- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забравени поп-фолк звезди от близкото минало
По повод повода и по случай случая след един разговор с няколко видни ценители и почитатели на поп-фолка ми дойде на ум тази тема.
Какво стана с Кати? (Волна пеперуда)
Ами с Гергана? (Губя те бавно)
А с Рени?
А?
Изобщо заговорихме се за безмилостното, долно и подло използвачество на безскрупулния капиталист-експлоататор Митко Пайнера.
Как е възможно да се допуска нещо подобно?
Според вас това справедливо ли е?
Изобщо важи ли Ars longa vita brevis за поп-фолка?
Тук оставяме настрана чалгата и безсмъртните хитове като "Тигре тигре"
Grumpy old madman
Ама Азис е вечен!![]()
Ако трябва да сме сериозни, по повод така мъдрата мисъл, то чалгата, поп-фолка и другите мм... изчадия пръкнали се от родния (и не само) шоубизнес- то те не са "Ars" а са по-скоро "ass".
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
те починаха,не говорете за тях,не е хубавоПървоначално написано от terrorclub
другите са много дърти и не стават за нищо
сашка васева,рени,кати,сани и т.н.
не се изказвай неподготвен,прасе
Рени си пее, къде я пратихте в десета глуха?!
Гергана също.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми Ренито записва песни с музикалната компания Ара,но песните й не са добри.И Гергана също пее,но и тя не прави кой-знай какво добро.За Кати-като се разбра,че е правила всичките си песни на плейбек се скри в дън земя и не записва.Относо Митко Пайнера,този човек само иска парите,въобще не му пука дали някой е успял или не успял-ако не си оборотен,хайде махай се не ставаш.Сега по принцип забравените певици се събират в една нова телевизия-ДС ТВ(това е телевизията на певицата Десислава,която също се позгуби).Там за да им пускат клиповете не се плаща,както е в Ара и Пайнера.Като за край бих казал,че чалгата не върви на добре.Вече никой не цени певческите качества,а само външния вид.Реално всеки може да стане певец,ако има връзки.Когато бяха на мода старите певци и певици нашата чалга беше много,ама много по-обортна-пускаха я в Румъния,Сърбия и Гърция.А сега-никой нищо не знае за нащият поп фолк стил извън България(само Андреа прави някакви си песнички,но за мен тя не може да пее).Така че,както е казал народа-каквато държавата,такова е и всичко останало в нея.
Те че пеят пеят си...Ама вече не им се слушат толкова много песните.Първоначално написано от kalpazanka
aхах,най-големия ташак,ненормалната габба до 7 сутринта и докато си събираха техниката го пуснаха тва..Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
иначе моят фав е курви сбогом. и боксер пич също..ама нема,и чалга няма вече
Абе, не знам дали и колко е вярно, ама бях чела някъде, че затишието в супер бляскавата кариера на Гунчето (Гергана) се дължи на това, че преживявала много тежко смъртта на майка си.![]()
Ами Мая и Магапаса?![]()
![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
На Rammstein им харесва, бе.Първоначално написано от slicky
![]()
Как бе, Магапаса е секс символ! До миналата година мазно се навърташе около грозни цицорести манекенки в клиповете си.![]()
СПАМ - постове само с емотикони не са разрешени
Harley
да,майкоо колко сам му се смямал на тоя ":Първоначално написано от babity
![]()
![]()
![]()
И тоя...Милко Калайджиев и Мира -Я елате пиленца при батко ...![]()
Иван Данов![]()
![]()
![]()
Като яростен почитател на ретро-фолк-мутренската музика, преди 1-2 години бях на участие на Радо Шишарката, Валдес и Хисарския поп.. тримата на едно![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Пепа със синята прашка![]()
Милко Калайджиев никога няма да бъде забравен.
НИКОГА!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
А ЛАЛУГИ, А? САНДОКАН![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
не плащат, митко пайнера корава раута
по-здрав http://www.youtube.com/watch?v=25zhOrBW-rc![]()
![]()
То няма смисъл дори да питате защо залязват... Това са еднодневки, които не могат да се радват на повече от няколко години слава. (В най-добрия случай.)
Има ли българин,който никога през живота си да не е слушал чалга?Не мисля...
Има ли българин, който никога през живота си да не е срал? Не мисля...Първоначално написано от SuNsEt
А Глория, а Десислава ... сигурно и те са за по 1-2 години
http://www.youtube.com/watch?v=uMDelDYCJAY