- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да си направя сайт?
Здравейте. Относто сайтовете съм непросветена (жена и техника = магаре и политика) Обяснете ми за тези хостинги, домейни и прочее.
Въпроси:
1. Как да изхарча най-малко пари за този сайт, защото в момента имам др. неща на първо място, а ми трябва за един проект?
2. На кого трябва да платя, за да се пусне в интернет и да завършзва на: .hit.bg ; .bg ; .com ?
3. Къде да намеря готови дизайни на сайтове, защото ако се захвана с онези странни кодове ще стане нещо ужасно.![]()
Благодаря на отговорилите.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Аз мога да ти намеря много безплатни теми и то професионални които по-принцип се плащат ама аз ще ти ги барна безплатно. В hit.bg е безплатно хостването до 10 мб на сайт. За .com трябва да платиш ~ 16 лева за една година а пък ти трябва и хостинг.
Кажи какъв е проекта ? Може да ползваш готова CMS като Joomla![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
По принцип сайта може и да излезе напълно безплатен
Кажи точно за какво е сайта за да ти предложим хубава система
Ето инфо за домейн :
.eu 17.46лв.
.com 18.66лв.
.net 18.66лв.
.org 17.46лв.
.info 17.46лв. (този може да се регистрира и с СМС от 6 лв за 1 година)
.bg 199.90лв.
.бг 12.90лв.
А за хостинг избрала ли си компанията и безплатен ли ще е или платен ?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами доколкото разбрах можело и безплатно... Но ми е трудно да се оправя с тези неща. Трябва ми за един проект, всичко друго ми е готово, презентацията, плакатите и т.н. Обаче със сайта не мога да се оправя...а е важно, защото оценката ще ме вкара в университет.
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
теглиш от замунда Dreamweaver CS5. След това я пускаш, избираш HTML, даваш на Design и правиш всичко без да знаеш и 1 ейч ти ем ел код. Запазваш новия файл с име index. Правиш един рег в хит.бг, и намери мястото от където се качват файлове. Ако има по-лесен начин от този нека колегите да споделят.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Няма нужда никакъв код да пишеш, има готови темплейти, шаблони и какво ли не, само с кликане може да си направиш по-прост сайт. И Dreamweaver също става естествено. Потърси в нета или питай някой който е правил подобни, аз лично не съм се занимавал.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Аз и моят приятел използваме www.co.cc/ за домейн (безплатен е !!!) Трябва само да се регнешПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Айдеее PRO-ТО се обадиПървоначално написано от playhard1
![]()
![]()
![]()
И мислиш ,че с един index.html ще стане големия сайт.БЪРКАШ СЕ
![]()
Аз и моят приятел използваме www.byethost.com/ за хост (безплатен е !!!) Трябва само да се регнешПървоначално написано от Dizziness
![]()
Моят сайт(нашият с моя приятел) www.maxell4o0-web.co.cc
Няма по-добро чувство от това след като си напишеш сайта и след като го видиш ,че ти си го направил със собствените знания.Това чувство не се купува.Повярвай ми.Много е яко.Също като любовта ...Първоначално написано от Nam3less3
П.П.За уроци по кодовете ,можеш да използваш този сайт www.videotutorials-bg.com/ .Български е !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Нито един от дадените сайтове не бачка![]()
ебаваш ли се ? Иначе за фрее аз използвам http://www.000webhost.com/Първоначално написано от K_O_L_E_V
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Защо да се ебавам , на теб отваря ли ти ги ?
Бачкат си.АЗ ги отварям.Рестартирайте си браузера и пробвайте пак.Ако не стане оправяйте се![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Знам, занимавам се с програмиране(към момента не в уеб сферата), и има голяма магия в негоПървоначално написано от MaGuSs
Но казвам това, защото авторката на темата не се занимава с ИТ, и единствено и трябва сайт за някакъв проект.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
тъп ли си или се правиш на такъв? До колкото разбирам, момичето си няма никакво понятие от това как се прави сайт и иска нещо съвсем най-елементарно? Пък той големия зор да се направят 5 бутона и да се свържат 5 доп. страници към тях. Кух си..Първоначално написано от MaGuSs
Do you know what is loneliness, among so much people?
Ти си кухия.Кой ще и влезе в сайта? Оправяйте се.Аз бих и помогнал с кодовете.Те пък сякаш са много трудни.Вместо да седи по 5-6 часа в импулс,флиртче,сладур,свал и и такива сайтове ,може да се порови малко и да научи нещо полезно.Аз ги научих за 3-4 дена (HTML,CSS,PHP,JS сега съм започнал с AJAX) и да кажа въобще не е трудно !!!Първоначално написано от playhard1
Тука са обяснени най-добре.
www.videotutorials-bg.com/
Ей, тя е момиче.
Dizziness, какво трябва да съдържа по-точно този сайт?
Ако е нещо "статично" и трябва само да съдържа картинки и текст, които ти трябва да запожиш в него, но без разни регистрации, логвания, контролен панел, тогава е лесно. Т.е. ако трябва да направиш нещо, което друг само трябва да го види, без да трябва да прави нищо по него, тогава ти трябва единствено да бъде html.
Html е нещо като форматиран текст + картинки, нещо като направено на Word, но в допълнение може да се състои от много дукументи с връзки (линкове) помежду си. И както се досещаш, това можеш да го направиш дори на Word, който при избиране на Save as... има опция за сейване като html (един .htm или .html файл се отваря с който и да е браузър - Internet Explorer или Firefox)