- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазна кожаа ?!
Имам проблем... кожата ми е мазничка попринцип и имам някакви малки пъпчици (запушени пори) на челото `` ходила съм на почистване на лицето , но малка част от челото ми се изчистваи така ако някой може да ми каже някакъв продукт или нещо моля да пише
`` и моля ви не пишете глупави коментари
![]()
![]()
![]()
гелове за лице,в козметичните магазини има толкова много неща
триците също помагат
не се изказвай неподготвен,прасе
Ходи по-често на козметик за почистване. Иначе мога да ти препоръчам нещата на Clinique, в по-големите козметични магазини, където продават тази марка продавачките могат да ти направят един бърз тест, за да разберат какъв тип е точно кожата ти и според резултата вече ще ти препоръчат съответните продукти и в каква последователност да ги използваш. Козметиката им е скъпа, но си заслужава.
П.П. Сега си спомням, че в магазина обикновено дават мострички от лосионите, кремовете и тн и преди да купиш сама можеш да видиш как ще ти се отразят на кожата.
Ами ще ти кажа две неща които вежи да изпробваш които на мен ми действат, защото моята кожа си е малко мазничка и ще ти кажа неща от личен опит![]()
1. Ако искаш се измих хубаво със сапун, Но първи си намокряш лицето и тогава го миеш със сапун и след като си натъркала лицето със сапуна го миеш с ТОПЛА вода ( топлата вода изсушава кожата ) и след това с кърпата си попиваш лицето с подтупващи движенияИ задължително с ТОПЛА вода си мий лицето и после го попивай с подтупващи движения, защото така кожата на лицето ти диша и има ефект.
![]()
2. Може да изпробваш Nivea Yong Clean Deeper ( http://www.nivea.bg/products/show/12385 ). С него трябва да се миеш редовно, за да имаш по-голям ефект. Първо се намокряш лицето и от гела си сипваш малко на дланта и го леко триеш в другата си длан докато се лико разпени и след това си търкаш лицето най- вече областите които ти се омазнявати и след това го плакнеш с ТОПЛА вода и после го подсушаваш пак с подтупващи движения. И така лицето ще ти издържи до другото миене. НО трябва често да си миеш лицето.![]()
Съвет:
Ако искаш може преди да излизаш навънка да си ниеш лицето и така няма да ти е мазно и да се срамуваш и притесняваш дали някой няма да ти каже нещо.![]()
Също може да ги редуваш един път се миеш със сапун, следващия път с гела на Нивеа и също има ефект. ( Поне при мен има ефект като ги редувам, но когато бързам си мия лицето с гела на Нивеа ). \/
Успех...![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
мерси помогнахте и на мен утре ще си купия това на НИВЕА дано има ефект ! :P