.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Съвети ?!

Град
    София ;д

Съвети ?!

Такам .. Първо Здравейте , значи моята история е следната: Преди 2 години в даскалото видях едно момче.. и се влюбих веднага.. взех му скайпа писахме си адски много.. станахме приятели.. Аз му показвах и казвах , че го обичам по всякакъв начин.. - Не ми отвърна на чувствата.. Вече почнахме да си пишем все по рядко и по-рядко .. Накрая разбрах че е станал уж "фр" с една от моя клас |-( .. След седмица тръгнаха - точно на моя рожден ден.. просто перфектния подарък .. |-( Скарахме се и ме блокира |-( След тва скъсаха ама ква "файда" ;д Най-добрата ми приятелка му писа да ме деблокира .. - деблокира ме.. ии въобще не си писахме ! |-( само отначалото .. после му написах "ай кат няя да ми пишеш напрао пак ме блокирай " той не отг.. Накарах най-добрата ми приятелка да го накара него понеже те тогаа бяха нещо кат фр.. той и е казал че му било "кофти " сетил се кога да му е кофти .. |-( И и казал че : "сега ако тръгнеме ше е гадно щот тя ше има чувства а аз не " .. И и казал " аз не харесвам само малко от нея то е малко , но.. " Тя го попитала кое е това малко нещо той казал "нз" .. |( след 10-15 мин ме блокира.. НО аз още го ОБИЧАМ ;(;( Съвети как мога да го спечеля .. или поне как да го забравя..
    Ти за мен си всичко ! Разбери.. !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Абе обичаш го...въобще не знаете истинската стойност на думата "обичам".Съвсем изгуби стойността си.И какво толкова "обичаш" в него-държанието или безразличието му към теб?Той даже не се интересува от теб и не го крие.Запознали сте се и на следващия ден "обичам те"...нямам думи направо...

Порасни.

Град
    София ;д
    Еми отначало мислех че е само увлечение Но не е така .. как да ти го обясна обичам го квот и да става.. ;x

Супер фен
    Не. Просто си лудо влюбена в него. Повярвай ми, това не е обич

Град
    София ;д
    Повярвай ми.. не може 2 години само да съм влюбена..

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Глупава работа. На колко си, че караш някой друг да говори вместо теб? Сливи ли имаш в устата? Детския ти акъл .. Може би това не харева в теб. И стига с т'ва "Обичам го". Оливате се вече.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    София ;д
    Хах.. м на 15 съм

Цитирай Първоначално написано от merriie
    Повярвай ми.. не може 2 години само да съм влюбена..
    Може, щом той не отговаря на чувствата ти. Няма смисъл да си хабиш времето, усилията и живота за човек, който се отървава от теб - буквално, чрез блокиране в скайп. Огледай се, дай шанс на други т.е. намери си нова 'любов'. В крайна сметка ти си решаваш, но помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    София
    Ако 2 години не можеш да си го изкараш от главата ... никой не може да ти даде добър съвет как да го спечелиш или как да го забравиш. Но по принцип най-разумно е да спреш да тичаш след него(ако го правиш) и да спреш да му показваш, че не ти е безразличен. Тогава вариантите са 2 - единия е като усети какво е загубил да се влюби в теб, а другия е когато си харесаш друго момче да ти е много по-лесно(и тогава наистина ще го забравиш).
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Град
    София ;д
    Мерси на всички ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Със сигурност не го обичаш - просто си си го втълпила. Вие дори гаджета не сте били, не сте имали никакви по-сериозни и различния отнашения от кратко приятелство... Щом за 2 години по никакъв начин не ти е показал, че гледа на теб като на повече от приятелка значи не те харесва. Дори те е блокирал в скайп... Най-добре се откажи да правиш каквото и да било, защото така само ще му досаждаш и накрая ще се дръпне тотално от теб
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали го обичаш,а пък просто искаш нещо,което не може да
    се случи..Нали все пак "Всеки иска това,което не може да притежава"
    и тази мисъл те кара по-силно да се привържеш към него..Но просто
    така "правиш лошо на себе си".. - той е безразличен към теб,а когато го виждаш така - ти става кофти иии...
    Както и да е..Опитай се да го забравиш..Занимавай се с нещо,
    излизай с приятели и така този "период" ще отмине..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Остави го.Няма смисъл да се хабиш за човек,който не заслужава.Можеш да го забравиш като спреш всякакъв контакт с него.

не го кефиш примери се
    колкото поече му се "натискаш"повече ще те отгбягва щото му досаждаш

Аххх, като го обичаш толкова много - заплаши го с пистолет и с оженете, така поне вечно ще сте заедно и няма къде да бяга..
    А иначе - не го обичаш. Кефи те, харесал ти е, ама чак пък обиич..
    И ти кво предпочиташ- да тръгнете, без той да има чувства към теб, само за да ти угоди, или да не сте "гаджета"
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Съвети ?!

Такам .. Първо Здравейте , значи моята история е следната: Преди 2 години в даскалото видях едно момче.. и се влюбих веднага.. взех му скайпа писахме си адски много.. станахме приятели.. Аз му показвах и казвах , че го обичам по всякакъв начин.. - Не ми отвърна на чувствата.. Вече почнахме да си пишем все по рядко и по-рядко .. Накрая разбрах че е станал уж "фр" с една от моя клас |-( .. След седмица тръгнаха - точно на моя рожден ден.. просто перфектния подарък .. |-( Скарахме се и ме блокира |-( След тва скъсаха ама ква "файда" ;д Най-добрата ми приятелка му писа да ме деблокира .. - деблокира ме.. ии въобще не си писахме ! |-( само отначалото .. после му написах "ай кат няя да ми пишеш напрао пак ме блокирай " той не отг.. Накарах най-добрата ми приятелка да го накара него понеже те тогаа бяха нещо кат фр.. той и е казал че му било "кофти " сетил се кога да му е кофти .. |-( И и казал че : "сега ако тръгнеме ше е гадно щот тя ше има чувства а аз не " .. И и казал " аз не харесвам само малко от нея то е малко , но.. " Тя го попитала кое е това малко нещо той казал "нз" .. |( след 10-15 мин ме блокира.. НО аз още го ОБИЧАМ ;(;( Съвети как мога да го спечеля .. или поне как да го забравя..
    да го спечелиш не можеш и на баба ти килотите да обуеш.. научи се, че не всичко в тоя живот става както искаш забравяш го като спираш да мислиш за него... не мисли кви чувства имаш, не мисли как те е блокирал, не гледай тая тема... изобщо не мисли за него! Сега очаквам да кажеш "не мога".. да, ама не! Можеш, ама не искаш!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от TheMaggie
    помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.
    По точно нямаше кой да го каже. И не мисли, че го обичаш без да си го опознала "от близо". Ако така се заобичваше..

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от TheMaggie
    помисли дали си струва и дали обичаш него ИЛИ този, който си мислиш, че е.
    По точно нямаше кой да го каже. И не мисли, че го обичаш без да си го опознала "от близо". Ако така се заобичваше..
    Познавам го много добре не съм написала тази тема да ме упреквате а да ми помогнете , но явно сте разбрали погрешно !

Град
    София ;д

Re: Съвети ?!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    да го спечелиш не можеш и на баба ти килотите да обуеш.. научи се, че не всичко в тоя живот става както искаш забравяш го като спираш да мислиш за него... не мисли кви чувства имаш, не мисли как те е блокирал, не гледай тая тема... изобщо не мисли за него! Сега очаквам да кажеш "не мога".. да, ама не! Можеш, ама не искаш!

Да , супер съвет нямам думи !

Стига.Просто не ми го побира главата.

Добре,да приемем,че го обичаш,което не е невъзможно.Просто защото има хора,които за другите са наивни и глупави.Ще го осъзнаеш!
    Няма начин да принудиш някой да те обикне.Просто няма.Ако имаше нямаше да ги има всичките воини на света,нямаше да има и врагове,нямаше да има предателства,убииства по любов или ревност.
    Защо просто не си насочиш енергията и потенциала към нещо по-полезно?
    Когато не те искат,гонят те и те унижават...редно ли е да си там?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa

Добре,да приемем,че го обичаш,което не е невъзможно.Просто защото има хора,които за другите са наивни и глупави.Ще го осъзнаеш!
    Няма начин да принудиш някой да те обикне.Просто няма.Ако имаше нямаше да ги има всичките воини на света,нямаше да има и врагове,нямаше да има предателства,убииства по любов или ревност.
    Когато не те искат,гонят те и те унижават...редно ли е да си там?

Мерси.. първия коментар който оценявам ! Благодаря много !

[quote="merriie"]
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa

Когато не те искат,гонят те и те унижават...редно ли е да си там?[/
    quote]

Мерси.. първия коментар който оценявам ! Благодаря много !
    И все пак....отговор...?
    Просто от любопитство...Какво смяташ да правиш сега?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    София ;д
    Еми няма смисъл повече да се надявам Просто ще се опитам да го забравя..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    нали искаш съвет да го забравиш бе? Дадох ти и пак недоволна.. ай ше ви се невиди неблагодарните

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    нали искаш съвет да го забравиш бе? Дадох ти и пак недоволна.. ай ше ви се невиди неблагодарните
    Само казвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си