.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Странно секс явление!

Здравейте! Не мога да разбера защо става така - има едно момиче, което е закръглено (почти дебело) и понякога много искам да го чукам - непрекъснато си мисля за това, но направя ли си чекия, веднага се отказвам от това начинание. Понякога работата е и по - зле - има едно дебело момиче, много по - дебело от първото и с големи цици - направо откачам понякога и непрекъснато мисля как ще я лижа, ше й мачкам циците, ше й го бия анално и така нататък... набия ли си чекия, не само се отказвам от идеята си, ама се и отвращавам от себе си! Защо се получава така?

Супер фен
    Явно фантазията ти е много развита.....Но мисля, че всеки си е мислил някога неща, за които даже се чуди после как може да му минат през акъла.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ти да не си от тия мъже, "фийдъри" им се вика.

http://e-vestnik.bg/4496

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Притеснявам се за теб,бъгав си нещо...

Град
    Bulgaria
    Странна работа, а поне хубавите привличат ли те

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Лесно се отвръщава човек от гадни неща ..

Като го караш на сойкане, и на всичкото отгоре нищо друго няма да влезе в леглото ти и дотам ще стигнеш...Споко положението никога няма да се оправи, да те успокоя от сега.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Най логичното обяснение случвало ми се е .. : Значи като си възбуден умът ти иска нещо ново непозволено извън граници но кат се задоволиш идеята ти се струва загубена ...

Цитирай Първоначално написано от shadow2323
    Най логичното обяснение случвало ми се е .. : Значи като си възбуден умът ти иска нещо ново непозволено извън граници но кат се задоволиш идеята ти се струва загубена ...
    Да и аз съм имал такива моменти като се сетя в миналото колко мноооооооого са били такива дори и сега може би ще са ...

Защото не е прието да се чукат и харесват дебели момичета. Какво ли ще кажат приятелите ти. Не си достатъчно мъж да се изправиш срещу това разбиране.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    к'во лошо има в BBW?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Притеснявам се за теб,бъгав си нещо...
    Не само..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Ще се молим за теб ...

Противоречива реакция на мозъка. От една страна осъзнаваш възбудата си към този тип жени, а от друга се опитваш да си противостоиш, като си внушаваш отвращение, повлияно от днешните норми и възгледи. Човекът има заложена нуждата да имитира себеподобните си, затова тази ти черта, която се различава от тях те обърква и те кара да си противоречиш.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Град
    Шумен
    Обяснявам си го с това, че след мастурбиране желанието за секс за няколко минути изчезва (сигурен съм, че знаете от личен опит). След това отново се възвръща ---> чекия тайм.
    Don't deny the obvious...

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Никой не даде и един смислен отговор....
    Пролактин
    Успокоява сексуалната възбуда след оргазъм и пренастройва ума на не-сексуална вълна. Съдържанието му се повишава рязко веднага след оргазъм. Това е рядък момент от мъжкото ни съществуване, в който не мислим за секс.
    Пролактинът те откъсва от секса, след като свършиш, като ти позволява да мислиш и за странични неща, освен за голото момиче до теб. И така, ако току-що си свършил и умът ти е завладян от мисли за работата, която ти предстои днес – то това е пролактин.

Източник

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

И аз бях така преди години преди да загрея че имам foot fetish

Свършвам нали, захапах и крачето, а тя беше с чорапки, и веднага като свърших се отвратих като се осъзнах че съм я захапал за крака а тя до преди малко стъпва с него по земята все пак. (вече хапя само чисти крачета)

Както и да е, имаш някакво странно специално привличане към сланина. Нема лошо. Научи се да живееш с тва. Явно всеки има такова привличане от което, когат не е надървен поне, не се впечатлява особено. Научи се да живееш с тва.

Ма недей прави секс с дебелана, един приятел наскоро го направи и после 2 седмици ми се оплаква че го болят мадете.

Re: Странно секс явление!

Цитирай Първоначално написано от djbogy
    Здравейте! Не мога да разбера защо става така - има едно момиче, което е закръглено (почти дебело) и понякога много искам да го чукам - непрекъснато си мисля за това, но направя ли си чекия, веднага се отказвам от това начинание. Понякога работата е и по - зле - има едно дебело момиче, много по - дебело от първото и с големи цици - направо откачам понякога и непрекъснато мисля как ще я лижа, ше й мачкам циците, ше й го бия анално и така нататък... набия ли си чекия, не само се отказвам от идеята си, ама се и отвращавам от себе си! Защо се получава така?
    И ако хората те питат дали си бремена и в автобуса ти отварят аварийната врата ...свали няколко кила... (music) жестока песен

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Ти да не си от тия мъже, "фийдъри" им се вика.

http://e-vestnik.bg/4496
    ааре па ти бе избоде ми очите

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си