.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Сериозен Проблем...

Не знам какво ми става....
    Напоследък имам нуждата да Унищожавам и Наранявам, от много време не съм бил заедно с момиче. Чувствам как всеки изминал миг ми се повишава Агресията и Злобата.... Особено ако видя някоя Двойка издивявам... Какво да направя? Чувствам се като някой Разрушител и Противиник... Ако може някой да помогне.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тръгни на някакъв боен спорт. Хем ще си изливаш агресията, хем ще гориш токсини.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Запиши се бокс или стани гей.

Тренирам Бокс от 1 година

Град
    Някъде из София...
    Тогава последвай втория съвет.

Можеш да го духаш... Този съвет ще го слушаш ли ?

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Kandrobs
    Можеш да го духаш... Този съвет ще го слушаш ли ?
    Ето,вече напредваш с материала,щом предлагаш и на момчета вече.

Брат аз търсия помощ, а не простотии ;]

Град
    Някъде из София...
    Не несериозни теми,несериозни отговори.Помощта няма да я намериш тук,излез от вас и започни да работиш по въпроса,хвани си момиче,щом това те съсипва.Или очакваш от съжаление някоя да ти драска ЛС да се видите...

Не От Съжаление Аве ти за някъв ЕМОЦИОНАЛО ЗАСИПАН ЛИ МЕ МИСЛИШ ВЕ ?!?!?!?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ти си мега бавния просто..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Някъде из София...

Re: Сериозен Проблем...

Аве ти за някъв ЕМОЦИОНАЛО ЗАСИПАН ЛИ МЕ МИСЛИШ ВЕ ?!?!?!?
    Напоследък имам нуждата да Унищожавам и Наранявам...Агресията и Злобата.... Особено ако видя някоя Двойка издивявам
    По-скоро емоционално неконтролируем.

Така по-ми харесва...

Re: Сериозен Проблем...

Не знам какво ми става....
    Напоследък имам нуждата да Унищожавам и Наранявам, от много време не съм бил заедно с момиче. Чувствам как всеки изминал миг ми се повишава Агресията и Злобата.... Особено ако видя някоя Двойка издивявам... Какво да направя? Чувствам се като някой Разрушител и Противиник... Ако може някой да помогне.
    Същата история като мен...само че аз без да го искам неволно наранявам.Това е един от най-сигурните начини да подчиниш някой,но не е правилно.Аз също не го искам.Далеч по-приятно е да сте си влюбени двамата и нищо друго няма значение,ноо шанс-само за някои
    Все някога ще срещнеш някоя,която ще те промени до голяма степен.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Извода е ,че ти липсва секс.
    Логичното действие - злобaрка.

По форуми няма кой да ти помогне.

Иди при невролог или психолог...знам ли.
    PS:Наистина си е сериозен проблема.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Една година бокс е нищо. Щом тренировките не помагат има само едно решение - още тренировки. Просто гледай да си правиш кефа. Момичетата налитат, тогава, когато ти е кеф. Не знам как го усещат, но имат радари за тази работа.

Когато ми е криво - дори не си давам усилия с момичетата - не ми е до тях. Когато ми е кеф - не си давам усилия - те сами скачат. Успехи.

какви са тези глупости дето приказвате "иди на бокс" . Тва само и единствено ще раздразни жадата ти . Търси момичета бе ти да седиш по цял ден на тоя компютър кво искаш . Пробвай аха , фейсбук .... приятели нямаш ли ? те да те запознаят с някой излез на някъде запознай се с някоя грозен , тъп все някоя ще те хареса (тва е по лошия вариант... нищо лично)
    life is a road.ride it hard

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от P
    Извода е ,че ти липсва секс.
    Логичното действие - злобaрка.
    Точно така е!Липсват ти тези неща и като видиш двойки и се нервиш,за
    щото ти си сам. Излизай повече,събирай се с хора и ще срещнеш и момичето.

еми намери си момиче,или гледай да се разнообразяваш и да правиш това което ти харесва

Брат спри WoW-a или каквито там игри играеш...само си забележи сравненията...при това са с главни букви...излизай от филма нищо ти няма. Върви поебавай малко и си готов.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

имам по4ти същия проблем , само с една разлика - наранявам неволно хората които искат да са близки с мен -отблъсквам и наранявам..4увството е лошо особенно ако си нямаш 4овек до себе си от много дълго време .. незнам какъв друг съвет да ти дам освен да се опиташ да забравиш това което те мъ4и и размисляваш по друг на4ин..излизай по 4есто с най добри приятели , разведрявай се и не мисли за това ...

Не От Съжаление Аве ти за някъв ЕМОЦИОНАЛО ЗАСИПАН ЛИ МЕ МИСЛИШ ВЕ ?!?!?!?
    ЗАСИПАН? Или по скоро съсипан... та по темата:...пич,излез на вън и заговори някоя мадама,може да ти върже,ако примерно и тя е самотница като теб...в никакъв случай не изливай отрицателната си енергия върху нея и бъди най-вече трърпелив...давай успех! :P

Лъскай по-често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си