Здравейте!Предполагам,че има и друга такава тема,но просто нямам кога да потърся.Та направо на темата-искам да ви попитам дали някой знае с каква диета е подходящо да се пият хапчетата ЗАХИР.Чух,че действат ефикасно само с подходяща диета и ако някой е чел за тази диета със ЗАХИР или я е прилагал с хапчетата нека ми пише тук или на имейл keti_4c@abv.bg Благодаря много!![]()
с глад много ясно... зобай хапчетата и гладувай...ако до няколко месеца си жива ела ни се обади....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се научихте и тва е...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Хапчета.. няма да отиде да си напъне задника малко във фитнеса ми си разваля организма с хапове..![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ами зависи от това колко кг искаш да отслабнеш.С инхуа хапчетата се отслабва до 2 кгИ сега и аз се чудя кви хапчета да почвам
Не си разваляйте организма с хапчета бе хора. Спорт + хранителен режим = резултати
понякога след дълъг период на неправилно хранене организма не може да привикне към правилното.Тук се наместват хранителните добавки... ноо вместо тоя захир зафир,аз бих си купил Л-карнитин,щото той си е аминкоиселина (като рибеното малсо за непросветените) и е по-евтин и има по-голям ефект!