- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол e DarkKisss
няма нужда от повод за да се почувстваш женствена и привлекателна. това мога да ти кажа аз /дано не прозчуви обидно/
има ли неща за които си сигурна, че няма да си простиш
научила ли си се да се поставяш на мястото на отсрещната страна при даден конфликт/спор и т.н.
лесно ли допускаш хората до себе си?
животът ти свързан ли е по някакъв начин с изкуството. имаш ли интереси в тази насока, таланти и т.н.?
едно нещо, което не би пожертвала в името на спорта
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За колко време бягаш 100м?
Ами 100м плуване? Любим стил?
Похвали се с най-големите си постижения в спорта :Р
Audio ergo sum
Seducti0n
има ли неща за които си сигурна, че няма да си простиш? - Да, че не започнах да се занимавам със спорт по от рано..
научила ли си се да се поставяш на мястото на отсрещната страна при даден конфликт/спор и т.н.? - Зависи с кого се провежда конфликтът или спорът.
лесно ли допускаш хората до себе си? - Научила съм се да ги преценявам и .. понякога.
животът ти свързан ли е по някакъв начин с изкуството. имаш ли интереси в тази насока, таланти и т.н.? - Рисувам карикатури, когато ми дойде музата пиша песни за себе си, живота и т.н.![]()
едно нещо, което не би пожертвала в името на спорта. - Бъдещето си. (възможността да имам деца например)
ArrowsOfDeath
За колко време бягаш 100м? - Хаха, не бягам 100 м. Бягам 3 км. на състезание :Р (:
Ами 100м плуване? - 1.10, хаха. не ми е силната страна. Любим стил? - кроул, разбира се..![]()
Похвали се с най-големите си постижения в спорта :Р - Индивидуален Златен медал на Блаканските игри в Турция юли 2010. По-форе от това не знам .. Смисъл имам много медали и отличия от това, където съм се състезавала по България, но това .. беше Балканиада все пакии 12 място по фехтовка на Европейско . (от 45)
Running is my drug and I am overdosed ..
Същност от колко годишна започна да се занимаваш със спорт и сама ли реши, че трябва да го направиш или под натиска на близък/родител?
По колко часа на ден средно тренираш?
А как е положението в училище-добра ученичка ли си, любими предмети?
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
SummerDream
Същност от колко годишна започна да се занимаваш със спорт и сама ли реши, че трябва да го направиш или под натиска на близък/родител? - Еми нашите ме бутнаха да тренирам плуване преди 4 години, на мен не ми се ходеше хич, то пък озлезе мн забавна история и се получи петобой и започнах да тренирам, а после като видях и първите резултати супер много се надъхах и така .. сама..
По колко часа на ден средно тренираш? - когато имам 3 тренировки - 4 часа, когато имам 2 тренировки - 3 часа.
А как е положението в училище-добра ученичка ли си, любими предмети? - Ами да, добре ученичка съм .. В интерес на истината завърших сега 10-ти клас с 5.70. Любим предмет немски език (:
Как балансираш със спорта и ученето(на мене ми е трудно,затова и питам)?
Освен това искам да те питам при теб случвало ли се е да те измести по някакъв начин човек с връзки?
Имаш много хубаво име. На кого си кръстена или просто така са го избрали вашите?
Имаш ли роднини, които не са българи? Питам те, защото името ти е не е традиционно за България.![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Dundy
Как балансираш със спорта и ученето(на мене ми е трудно,затова и питам)? - Слушам в час(имам добра памет сякаш)
Освен това искам да те питам при теб случвало ли се е да те измести по някакъв начин човек с връзки? - О да .. че как .. то около шопите се върти всичко (нищо лично за софиянците от форума) .. абе глупаво е, но се е случвало 1-2 пъти ..
HeavensMaiden
Имаш много хубаво име. На кого си кръстена или просто така са го избрали вашите? - Така са го избрали нашите (:
Имаш ли роднини, които не са българи? Питам те, защото името ти е не е традиционно за България. - Не съм българка и не съм родена тук. Рускиня съм и цялата рода сме руснаци (:
Мисля, че с русата си коса изглеждаше по-невинна и нежна. А мисля, че тази нежност в излъчването ти е необходима, за да може да контрастира на мускулестото ти силно тяло. Иначе си много симпатичнаНе мислиш ли да си оставиш естествения цвят?
Искаш ли да се влюбиш лудо (нали каза, че не си се влюбвала досега имай предвит, че ако е много силно, може леко да намалиш спорта...как въобще ти оставя свободно време?![]()
Ленка,днес да си се разхождала по Варненчик със сребрист клин и прибрана коса?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
umnotodetence
Хахаха, съдба. Точно днес се боядисах руса отново, домъчня ми ;(
И да, исакм да си оставя естествения цвят))
Ами все тая ми е, хаха. Нямам нищо против, ако човекът е .. THE ONE дето се казва, ама в никакъв случай това няма да повлияе на спортната ми кариера, защото най-вероятно ще е спортист и той, хаха. :Р
ElinoOor
НЕЕЕЕНе съм ... :Х А и нямам такива дрехи, лол, хаха.
Не си ли падаш тайно по някой? :P
Audio ergo sum
Чак пък да си падам, не мисля, хаха.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Смисъл не че няма готяни батковци плувци на басейна, ама все пак, нищо няма, хаха.
днес едно момиче адски ми заприлича не теб :О
иначе.. от кАде познаваш Калин?![]()
Kaname senpai <3
Какво ти липсва в живота?
Ако трябва да избереш 1 спорт от 5тте кой би бил той?
Ако можеш за 1 ден да бъдеш друга каква би била?
ElinoOor
оф .. от една водна война, случайно .. защо и на теб ли досажда или как?
DisturbiaV
Какво ти липсва в живота? - Нищо!! (:
Ако трябва да избереш 1 спорт от 5тте кой би бил той? - Бягане <3
Ако можеш за 1 ден да бъдеш друга каква би била? - Не искам да бъда друга, всичко което стана в живота ми лошо или добро стана и аз такава каквато съм и не си се представям по друг начин (:
Досажда ли ти?![]()
Бе знаем се с него по някви общи приятели,после имаше някви любовни драми(мне между нас,слава богу :Д) и т.н.
Иначе аз знам, че се познавате покрай фейсбук и снимките.![]()
![]()
Kaname senpai <3
Хахахаха. Хлапето се забавлява по детски начин, поне не бие на вена под терасите..Първоначално написано от ElinoOor
10на думи, с които би се самоописала
5 неща в начина ти на мислене, които ти си харесваш
5 неща в начина ти на мислене, които не харесваш
Сама за себе си как определяш характера си слаб/силен?
)
Като се записа добре ли започна(с добри резултати за начинаещ)?
Преди била ли си "спортна натура'?
Ученолюбива ли си?
Закуснях ли?Утре майка ми ще се обади на треньора?
![]()
![]()
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
m1nik
10-на думи, с които би се самоописала. - Борбена, упорита, инат, самоуверенна ..
5 неща в начина ти на мислене, които ти си харесваш. - Ами, държа си на своето и това е!![]()
5 неща в начина ти на мислене, които не харесваш. - Прекалено мн фантазирам понякога .. в пълния филм влизам :/
Сама за себе си как определяш характера си слаб/силен? - Силен.
RedJeans
Като се записа добре ли започна(с добри резултати за начинаещ)? - Мн злеее![]()
Преди била ли си "спортна натура'? - ИЗОБЩО .. хаха
Ученолюбива ли си? - Не, но ми върви, хаха.
Закуснях ли?Утре майка ми ще се обади на треньора? - Не си (: Звънкай по всяко време))
ЖелаЙш ли да се запознаем лично майна?![]()
Kaname senpai <3
Братя/сестри?
От къде изобщо дойде идеята за спорт (ясно от родителите ти), но за да запълваш свободното време, да се занимаваш с нещо или..?
Писвало ли ти е понякога, идвало ли ти е да се откажеш?
По колко пъти в седмицата тренираш? Всеки ден?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ElinoOor
Па що не!?![]()
![]()
Romance
Братя/сестри? - Не.
От къде изобщо дойде идеята за спорт (ясно от родителите ти), но за да запълваш свободното време, да се занимаваш с нещо или..? - Да си изразходвам енергията където трягбва![]()
Писвало ли ти е понякога, идвало ли ти е да се откажеш? - Да.
По колко пъти в седмицата тренираш? Всеки ден? - 2-3 пъти, понякога в неделя почивам (:
Само обади кога,къде..![]()
Като тичаш на стадиона/правиш упражнения вкъщи каква музика пускаш?![]()
Книжки четеш ли? Какъв жанр,коя ти е любимата?
Дразни ли те като ти кажат 'ЧОВЕЕЕЕЕК,НАЙШ ЛИ КВО СТАНААА' ?![]()
Ти говориш ли на човек,авери,брат,браточка,ш о стаа е баце,ооо пепи,ей сексЕ и т.н. ?![]()
Kaname senpai <3