- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Забравени поп-фолк звезди от близкото минало
Слави отдавна се изчерпа. Има добри попадения на хумор благодарение на актьорите Краси Радков, Мариян Бачев и Виктор Калев. Те му правят цялото шоу. Не случайно преди време яктьорската вечер беше насрочена само за Понеделник, а последните пъти като го олучвах почти всяка вечер ги включваше в сценария просто защото няма с какво друго да привлече. Чалга-певачките ги кани поради същата причина - почти никаква гледаемост няма и се хваща за тях като удавник за сламка.
Иначе чалгата от моето детство е на светлинни години от това, което се лансира в момента. В днешни времена всяка втора кифла с по-богато гадже решава, че ще гради кариера в поп-фолк индустрията. Няма никакви гласови данни, но е наблъскана до горе със силикон,перхидрол и грим и затова се гледа и слуша. Жив пример е Андреа - че тя милата изобщо не може да пее, гласът й се обработва с кви ли не програми, за да се притъпи виенето и добре че е хванала онзи румънеца Кости да й краде песнички, та да се слуша. Някой от слушащите я забелязал ли е, че тя има 1-2 самостоятелни песни, които да се слушат - всичко останало й е дуети с румънеца. Ама понеже изглежда като кукла барби й всеки и точи лиги и й се възхищава...
Едно време тия глупости ги нямаше. Аз си спомням Кати, Ивана, Глория, дори и Мария БЕЗ силикони и гримове. Ако намерите снимка на Мара Отварачката отпреди десетина години ще видите, че тогава е изглеждала 300 пъти по-добре от сега. Дори и песните й бяха много по-на ниво от сегашните.
С Кати не знам какво се случи - последно четох в някакво списание, че се е омъжила и има дете и заради това е прекратила музикалната си кариера, ама колко е вярно само тя си знае...
Като цяло това, което се продуцира в момента е много зле и дали ще залезе или не е въпрос на време да се разбере. Според мен винаги ще си има хора, които да срушат, но може би ще са драстично по-малко.
А Митьо Пайнера - дреме му на него дали днеска ще е Кати, утре Гергана, в други ден Андреа - той си прави паричките
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!