.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Тема: свирки

свирки

Значии ,,срам'' ме е да правя свирки или по точно ме е срах дали ще го правя както трябва дали на него ще му хареса ..секи път когато започнем да се опипваме и т.н. той ме пита не искащ ли нещо ново оо тругва да ме лиже но аз отказвам защото ме е срам същото е и със свирките .. Та въпроса ми е как да преодолея този срам и на вас момичета случвало ли ви се е

Дали ми се е случвало да съм тъпа овца, която не знае кво иска ? Мне...
    Единствения начин да го преодолееш е като опиташ... Следващия път когато той пожелае да те близне недей се дърпа, а се остави и се наслади..... Престраши се и му направи свирка, надали пишока му ще те ухапе Освен да се съберем 2-3 човека от форума и да дойдем да те държим докато си правите орална, че да ти премине страха ?

За свирките си дай малко време. Ако ще ти помогне, обясни му, че си неопитна, ако е човек на място, ще те разбере. А за лизането наистина не се дърпай следващия път - веднъж хареса ли ти, после няма отказване.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Дали ми се е случвало да съм тъпа овца, която не знае кво иска ? Мне...
    Леле...как може почти всяко твое мнение да е такова злобарско?

malka7o ,обясни му,че ти е неудобно и си поговорете.Такива неща трябва да се обсъждат.Пък и накрая предполагам,че ще стигнете до консенсус,бъди спокойна.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Awesomness -> Предлагам да внимаваш какво пишеш и как се обръщаш към другите потребители.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Избивам комплекси какво да се прави
    Да занимаваш цял форум с това дали ти се яде круша или ябълка, мисля че си заслужава обидното държание. На читава тема отговарям без грамчец обида или негативно държание. На безумно малоумна тема ... Е виждате

Темата била тъпа еми защо пишеш в нея само да спамиш

На колко години си
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Град
    Момичето просто се притеснява и пита как би могла да се отпусне.Аз също бях като нея,даже и в момента отново съм в подобно положение и темата и на мен ще ми е от полза.Ти какво разбираш под "читава" тема?Има милиони,милиарди загубени теми в тоя форум,защо не избиваш комплексите си там,а трябва да е в тая-колкото и глупава да ти се струва поне е истинска. Правиш лошо впечатление нищо,че не ти пука...няма смисъл да трупаш мнения без да пишеш нищо едва ли не.

Град
    Rousse

Re: свирки

Цитирай Първоначално написано от malka7o
    Значии ,,срам'' ме е да правя свирки или по точно ме е срах дали ще го правя както трябва дали на него ще му хареса ..секи път когато започнем да се опипваме и т.н. той ме пита не искащ ли нещо ново оо тругва да ме лиже но аз отказвам защото ме е срам същото е и със свирките .. Та въпроса ми е как да преодолея този срам и на вас момичета случвало ли ви се е
    Като си поемеш 2 пъти дъх и му лапнеш х*я...

Лапешки работи, че и на български не можеш да приказваш...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Избивам комплекси какво да се прави
    Всички го виждаме,от кога повтарям че си комплексарка без работа...

По темата: Винаги има първи път,просто се отпусни и не се стягай

на 15 съм каквo значение има това :П

Щом си на 15 няма ли да е по добре през лятната ваканция да ходиш някъда да се научиш гоооре долу да пишеш както трябва на български !?
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    Някъде из София...
    Тука все даскали сте се събрали брей

Град
    Годините имат значение за много неща.Таа...е щом си на 15 добре.Опитай се да му обясниш какво точно те притеснява и че не можеш да се отпуснеш.Пък колкото до това дали ще му хареса...Всичко,което се прави с желание става супер.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Тука все даскали сте се събрали брей
    хахах че лъжа ли е
    - Луд съм мамо луд съм

Супер фен
    За всичко си има пръв път и е нормално да си притеснена! Споко Никой не е роден научен да прави свирки.....

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ако си под 12 иди на детска

Едни и разправят малка си. Други и разправят винаги си има първи път. Трети и разправят да се успокои, а мацката търси съвет КАК, но никой не и го дава. И вие ми разправяте, че аз пускам излишен спам..
    Sh@d0w, а на теб вече ти казах. За мъж не ставаш и за събеседник не ставаш. Не ме занимавай !
    Аз моето си го казах, като не ви изнася не го четете ! Никой от вас форумни плъхчета няма дори да ме накара да се замисля да си променям отношението. Аре със здраве

Град
    Някъде из София...
    Интересно как така си вадиш заключенията..аа или това беше опит да ме затапиш?

Отношението ще си го промениш...след време,като разбереш че с това държание на комплексирана к**ка няма да постигнеш нищо

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Едни и разправят малка си. Други и разправят винаги си има първи път. Трети и разправят да се успокои, а мацката търси съвет КАК, но никой не и го дава. И вие ми разправяте, че аз пускам излишен спам..
    Sh@d0w, а на теб вече ти казах. За мъж не ставаш и за събеседник не ставаш. Не ме занимавай !
    Аз моето си го казах, като не ви изнася не го четете ! Никой от вас форумни плъхчета няма дори да ме накара да се замисля да си променям отношението. Аре със здраве
    Ти какво правиш при форумните плъхчета??? Май се извъди голям съсел от женски пол! Личи си,че имаш комплекси,няма нужда да се хвалиш,ама не си нацелила мястото,където да ги избиваш!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Земи си измий путката и му дай да те лиже като иска,а свирките ще ги схванеш като почнеш да ги правиш,няма как да се научиш през нета..И тъй като не му духаш нито той те лиже просто се барате малко и те чука в путката сао..което е мега отегчително напрао..
    Can It All Be So Simple ?

Град
    Rousse
    "xinfamous" Имаш много луд подпис...

Повече от фен Аватара на LDto
    имах проблем с лизането беше ме срам не исках да ме лиже ама като ми показа че няма от какво да се страхувам и се отпуснах ...
    отпусни се а за свирките никой не се ражда научен като не стане първия път ще стане втория път ....

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Щом си на 15 няма ли да е по добре през лятната ваканция да ходиш някъда да се научиш гоооре долу да пишеш както трябва на български !?
    Tи, щото много си се научил... смешник.

По темата: едва ли ще му е зле ако пуснеш език по гъбата и се концентрираш на нея, а с ръце да млатиш в основата на игуаната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си