.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    anonymous546178
    Guest
    не бе, не нападам хората, защо все ми правят забележки, че постовете са ми агресивно написани

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Това с електрическият стол ми звучи доста жестоко или пък обесването или застрелването.Най-добре е с летална инжекция да се извършват тези присъди,защото все пак подсъдимият,макар и престъпник все пак е човек.Ако ще има смъртни присъди според мен,трябва да не са поне толкова жестоки или болезнени..Не че инжекцията не е жестокост,но все пак..
    А според теб не е ли жестокост някой да изнасили и убие 5 момиченца,и накрая да се размине с малко по-добър адвокат,като невменяем с 10 години затвор ?! Според мен на такива хора разстрела им е малко.Трябва да бъдат изгаряни,или разпъвани на кръст публично,все още не мога да преценя кое е по-агонично.

"ЗА" смъртна присъда. Не може един изнасилвач, педофил или рецидивист да бъде осъден на 20 години и след това да бъде пуснат. За такива само СМЪРТ.

За.

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Смъртната присъда е отменена в много държави, защото се изхожда от идеята, че на по-късен етап може даден човек да се окаже несправедливо осъден. Тогава след смъртна присъда ще е късно.

Цитирай Първоначално написано от infern00
    "ЗА" смъртна присъда. Не може един изнасилвач, педофил или рецидивист да бъде осъден на 20 години и след това да бъде пуснат. За такива само СМЪРТ.
    ти знаеш ли колко много са 20 години?

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Най-тежкото наказание трябва да е доживотен затвор. Да мисли за деянията си всеки божи ден докато не си отиде от този свят. После Господ ще го съди.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    20 години в България е само на теория...Точно преди няколко седмици пишеше по вестниците,че са пуснали някакъв за изнасилване и убиване след 3 години затвор и срещу няква парична гаранция...

Както в цивилизованите д-ви според мен трябва да се решава с референдум. Щеше да е хубаво да бъде сложена анкета...

Ако има екзекуции за тежки престъпления като убийство и нагоре, това би било доста икономически изгодно. Все пак издръжката на 1 затворник за 30 години е доста парички..представете си за цял затвор...

От друга страна и в България има доживотен затвор БЕЗ право на отмяна. Следователно, проблема не е в затвора, а в съдебната система позволяваща им да излизат на свобода след 10 години. Лично моето мнение е за умишлено убийство - доживотен затвор. В зависимост от начина на извъшване колко тежък режим.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Напълно ПРОТИВ!! .. Дори и един убиец , отнел живота на много хора , не че не заслужава да бъде осъден , но не и на смърт , според мен! Мисля , че ако един човек бъде убит .. то това не е присъда , а някакво .. спасение ли-не знам,не мога точно да го обасня .. ако умре се маха от този тежък свят , и мъки в затвора .. докато ако е доживот (вместо смъртна присъда) .. то смятам , че това би било по-удачния вариант , защото ще изживее наказанието , което заслужава ..

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    И да .. изключително грешно е един убиец или изнасилвач да излезе от затвора едва след 10-20 години .. та то там може и още повече да се е озлобил.Малко са хората , които си вземат бележка от излежаните години .. повечето след като видят ,,бял свят,, продължават с мръсните си дела. Мисля , че .. едва ли нещо ще се промени!

Хах .. сетих се и , че в днешно време , в България вкарват някой ,,мутри,, в затвора , само и само да останат живи ..

Супер фен Аватара на montana6
    То и това за покайването не е сигурно, щото има много затворници, дето са висели толкова време в затвора, че са си свикнали там и някои като ги пуснат, те пак извършват престъпление, за да се върнат...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Както в цивилизованите д-ви според мен трябва да се решава с референдум. Щеше да е хубаво да бъде сложена анкета...

Ако има екзекуции за тежки престъпления като убийство и нагоре, това би било доста икономически изгодно. Все пак издръжката на 1 затворник за 30 години е доста парички..представете си за цял затвор...

От друга страна и в България има доживотен затвор БЕЗ право на отмяна. Следователно, проблема не е в затвора, а в съдебната система позволяваща им да излизат на свобода след 10 години. Лично моето мнение е за умишлено убийство - доживотен затвор. В зависимост от начина на извъшване колко тежък режим.
    Само дето тая присъда БЕЗ право на замяна за добро поведение може да се преразгледа и да стане С право на замяна. После може за прилично държане от доживотен да стане осъден на 20 години. После за нам си кава работа и болест 10 и оп един изнасилвач блудствал с 15 непълнолетни момичета и убил 7 жени по особено жесток начин ще се мотка на улицата благодарение на шашавата ни система. За това - смъртно наказание. Welcome to Bulgaria.

Град
    София
    Амк е прав...А иначе не мисля,че смъртта за тях е спасение.Като се има впредвид,че сигурно към 2/3 от затворниците са социално слаби,даже си живеят много по-добре в затвора,отколкото на улицата...А за останалта 1/3 дето са "заможни" затворници не може да не знаете...Единия имал телевизор в килията.Другият пък съвсем случайно го засекли на Слънчев бряг и така

..

Ако убиеш човек си убиец. Убийците да ги наказваме със смъртно наказание - убийство. Тоест и ние ставаме убийци...парадоксално е Пък и кои сме ние да решаваме кой ще живее и кой не?! Какво ни различава от тези убийци, които убиват много често други точно за да ги накажат по някакъв начин. И ние убиваме тях, за да ги накажем...найс.

Както казах amk93. Проблема е в съдебната система, а не в това дали има смъртно наказание или не. Поста ти го потвърждава.

Lupus in fabula

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И след 50 години, болния мозък пак ще го влечат 10 годишни дечица. Убиецът все ще е способен на ново убийство и т.н.

Аз съм "за" смъртната присъда за тежки престъпления и при безспорни доказателства.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    И след 50 години, болния мозък пак ще го влечат 10 годишни дечица. Убиецът все ще е способен на ново убийство и т.н.

Аз съм "за" смъртната присъда за тежки престъпления и при безспорни доказателства.
    Виждал съм как се осъжда без доказателства и как се оправдава с безспорни доказателства...
    Съдебната система е проблема...

Lupus in fabula

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имам предвид при функционираща съдебна система, не съм го уточнила в поста си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    За връщането на смъртните присъди и ТВУтата съм.Не може някакъв 15 годишен пикльо да убива и после да му се разминава,защото Закрила на детето го пази.Не може някакъв да разчлени съученика си и после да си клати краката,докато родителите на убито момче плачат и не могат да си намерят място от мъка.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    Ама и не може да изпратиш хлапе в ТВУто ,където ще стане още по-закоравял престъпник.
    И повярвай ми ,вината не е на 15 годишното дете ,а съвместно на родителите ,училището и държавата.
    Въобще такива крайни мерки са за много крайни ситуации ,в които индивидът напълно съзнателно и целенасочено е извършил едно или повече тежки престъпления.
    Факт е ,че съдебната система все още е много....примитивна. И то не само тук. И наказва еднакво тежко хора ,които са и които НЕ са заплаха за обществото. Просто от желание за възмездие.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    според мен,когато си осъден доживод трябва да можеш да избираш-да лежиш до края на живота си или да те екзекутират,когато си решиш.Аз не говоря за бруталната екзекуция по филмите,а при мерно с инжекция или нещо подобно
    Добре дооообре ) хахах ами да!
    Хубаво би било да могат сами да изберат,дали да лежат доживоТТТТ или да ги премахнат с инжекция ! Това е добро решение и за двете страни особено пък,ако говорим за случай при който е отнет човешки живот по особено жесток начин...
    Музиката живее във всеки един от нас !!!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Ама и не може да изпратиш хлапе в ТВУто ,където ще стане още по-закоравял престъпник.
    И повярвай ми ,вината не е на 15 годишното дете ,а съвместно на родителите ,училището и държавата.
    Въобще такива крайни мерки са за много крайни ситуации ,в които индивидът напълно съзнателно и целенасочено е извършил едно или повече тежки престъпления.
    Факт е ,че съдебната система все още е много....примитивна. И то не само тук. И наказва еднакво тежко хора ,които са и които НЕ са заплаха за обществото. Просто от желание за възмездие.
    Какво съзнателно и несъзнателно бе??Тука говорим за 18 годишно момче,което е разчленило съученика си!!!!!
    Отделно,за такива като хлапето с газовия пистолет ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! да се наложи много солидна глоба на родителите.Не 500 и 1000,поне 100000.След това ще видим дали малкия пикльо ще носи пистолет наляво и надясно.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си