби , а ако ти предложа да дойдеш да ме почешеш , ще ме нападнеш словесно , ще се оплашиш , ще ме помислиш за перверзник и какво ли още не...Първоначално написано от rali4ka1
НО НЯМА ДА ГО ПОЧЕША С ХИМИКАЛКАПредпочитам дясната си ръка... никога не ме предава...
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Господи дай ми търпение, защото дадеш ли ми сила всичките ще ги избия!!![]()
Боже от къде ги мислите тези глупости... Боже модераторите... Потресена съм![]()
Тъкмо си мисля "преди във форума имаше повече олигофрении, пък ся само бременни 12 годишни и "анални аматьори"" и виждам тая тема.. е успокоих семислих си, че олигофрените са на изчезване.. а те просто сега започват новия сезон на "Простотии, олигофрении и пр."
![]()