- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моето мнение - не пропускайте темата , моля ви !!
Здравейте ! Да знам - може би раздела е грешен,но ако е така,надявам се,че модераторите ще я преместят !!! Пак става въпрос за 13-годишната възраст ! Не мисля , че е справедливо да "осъждаме" момичета/момчетата на 13 години . Всеки си мисли,че те са лигльовци/лигли , които не учат , а само ходят по момчета/момичета и се правят на големи . Знаете ли,колко много момичета на 13 познавам , които се скъсват да учат и изобщо не им пука за любовтта. Всеки минава през тази година и всеки я изживява различно .. ! И кво като си мислят , че са наистина влюбени - всичко започва така , по някакъв начин !! Всеки се нуждае от подкрепа и надежда ! И кво,стават на 14 - арее вече са големи ! Вие го възприемате така !! Всичко е до характер и акъл !!Някои си мислят,че тези на 13 все още си играят с кукли - тези някои се изразяват сякаш са адски големите !! И кво ако някои играят с кукли- еми да си играят - тва вас кво ви засяга !! 13-годишната възраст е тази,в която започва пубертета и тези момичета / момчета все още са объркани , защото се променят (един вид)!! Те не могат да знаят какво ги очаква като нямат опит и се надяват,че някой може да им помогне , а вместо това - повечето (да не кажа всички) го критикуват (или поне в темите,които се пускат от 13-годишните) !! И какво очаквате да направи ?? ... То тези на 15 , като са с 2 год по-големи и си мислят,че те са изживели голямата истинска любов - но повечето просто се залъгват !! Казаха ми , че много хора вече се залъгват че си харесват някой - и съм напълно съгласна !! Усмихнал ви се е и айде вече го харесвате - ама не е така !! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЛАГАМ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ !!!
П.П-Темата може и да се повторя и ако е така-ключ !! Но просто искам да изкажа мнението си и съм 99% сигурна че няма да променя никого и че повечето ще почнат да критикуват - но не ми пука!За мен беше важно да споделя мнението си !
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...