- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Взимали ли сте...
Взимали ли сте пари от вашите, без те да знаят? Колко?
Не. Като ми трябват пари просто питам или си взимам от спестените, ако нашите ги няма.
Взимал съм,но се случва много рядко и никога не съм взимал повече от 10-15 кинта..
не, ама сестра ми зима от мен.
Не , ако имам нужда взимам от там където мама ми е казала, че държим общите пари на семейството. Преди да си взема звънна на мама и я питам дали може и тя ест ми казва да. Незнам кой може да краде от родителите си. Имам една съученичка дето като малка редовно крадеше от тях дори и монети. Сега нз сигурно взима много повече, но това не е моя работа. Важното е, че аз съм възпитана и никога не бих взела пари без да знаят.
Не,не съм..
Или им се обаждам,или си вземам от спестените
си пари..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Seductress
![]()
...Първоначално написано от Moderatorius
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от Moderatorius
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
Да,взимал съм и още взимам,после им казвам деслучва се супер рядко
не се изказвай неподготвен,прасе
Веднъж.След това ми беше гузно и осъзнавам колко глупаво съм постъпила.Е,все пак съм била най-много на 12.
Нито съм вземала, нито съм искала. Винаги ми е било страшно гузно - мамо, дай 5 лева.. никога не съм го казвала, звучи ми ужасно. От училище ако ми искат казвам 'искаха толкова..) и на другия ден или ми е оставила, или не. Но да тръгна да я преджобвам - ужасно просташко е.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Никога не съм взимал пари без разрешение! Просто знам,че ако поискам 5 лева те ще ми дадат 10 и така.. ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Никога не съм взимала пари, без разрешение, или без да кажа, че ще взема. Дори подавам протмонето, за да ми се извадят пари, но сама да си взема - никога....
не, не се е налагало, защото когато поискам ми се дават, а когато ги няма наще все са ми оставили нещо на шкафа.
tell me what i wanna hear . .
Да за списание което струва 6лв. и което ми казаха,че няма да ми го купуват![]()
Мда..Не е като да ги взимам скришно или нещо,просто не ги уведомявам всеки път като взема пари.Те пък да не са малоумни..нали им е ясно,че все от някъде пари трябва да имам.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Да,но малко като по-малка нещо като левче![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada