- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изчезнали файлове
Осъзнавам, че темата ми е глупава и надали можете да ми помогнете много, но все пак да попитам... Днес ми потрябваха едни файлове и ги потърсих, но всичко беше изчезнало! Над 20 гб информация от диск Д - снимки, филми и така нататък. Не съм ги изтрила, сигурна съм, нито някой друг от семейството. Последното което съм правила там е да преместя едни файлове. Проверих в Recycle bin, но ги няма. Някой има ли представа какво може да е станало и дали има възможност да възстановя дори и част от файловете? Почти нищо не казах, но не се сещам какво може да бъде важно, затова питайте.![]()
Компютърът нов ли е? Ако да, да не би случайно да е купуван от Техномаркет?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не.. Имаме го от доста време. Да не би и на теб да ти се е случило нещо подобно?
Мда, на шестия месец след закупуването му от Техномаркет. Оказа се фабричен дефект на хард-диска. Отделно не ми признаха гаранцията...
Не знам дали стоката там е боклук или аз съм карък, но картата памет 4 ГБ Кингстън също сдаде багажа и също бе гаранционна.
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Жалко, много неприятна работа! Прецакали са те с тая гаранция... Предполагам, не можа да си спасиш файловете?
Единственото спасение е като си ги ръгаш на диск![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Тук има една хубава малка програмка с която можеш да видиш всички файлове на компютъра си едновременно във вид на квадратчета... нещо такова
http://w3.win.tue.nl/nl/onderzoek/on...n/sequoiaview/
Тя може да послужи когато се чудиш що (и от какво) е пълен харда ти, да видиш какви файлове преобладават, големините им...
Ако твоите 20GB са се забутали някъде из харда, би трябвало с това да ги видиш.
Ако все пак са изтрити... вече става малко по-сложно![]()
ако харда ти например е 320GB (~200GB), и след като файловете са "изчезнали" паметта на диска се е променила (~180GB или по-малко), то е ясно, че има някакъв проблем с твърдия диск. Ако пак си виждаш цялата памет на твърдия диск, може да е станало едно от следните неща:
1. и най-вероятен за мен вариант е да ти ги е изтрил някой вирус.
2. изтрила си ги без да осъзнаеш, може би по инерция или нз..
3. някой друг ти ги е изтрил по грешка може би, но не иска да си признае.
и не, файловете не могат да бъдат възстановени.
Do you know what is loneliness, among so much people?
Е, поне вече им правя антиреклама за без пари.Първоначално написано от Yancheto
Не можах. Просто включвам компютъра и.... О, ужас! Празно!Първоначално написано от Yancheto
Само едни снимки /10 броя/ ми липсват от почивката от 2009та и клип. Всичко ценно откъм снимки бе извадено на хартиен носител предвидливо.
От приятелки си набавих снимките от купони/РД и н. т., за да ги имам все пак на компютъра. Филмите и книгите не ги броя. Вторите си ги възстанових ултрабързо.
Случвало се е да трия файлове по грешка и съм ги възстановявала с Undelete.Номерът е да стартираш програмата колкото се може по-бързо след инцидента.
- Не мога да се съглася с теб!Първоначално написано от playhard1
Използвай програмата "Get Data Back" (цък), за да въстановиш информацията, която ти е изчезнала! Програмата е доста добра, като връща файлове дори и от форматирани или повредени хард дискове. Процента да въстановиш почти цялата ти изгубена информация е доста висок!![]()