.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Бяло течение ..

Значи,този месец ми закъсня с 15 дена .. после ми дойде,беше ми малко по-дълго от обичайното,но сичко си беше окей .. Сега обаче бялото ми течение (имам го от много време),е кърваво o_O смисъл .. все едно има някфи съсиреци .. не знам как да го обясня .. Казах на мама,тя каза,че е от времето .. На 15 съм,ако има значение

П.С: Девствена съм
    П.С 2: Предния месец,след като ми дойде,имах някфа бъбречна инфекция,но ми мина с антибиотици,дали не може да има нещо общо .. ?
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен
    Мила, защо не отидеш на гинеколог, за да си по-спокойна?!
    Няма нужда да питаш тук. Няма кой да те излекува. Нищо страшно няма, иди и кажи за проблема. Успех! )

По-важното в случея е ,че си казала на мaйка си!
    Доста от връстниците ти биха го премълчали и само 1 темичка тук ще пуснат.Браво за което.Ако много те притеснява ще се наложи да и го кажеш пак.Никoй не може да ти помогне повече от родителите (личен опит).

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кой ден от МЦ ти е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да,наистина може да е от времето,не се притеснявай,но можеш да отидеш на генеколог,така просто,за да ти е по-спокойно.
    Cullens

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си