Благодаря на всички писали в темата .
Върви до аптеката от сега![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Няма да си казвам мнението.Ще ти изложа фактите ,а ти ако имаш точно 1 грам мозък ще разбереш мнението ми.Първоначално написано от miki05
1)Не се познавате лично
2)Говорите си само по скайп
3)Той е на 21 ,а ти на 14
4)14 годишно фърфалаче мисли за сериозна връзка по скайп с 21 годишен комплексар
дано имаш 1 грам мозък !
да,разликата е голяма
иска те за секс![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Идва ми да се разплача..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
оох защо всички винаги изкарвате момчетата някви педофили едва ли не само защото са със 14 ,15 годишна ?! Окейй знам че има и много случай в които наистина е така че момчето иска само секс и тваа е ,това не го отричам .. но просто не ги слагайте всичките по големи (19 , 20 +) под общ знаменател . Защото има много от тях които искат сериозна връзка -може да са малко ,но ги има !!
По темата .. според мене трябва да го опознаеш много по добре и да се видите на живо и тогава вечее ако всичко е екстра и наистина си паснете ,и разбереш че той не е тези типове дето искат да те използват тогава няма лошо да тръгнете.![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Една 14годишна не може да има връзка с някои на 21...Аз на 16 не мога да имам сериозна връзка с някои на 19 какво говорим за другия случаи.Не трябва да слагаме всички под общ знаменател,но тези които искат само секс са много повече от другите.И най-вероятно авторката е попаднала точно на такъв извратен,бъгав,комплексира н,сексманиак.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да, на 21 години ще търси сериозна връзка точно с 14 годишна. айде стига глупости.
+ подкрепям... може и да търси , освен и той ако не е с акъл на 14 годишна....Първоначално написано от lubomirky
![]()
ilovesummer, тия които искат сериозна връзка си хващат момичета горе-долу на тяхната възраст. Какво сериозно виждаш в едно 14-15 годишно лапенце? И какво друго то може да даде на един мъж освен секс?
По темата: Разликата ви е голяма, не сте се виждали на живо и най-вероятно възнамерява да спи с теб и да те зареже така ще изобщо не се занимавай с такива
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
може да прозвучи грубо но според мен иска само да те "тресне"
If it's worth having,it's worth fighting for
Какво значение има възрастовата разликаедна от моя клас е на 15 а ходи с 24 годишен от 1 година и още не са се
нали се сещаш :P
А, що да е голяма. То ние с баща ми сме големи авери пък ни е горе долу такава разликата и нямаме проблеми досега. Давай.
Да, сигурно чакат да й дойде цикълът, за да е годна. Иначе е още зелена.Първоначално написано от 0409
![]()
Каква сериозна връзкааа,че и по скайп,не на живо?Ти не си му виждала очите..Между другото се очаква вече хората по скайп да се женят..и куп други неща
![]()
Ако не ти дойде акъла навреме и не спреш да се вържеш на приказките на 'баткото', значи в скоро време да те очакваме в раздел "Секс" с поредната тема, озаглавена "Бременна ли съм?!".
Въобще не се занимавай с него... и умната занапред!
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Ихаа, егати якия бятко![]()
Кажи му, че и ти го харесваш, за да станете гаджетаПоченете разговори с видео, за да можете поне да си споделяте колко се обичате компютър в компютър .. така де очи в очи
![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Наистина всички са прави. Не може едно 21 годишно момче да търси сериозна връзка с 14 годишна. Той станал вече мъж за женене ще се занимава с детеНе се занимавай, изживей си детството твърде си малка за сериозна връзка. Аз не знам на 14 осъзнавате ли какво означава сериозна връзка ??????
Направете си среща , но не ходи сама. И чак тогава ако го харесаш ( не е некой педофил) И не е само за 1 ден , вече сама решаваш
![]()
Който нож вади , от нож умира!
+1Първоначално написано от lubomirky
![]()
Как бихте постьпили вйе ?![]()
По-добре не се занимавай с глупости,още не можеш да пишеш,пък връзки тръгнала да води
Сега сериозно: По-добре внимавай с тези неща,особенно с запознанствата по скайп.Ако не знаеш за какво ти говоря потърси значението на думичката "педофил".Точно момичета на твоята възраст,поради това че са наивни стават тяхна жертва.
Препоръчвам ти да го блокнеш и не се занимавай повече![]()
Първоначално написано от miki05
ходи взимай презери... цялата работа ми е чак смешна.. скайп, той на 21, ти на 14, той те харесал, иска сериозна връзка с тебе... Не смятам, че възрастовата ви разлика ви е голяма.. смятам, че разликата в акъла е голяма.. как изобщо питаш, не знам...
Заминавай да учиш (по принцип не правя забележки за правописа, но имайки предвид заглавието и съдържанието на темата, не се сдържах).![]()
Дамм...ключ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.