.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    У нас Си (=

Теглене от замунда - проблем

Имам инсталиран Windows 7 и пише, че е съвместим с Flashget. До тук добре. Като тегля нещо от сайт всичко е наред, но като е от замунда, тогава го тегли за 1 секунда, буквално, и не е филмът, а е някакъв файл с разширение .торент.
    Как да го оправя?

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Re: Теглене от замунда - проблем

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Имам инсталиран Windows 7 и пише, че е съвместим с Flashget. До тук добре. Като тегля нещо от сайт всичко е наред, но като е от замунда, тогава го тегли за 1 секунда, буквално, и не е филмът, а е някакъв файл с разширение .торент.
    Как да го оправя?

Трябва да не сейфаш торент файла, а да го отвориш с тази програма-или там където си го сейфал/а торент файла го отваряш с флашгета, но ти препоръчвам uTorrent за теглене на торенти тя е по лека и по-хубава според мен

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: Теглене от замунда - проблем

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Как да го оправя?

Трябва да не сейфаш торент файла, а да го отвориш с тази програма-или там където си го сейфал/а торент файла го отваряш с флашгета, но ти препоръчвам uTorrent за теглене на торенти тя е по лека и по-хубава според мен
    И аз съм за uTorrent
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си