.
Отговор в тема
Страница 24 от 37 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 905
    Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Слушал съм достатъчно песни на Уейн и съм достатъчно запознат с рапа и ъндърграунд музиката, за да говоря. Чел съм достатъчно интервюта и критика относно рапа и различните певци и техните песни.

ПС: Някоята софийска гимназия е елита на България- 91 НЕГ
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Кажи ми един от големите имена в хип-хопа да е признал Lil Wayne с доказателство , не ти да си ги пишеш
    http://www.vbox7.com/play:bff46afd
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от BlueKiwi
    Не искам да виждам Лил Уейн в тая тема,кой е с мен?
    не го виждаш защото това е тема за хип-хоп,където такива педали не е прието да присъстват.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IJF_pVS85d4[/youtube]
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Кажи ми един от големите имена в хип-хопа да е признал Lil Wayne с доказателство , не ти да си ги пишеш
    http://www.vbox7.com/play:bff46afd
    Kanye West недей ме разсмива това ли ти е голямото име в Хип-хопа (рап)

Кание в последно време е най-влиятелната и нашумяла личност в хип-хопа, номер 1 е в САЩ в момента, не знам кое име искаш да ти посоча. Уейн има песен с почти всеки, Еминем да направи тея адски хитове с него и лайфове да има с него според теб дали не го е признал примерно? Или и той не е голям?

ти се ръководиш от медийте , няма какво да ти обеснявам

Eminem е добър , признавам , но сега и той нещо кривна !

Той направи песен и с Rihanna , тя добра ли е в хип-хопа?

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KOkSpwe87yo[/youtube]

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Кание в последно време е най-влиятелната и нашумяла личност в хип-хопа, номер 1 е в САЩ в момента, не знам кое име искаш да ти посоча. Уейн има песен с почти всеки, Еминем да направи тея адски хитове с него и лайфове да има с него според теб дали не го е признал примерно? Или и той не е голям?
    1во Кание е "влиятелен" от последната една година.
    2ро Уейн има песен с почти всеки не защото е много добър, а за да си увеличи продажбите, защото както повтарям за не знам кой път вече е комерс.
    3то Еминем също започна да прави комерсиални песни, поради простата причина, че иначе няма да се задържи на сцената и ще го забравят.
    4то Както каза NightGuardian Еминем има песен и с Rihanna ама тва означава ли, че я е признал?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

ахахаха путткоооо виж се бе ! под тебе хората си ти го казват,ти се водиш от медиите,от mainstream-a , за къв раБ ми говориш тогава ?!

Цитирай Първоначално написано от annonimous1
    [vbox7]http://www.vbox7.com/play:bba0daf6[/vbox7]
    къв е тоя смешник с ефтин анорак?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=13HtvoUqQAY[/youtube]

ЕЙ паранормален я се съобразявай малко, най-мразим шибани метали играещи хек да ми се мислят че слушат хип хоп. Хопа е за яките хора, не за тея дето слушат Некро, повърнат.

ЕЙ паранормален я се съобразявай малко, най-мразим шибани метали играещи хек да ми се мислят че слушат хип хоп. Хопа е за яките хора, не за тея дето слушат Некро, повърнат.

аахахаха някой да прочете тоя кво каза

къде видя метъл? И Некро е доказан момче a.k.a king of death rap , сега му престой албум с KOOL G RAP , което ще е много добре , убеден съм

Кво съм казал е мишкар, слушай си рапа звучащ като остаряла песен от седемдесете, аз ще си слушам новите яко модерни звучащи неша на Уейн.
    Музиката като цяло се развива и се вадят яки неща, ти си стой в саунда от преди 30години, хекаджия. Не знам що за дебил трябва да си да слушаш Death rap..

саунда

Човек , където е написал

Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.
    Има ли смисъл да му обесняваш изобщо за какво става въпрос?

Като искаш нов саунд , слушай The Game ,това е добър хип-хоп(рап) , може и Wiz Khalifa !

WU-TANG изкараха албум!

Но ти понеже нямаш грам понятие от тази музика , няма как да знаеш

Повече от фен Аватара на stayh1gh
    Град
    I'm from where it's forever sunny
    ВЕЕЗЪ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯ ВЕЕЕЕЕЕЕ ЛИЛ ВАЙНЕ НАЙ - ДОБРИЯ РАПЪР АЛИЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

П.П. Що не си направите една отделна тема и не си спорите там?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eyHQYZCCCRY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gv5QzqsdwJw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_vAzw96PH04[/youtube]

Кво съм казал е мишкар, слушай си рапа звучащ като остаряла песен от седемдесете, аз ще си слушам новите яко модерни звучащи неша на Уейн.
    ахххахахаха , тука даже извиках и още хора да ти се смеят

моя no.1
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i2FR2HpUpz4[/youtube]

Боже прибери си версиите, друго няма кво да казвам, даже спирам да споря със спрели типове като вас. Тоя бързия флоу тип Джей Зи от деветдесетте или тип Twista беше актуален знаеш ли кога? Къв номер 1 за кво говорим, на това нещо нито бийта му бийт, нито текста му текст, за суаг да не говорим. Другия пък ще ме учи кво да слушам хаха. Първо спри песните на Тупак отпреди 15години, научи кво е Кание в САЩ в момента и после ела да ми даваш наклон на хуя аз кво да си пускам. Бях в Чикаго за няколко месеца наскоро, Кание и Лил са институция приятел. От всяка кола звучат. Хека в градината, пластмасови бири по пейките и да не съм ви чул за Хоп да ми говорите.

цялата музикална индустрия е шит в момента и това го знае целия свят.

човека си пуска си новата песен хареса я и захвърля и не си я пуска повече , а ти оставаш с впечатлението , че е много слушано...

Отново и отново си слуша добрите стари парчета ,няма какво да се лъжем.

А пък и винаги може да намериш от старата школа нещо нечувано , а и ти казах има нови много стойности работи като албума на WU-Tang , който едва ли ще се завърти по радията и телевизията защото той е предназначен за хип-хоп феновете , а не за масовата аудитория като на Lil Wayne бозите.

Ще ти дам пример в България! Устата направи песен с Азис и взе да продава много да бъде слушан много от всички защото там е Азис защото там е гадната мелодия от чалгията , не ЗАЩОТО Устата е добър рапър. С тези продажби по-добър и достоен за уважение ли стана от колкото Спенс? Колко от хората върли фенове на хип-хоп слушат до ден днешен хитове на Спенс и Димна завеса , Слим и много други и колко от масовата аудитория се сеща за на Азис и Устата песента?
    Същото е и с твойте Kanye Westoе и всички там с моментната си слава , никога няма да бъдат запомнени , помни ми думата!

Т.I нали много продаваше и беше слушан като направи с Justin Timbarlake , КЪДЕ Е СЕГА , ПИТАМ!??!?!? ЧУЛ ли си наскоро някой да си го пуска или да говори за него?

С този пост надявам да прозреш и малко от нещата , които искам да разбереш и да не пишеш еднотипни постове.

В парка с бирите само металистите и скейтбордистите , абсолютно съм сигурен ,че съм посетил доста повече партита от теб и кафенета и там какво искаш да намекнеш , че правиш...

Пък и да не си , няма нищо лошо да седнеш в парк било то с натурален сок , шоколадче , семки и други зарибявки и да си с приятели и да има готини патенца с вас ще изкараш доста добре , уверявам те...

Това да си масов изпълнител само в България е минус. Всеки се цели да достигне до по-голям кръг от хора, всеки иска да е въртян, всичко друго си е Болшой театър. Ти осъзнаваш ли че правиш ебати смешните сравнения, сравняваш ми Лил Уейн с Риана, сеа ми равниш Устата с Кание? Еми Риана си е мега добрата в това което прави, страхотен женски Рнб изпълнител. Устата си беше талантлив в Снайпер, после се продаде за парите и си промени изцяло стила. Ти правиш ли разликата, че Уейн си е тоя стил от 96-та? Не знам на стил толкова различен като неговия може да се лепи етикет комерс. И аз се кефя на Тупак и Гумени глави, ама времето минава и музиката се развива. 2011 сме не мога ден и нощ да си въртя олд скул песни, даже Дре вижте къв звук вади кво развитие, Снупа прави мега модернатата музика!! Само вашите идоли си стоят назад в годините и се правят на много трухед. Слушайте си който си искате от 90-те, само не давайте етикети на new school песните че били шитави, при положение че не ги следите.

за партита ако обичаш не ми прави смях..

да има нещо общо

Предишния Lil Wayne

http://www.youtube.com/watch?v=mWSAX5V9obk

със сегашния

РАПЪР с китара и пее за близалки пффф ,смятай!!!!! Супер фъс е и точка!

http://www.youtube.com/watch?v=lTurfn7vvCk

Snoop успешен но за ВСИЧКИ други , но не и за хип-хоп феновете , уверявам се ,че си много ограничен...

П.П Ето ти нещо сравнително ново http://www.youtube.com/watch?v=5jP1PliAiuc и величини над която и да е песен на Lil Wayne! Но колко от тези който слушат Katte Perry или Гага биха си пуснали това и биха знаели , че съществува? Но нямат нищо против да си послушат Lil Wayne

Влез в истинските хип-хоп среди да видиш колко милиона са изписали FUCK LIL WAYNE!

Боже прибери си версиите, друго няма кво да казвам, даже спирам да споря със спрели типове като вас. Тоя бързия флоу тип Джей Зи от деветдесетте или тип Twista беше актуален знаеш ли кога? Къв номер 1 за кво говорим, на това нещо нито бийта му бийт, нито текста му текст, за суаг да не говорим. Другия пък ще ме учи кво да слушам хаха. Първо спри песните на Тупак отпреди 15години, научи кво е Кание в САЩ в момента и после ела да ми даваш наклон на хуя аз кво да си пускам. Бях в Чикаго за няколко месеца наскоро, Кание и Лил са институция приятел. От всяка кола звучат. Хека в градината, пластмасови бири по пейките и да не съм ви чул за Хоп да ми говорите.
    от поста ти разбрах само че си мега задръстено педалче и нищо повече .. ;s кво ми ги хвали тия 'съвременните' педали ,където целия свят и всеки що слуша истински рап казва че музикалната и конкретно рап музиката в момента е SHIT.Истински рап почти няма след периода 95-96 и това е факт..За USA дай по-добре да не спорим защото съм живял там 2 годинки маняк и знам как стоят нещата. Вярно е че там мейнстрийм-а са гнусни изпълнители от сорта на Гага,Уейн,Бейонсе и подобни,които се слушат само от най-големите мърлячи и кифли. Навсякъде има истински рап фенове които усещат истинската музика брато,но за твое съжаление ти никога няма да си един от тях.

сигурно като излизаш даже си слагаш шапка и бандана,толкова си рап..

дори няма смисъл да спорим повече тук за каквото и да било.Отиди в някой друг бг рап форум и напиши това което пишеш тук за да те попсуват и там малко

Цитирай Първоначално написано от xinfamous

сигурно като излизаш даже си слагаш шапка и бандана,толкова си рап..

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Отиди в някой друг бг рап форум и напиши това което пишеш тук за да те попсуват и там малко
    true story

Тоя път малко по-сполучлив опит от на колегата, не е лош трака, но как си го представяш това нещо да се пусне на място различно от пейка? Дреме ми кой кво пише и без това нета се е превърнал в място само на избиване на комплекси. Само знам, че наскоро един от идолите на клошарите Спенс пускаше в един клуб в София, и редуваше песен на Уейн с такава на Кание, направо се изпълних. Където и да отида на черно парти ми пускат Kanye, TI, Pharrell, Wayne, Tyga, Drake, Rick Ross. Dj Khaled, T-Pain, Eminem, Jay Z Гейм и тн. не ми въртят Ву Танг и Некро. Замислете се кой са ограничените, Guardian не изглеждаш тъпо момче, това че някой слуша Гага и Уейн трябва ли автоматично да ме прави мен антифен на втория човек?

Другия палячо изобщо да не чака да му отговоря, от растафариянци не се засягам. Бягай в парка да цъкате хек, не ми остроумничи по форумите.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3fumBcKC6RE[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си