- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ажажИскам темата да се изтрие. Моля ви модератории
жожгогжгшжгиож Искам темата да се изтрие. Моля ви модератории
Да, влюбена си.
Сега по добре ли се чувстваш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да,влюбена си.
Намерите начин някой да те запознае с него или пък му намери скайп,фейсбук.Поговорете,п чатете,разберете се някой път да излезете.Иначе ще съжалявам после,че не си го заговорила никога![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Това определено е първо влюбване...леле онова сладко чувство...Блазе ти,хлапе!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Само ми е интересно защо от мъжки ник се пише с женски род. Номера с регистрацията на приятеля вече се изтръка.
И се чудя само на мен ли авторЪТ е написаЛ лично съобщение?
Dr. Gregory House
^хеххее сиг само на теб,нали си филосоФчето тук!
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Според мен той знае, че го харесваш. Личи си ти от километри (убедена съм) и за това ти са усмихва, което е добър знак според мен. И съм сигурна, че те намира за сладка. Явно е свестен щом обръща внимание на такава, като теб. И не разбирам едно нещо - от кога сме на училище ?!?! Или сега реши да пишеш? Моя съвет е да бъдеш смела и да го заговориш въпреки, че те е срам.
..::Човек никога не знае::..
Въх не думай, Еленичке
Иначе съм и чаровен де..![]()
Dr. Gregory House
Честито първо влюбване.
Но не го обичаш, тази дума друго значи.
Иии давай, действай. По-добре да съжаляваш че си предприела нещо, отколкото да съжаляваш че не си. Успех.
И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...
Имах предвид през учебната година - миналата, а съм amonimen защото не искам да ме знаят мисля, че анонимна беше заето и затоваПървоначално написано от Innocente
А аз си мисля че анИнАмна е свободно![]()
Dr. Gregory House
С тия пеперуди, как мислиш, дали ще се опазиш до сватбата?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако съм влюбена не ми пречи да се пазя до сватбата
Ако съм влюбена не ми пречи да се пазя до сватбата. Явно си чела една моя стара тема и съм си на това мнение. Момчето го харесвам от 1 година. Мога да имам гадже и без интимности. И да пак смятам да се пазя.
Е вече установихме че си влюбена.
Значи ще запазим традицията от Възраждането - булката да е чиста и непорочна.
Хвала на подобни българки!
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Anonimen05
Вярвай си, чедо, вярвай си....
![]()
Anonimen05, не бе нужно чак и ЛС да ми пишеш.![]()
Вярваш ли, че ще намериш някой, който да "търпи" сушата до първата брачна нощ?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ндам... Много хитро.