някой е много ядосан... достатъчно говориха по тая тема.. достатъчно точно се изразиха 2-3.. мога да предположа, че авторката е на 13-14 и някой я е нарекъл пикла, лигла и т.н. - достатъчно за едно дете да се разсърди и да соли наред...

относно децата и днешното поколение като цяло - много ми е смешно в скайп да видя как някой си е написал, че LofFfFFfFfFffFffffffffFFfFFF еди кой си.. и чак след като тръгнат, го пишат.. след като са убедени, че ги обичат, защо чакат докато вече стане факт? Защо да крият истината? Защото ако примерно едно момиче отреже момчето, то вече не я обича, а обратното - мрази я, нарича я с всякакви имена и думички, неподходящи за речника на едно келеме...

аз съм обичал, аз обичам.. въпреки че момичето ме отряза най-брутално, аз продължавам да я обичам, защото.. не знам защо.. явно любовта не може да се обясни наистина.. с момичето сега сме добри приятели, но аз все пак си тая в себе си чувствата... и тя знае за тях, ама.. не повдигаме темата вече.. е, тая любов не я срещнах на 13-14 години