- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Уплашена
Здравейте![]()
![]()
Знам,че има много такива теми и се извинявам,че пиша още една , но съм много притеснена.Ситуацията е следната вчера стимолирах приятеля си ръчно,след това той се пипна (прегърна ме - и се изтри в мен един вид), след което ме пипна от отдолу. След това като се замислих какво е станало и се побърках т притеснение . Единият ми въпнос е след колко време могат да проличат признаците за бременост на следващия ден ??? И голяма ли е вероятността от забременяване по този начин .
Сигурни ли сте защото имам някакви болки в кръста и ниско в корема ..![]()
еми то не бе6е пипане направо бъркане![]()
Няма страшно сладурано,аз имам болки в кръста и ниско в корема преди да ми дойде.Но ако све пак продължаваш да се притесняваш си направи тест,но аз мисля че няма смисал защото той не е свършил в теб.Първоначално написано от Mandymoor
![]()
човека да не смей да те пипне тебе![]()
![]()
да питаме ясновидка?
вероятноста да си бременна е почти нулева
не се изказвай неподготвен,прасе
Не си "хванала" според мен,но все пак провери с един тест.
Добре бе,за тест за бременност не си ли чувала?Ще почакаш седмица-две и ще видиш резултата.Не сме врачки тук.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Предлагам да се обърнем към Алена.Първоначално написано от Di
Нищо ти няма, сама си втълпяваш глупости. Вземи се порови в интернет и прочети това-онова преди да правите каквато и да било, та да не се излагаш с такива въпроси.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Ъм, само на мен ли ми изглеждат абсолютно идентични тези 2 теми?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=359400
![]()
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Спокойно, въпросът със свършването и пипането съм го виждал поне 10 пъти тук без да си навирам носа в този раздел всеки ден.Първоначално написано от Behemoth
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Спокойно няма шанс.. и аз преди 2 седмици бях в същото положение, но слава бого всичко е добре. И аз имах болки в корема... но се оказа, че просто ще ми идва![]()
Просто аз
СПОКОЙНОООООООООООО!!! НЕ СИ БРЕМЕННА !!!
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Другия път снимай с камера какво правите с приятеля ти. Така отговора ми може да е по-точен.
+1Първоначално написано от mech0
Спуках се да се смея с тези болки :
1во Спермата като излезе от пишките ни умира сперматозоидите не издържат на кислород.
2ро ко имаш бебе ще те боли чак в късните месеци.
3то няма как плода да се развие толкова бързо.
Параноици...
Болките може да са просто от секса .. За да си бременна трябва да има проникване, а с ръка няма как да стане .. Успокой се, но другия път внимавай.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Вчера си правила секс и днес симптоми за бременност? НЕВЪЗМОЖНО!
Няма да ти се наложи да купуваш бебешки дрешки.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....