Здравейте,значи аз съм момче и имам проблем.Така запознах се с едно момиче,мина време харесахме се, всичо ок,но идва и момента, в който го направихме.Имах презерватив,не бях пиян или такива глупости,но проблема е ,че я познавам едва от месец ... а се харесахме много и .... не мога да бъда сигурен преди това какво, и с кого е правила разни неща. Та има ли възможност да съм се заразил ,ако мисля че по презерватива нямаше поражения, значи нямам пълнолетие още ... и на този етап не мога да споделя с родителите. Явно имам и малко притеснение, да отида да се изследвам там, ще ме разпитват някакви лелки, дето даже като взимат кръв не се сменят ръкавиците.На този етап просто съм на кръстопът. Знам ,че живота не е играчка и, че здравето е на първо място ,но напрежението и притесненито всеки път когато мина до кабнетите за изследване е огромно ... ако някой може да помогне някак, знам че проблема не може да се реши с писане по форумите, но психически бихте ми помогнали. На 16 съм затова имам притесния относно споделянето и отиването в кабинетие за изследвания.