Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
StatusXEnigma - Ти нормален ли си бе човек ? Егати и малоумния,
чесно..

Цитирай Първоначално написано от StatusXEnigma
мислиш ли че ми пука бе ше пиша как си искам ако не ти изнася се върни в п****та на майка си
баси хората има значи ... за чии дедаф написа тфа а ? не осъзнаваш ли колко е тапо ?
понеже аз отворих тема вие треаше ме съветвате ама аре аз да те посъветвам земи и се гръмни ( I'm dead serious )
Ти не искаш съвет,а ми готово обяснение..Седни и си го напиши..
Даже децата в детската градина знаят как да пишат обяснение...Пфф..
Жалък тип си..

И прочети правилата на форума:

2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.

12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Ох..да, прав си. Искам се извиня за тези неща които съм написал до сега. Ако може да започнеме отначало ?
Ок, имам проблем трябва да пиша обяснение за нарушаване на дисциплината и просто искам да знам дали има някои неща които случайно може да ги спомена, а не трябва...
Мерси SmilezZz ти си моят спасител
кфо ще кажеш ся да лапаш неколко сфински пениси а те еба у збърканяка
а до колкото правилата *rofl* *пфф* моляте порасни