Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
По принцип сайта може и да излезе напълно безплатен
Кажи точно за какво е сайта за да ти предложим хубава система
Ето инфо за домейн :
.eu 17.46лв.
.com 18.66лв.
.net 18.66лв.
.org 17.46лв.
.info 17.46лв. (този може да се регистрира и с СМС от 6 лв за 1 година)
.bg 199.90лв.
.бг 12.90лв.

А за хостинг избрала ли си компанията и безплатен ли ще е или платен ?
Аз и моят приятел използваме www.co.cc/ за домейн (безплатен е !!!) Трябва само да се регнеш

Цитирай Първоначално написано от playhard1
теглиш от замунда Dreamweaver CS5. След това я пускаш, избираш HTML, даваш на Design и правиш всичко без да знаеш и 1 ейч ти ем ел код. Запазваш новия файл с име index. Правиш един рег в хит.бг, и намери мястото от където се качват файлове. Ако има по-лесен начин от този нека колегите да споделят.
Айдеее PRO-ТО се обади И мислиш ,че с един index.html ще стане големия сайт.БЪРКАШ СЕ

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
Ами доколкото разбрах можело и безплатно... Но ми е трудно да се оправя с тези неща. Трябва ми за един проект, всичко друго ми е готово, презентацията, плакатите и т.н. Обаче със сайта не мога да се оправя... а е важно, защото оценката ще ме вкара в университет.
Аз и моят приятел използваме www.byethost.com/ за хост (безплатен е !!!) Трябва само да се регнеш

Моят сайт(нашият с моя приятел) www.maxell4o0-web.co.cc

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Няма нужда никакъв код да пишеш, има готови темплейти, шаблони и какво ли не, само с кликане може да си направиш по-прост сайт. И Dreamweaver също става естествено. Потърси в нета или питай някой който е правил подобни, аз лично не съм се занимавал.
Няма по-добро чувство от това след като си напишеш сайта и след като го видиш ,че ти си го направил със собствените знания.Това чувство не се купува.Повярвай ми.Много е яко.Също като любовта ...

П.П.За уроци по кодовете ,можеш да използваш този сайт www.videotutorials-bg.com/ .Български е !!!