- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скайппп...
Здравейте! Оставяте ли си скайпа включен когато излизате а вашите са у вас или ви е страх да не прочетат някоя хронология и го изклучвате...?
Може за вас темата да е тъпа...,но на мен ми е интересно пък и ми е скучно и реших да я пусна...
Айде вие стеее...
Изключвам го винаги, когато изляза от нас. Иначе дори и наще да са на компютъра, примерно пише че ставам и не чакам да прочета това "ок" дето ще последва и така имам сигурни няколко непрочетени съобщения. Така че и да искат няма да го отворят да не ги разбутат. Иначе не мисля и че са тръгнали да гледат, но кой знае какво може да им хрумне.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мразя компа да е включен когато ме няма. Винаги като излизам го изключвам, пък после наще като искат сядат и го включват.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Изключвам го, но не винаги..
Не ме е страх дали ще прочетат някоя хронология..![]()
Дрън-дрън
Винаги когато излизам си изключвам скайпа.За по-сигурно![]()
Не,не си изключвам скайпа,тъй като нашите въобще не
сядат на компа,пък камо ли да прочетат някоя хронология..
А пък брат ми много рядко гледа какво са ми писали.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, а и баща ми не сяда на компа, а майка ми сяда само да играе на разни игри, да пише разни документи и да си проверява пощата и като излизам само трия хронолоията в нета, и нъче скайпа го оставям на отпочиващ
И аз така...Първоначално написано от mlakniwe2
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
И да сядат и да четат не ми дреме особенно, не съм на 8. Тук идва вече темата с личния живот която е доста дълга и ще спра до тук.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Винаги си изключвам компютъра като изляза. Не, че има кой знае какво да се прочете и види. Още повече, че майка ми едва ли ще седне да ми чете хронологията. В крайна сметка компът си е мой, има още един в хола, като им потрябва ползват него.![]()
Ами азвече не живея с нашите и няма кой да ми прочете каквото и да било въпреки, че аз по Скайп не пиша кой знае какви неща - клюките се разпространяват с телефона.![]()
А и в повечето случай, когато изляза, изключвам лаптопа.
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Ако има някой у нас го изключвам.Ако съм сама-не![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Когато излизам го изключвам. Но не щото ме е страх да не прочетат нещо, ми просто да си почине лаптопа. Не мисля, че биха ми ровили из хронологията.
[quote="ecstazy"]Мразя компа да е включен когато ме няма. Винаги като излизам го изключвам, пък после наще като искат сядат и го включват.[/quote] И влизат в другия Юзър, щото иначе ..... токови удари ще има послеимам си парола, така чеее...не се притеснявам...
Винаги го изключвам, въпреки че ме съмнява да ми прочетат хронологията. Ама все пак това е едан от причините.
Ами да, изключвам го, ако не забравяНо и да остане включен, не е фатално - няма какво толкова да се прочете ;рр
Не го изключвам.
Нито майка ми, нито баща ми могат да го отворят.
Дори да разбираха нещо, нямаше да ми четат хрон.
А и на мен не ми пречи, няма кой знае какво да видят.
Никой от родителите ми не ми чете хронология на скайпа и смс-и на телефона.
От 1-2 седмици насам го изключвам заради една дооста неприятна случкаПървоначално написано от NiGhTmaReee
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ами аз съм на лаптоп и него само аз си го използвам,нашите седят на компютъра.Но преди си го оставях постоянно включен,защото самият компютър не се изключваше и нашите не са си позволявали да ми четат нищо.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз съм на лаптопа, компютърът си е за тях, така че няма смисъл. Преди ползвахме един скайп и не съм се отписвала. И да са ми чели нещо (което ме съмнява), няма какво да са видели толкова.![]()
Мне, винаги скайпът ми е онлайн .. ;д
Даже когато спя, го оставям направо налиния, а ако излизам някъде го слагам на отпочиващ, защото мама сяда на компютъра, за да говорят с татии .. ии таакаа .. иначее преди сестра ми прочете една хронология, бях много ядосана, но сега съм й адски благодарна, че ми отвори очите .. понякога и такива неща се получават .. ии се радвам сега, че стана така ..Иначе принципно ще ми е някво гузно, ако мама ми прочете няква хронология .. и аз си мисля, че го прави, ама то няма нещо пикантно да се скрие, просто искам да си имам личното пространство ..
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Понякога го изключвам,друг път-не.Не ми пречи да е включен и без това нашите не ми четат хронологиите.Тях не ги интересуват такива неща.Майка ми не може да работи на компютър,а баща ми сяда да гледа някой филм или да търси схеми,когато поправя нещо и му трябват.