.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на koshtramba

LUMENE Vitamin C + 12 h radiance Makeup

Напоследък все чувам добри отзиви за козметиката на Lumene, и се чудя, някой от вас има ли добри впечатления за този фон дьо тен?

http://www.olcombg.com/lumene/Lumene...nce_Makeup.php
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Една приятелка имаше фдт на Lumene и беше доволна

Мега фен Аватара на Infinity
    Купих си го преди месец - отвратителен е !! На мен лично ми е страшно сух , но аз попринцип съм със суха кожа. Седи ми , като тебешир и ми дразни кожата. Не ми харесва с две думи. Ползвах го два дена и директно го хвърлих. За сравнение ще ти кажа , че примерно един Манхатън Clearface Natural mat / антибакнетиалния , ама с по-леката покривност/ е сто пъти по-добър. Не съм доволна от Lumene.
    To infinity and beyond.

Благодаря, ще го имам впредвид и ще се пренасоча, защото и аз съм със суха кожа. Поне няма да изгоря с 18-19 лв.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Да,аз го взех за 19лв. , които все едно хвърлих на вятъра.
    С последния ми фдт пак изгорях. Дадох 34лв. за фдт на ArtDeco,който всъщност покрива доста добре , изобщо не седи като маска , но е още по-сух , а за моята суха кожа това е истинско мъчение! Слагала съм си от него точно 4 пъти , от което кажата ми стана ужасна !! Зачерви ми се , излязоха ми няколко малки пъпки от прекалената дехидратация , абе ужас !! След като си ъс суха кожа мога да те посъветвам НИКОГА да не си го взимаш !
    Ето това е въпросния ФДТ :
    http://www.shopforbeauty.eu/userfile...thumb_2142.jpg

Сега за пореден път си взех антибактериалния на Манхатън и съм сууупер доволна , отново.
    To infinity and beyond.

Лелее, никакъв късмет нямаш.

Аз се чудя какъв да си купя сега. Може би ще е нещо на Виши или Макс Фактор (Чувала съм добри отзиви и за Revlon - color stay) ще го мисля.
    Пази моториста !!!

Ммм , да Ревлон мисля ,че е добър.
    Майка ми преди имаше Colorstay за нормално/суха кожа и го бях пробвала. Много ми хареса.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си