- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нуждая се от помощ,не от нападки :S
ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ ЧЕТЕТЕ ПОНЕ МАЛКОООООО!!!!!!
купи си тест за бременост,ако ти е дошло,другия път с презерватив![]()
Първоначално написано от Katie
Процесът настъпва 14 дни преди края на цикъла или средно от 24 до 36 часа след повишаване на Лутеинизиращия Хормон. Продължителността на процеса трае 1 – 2 дни, а освободената яйцеклетка може да живее само от 12 до 24 часа.
Признаците за настъпване на овулация са напрежение в областта на гърдите, болки в яйчниците, увеличение на влагалищния секрет (цервикална слуз) и е възможно леко кървене.
Методите за определяне на дните на овулация са няколко. Най-простият начин е “Календарният метод”. При цикъл траещ 28 дни, овулацията ще настъпи на 14-я ден. Ако е по-продължителен, например 30 дни, извадете 14 дни и се получава 16-ти ден на овулация. Начинът на определяне е приложим само ако имате редовен цикъл.
Има па .. Евала бе прости хлапета ..
Чакала си 17-19дни да ти дойде при условие, че водиш рисков полов живот? Нямам думи.Първоначално написано от Katie
![]()
Не си бременна.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
1во Ескапел
2ро Да не ти пука в аптеката.
3то едва ли мадята те първа проработват но ако спермата му е жилава може да ти е напомпал корема ма шанса е малак ..
Честито на младото семейство !!!
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
и от мен същоПървоначално написано от HeavensMaiden
баси без презерватив.......... но комент![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
аз съм възмутена как може 17-19 дни нищо да не направи по въпроса и да не си направи един тест. Ебаси... Бе то може и без ама момчето трябва да може да се контролира и да има опит, а не некви лапета на по 14-15 където са правили 5 пъти секс и са големите майстори .. нямам думи просто ..Първоначално написано от Dyany10000
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
о боже...![]()
Просто аз
Честито на печелившите печелите детенце с количка![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата въжмомжно е
![]()
++Първоначално написано от Kandrobs
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Явно ти и бъдещия татко сте на около 12-13, можете вече да се чувствате като мангали да имате бебе толкоз младидо 20 гледай да раждаш вече осмото или деветото и ги кръщавай с имена на цветове че да е яко.
Отидете до големия град и си купете презервативи, хапчета, тестове.
Защото сега не си бриминна, но при това пазене скоро може да си.
Мале момиче , ти на 15 ... той таман първата му семенна течност е дошла .. и без презерватив .. На къде отива този свят .. ?!!![]()
Сега може да си глътнала балона и да са надуеш , да го родиш и да ти подсказва на училище докато завършиш ..Въпреки , че не ти го пожелавам .. но пазете се бе .. !!
![]()
Какво стана ? Ще го бъде или няма ? Има ли бебенчееее ? Мъжко ли е женско ли е ? Как ще се казва ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
И аз щях да кажа цветка бременност, но видях, че вече сте го обсъдили.
Има вероятност, но след като ти е дошло и нямаш признаци на цветна бременност предполагам, че всичко е наред. Но за всеки случай си намери от някъде тест и си направи, за да си по-спокойна.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
колко сладка картинкааа .. ^^Първоначално написано от z1p0
По темата: Някой беше написал цикъл и акъл не дойдат ли на време .. не ги чакай! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЯЯЯ има хора които с месеци и години се опитват да забременеят и не се получава вие какво веднага се филмирате ... вместо да пускаш тъпи теми за ясновидци по-добре изчакай да ти дойде, ако не дойде отиди си купи тест ... Аз все пак попитах кристалната си топка за твоя въпрос и отговора беше да си купиш правописен речник ...Като се мислиш за голяма да правиш секс е хубаво да знаеш и някои основни неща за него ...
Ти на това разчитай, пък скоро и теб ще поздравяваме.Първоначално написано от miminka__94
Презерватив ... Вълнен чорап ... вътрешна гума на трактор ... Мила тва не е нападка... не го приемай като такова, но според мене ще е хубаво да зимаш направление и право на генеколог
викажте ме на сватбата от мен е оркестъра и домашната ракия!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...