- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
Значии ,,срам'' ме е да правя свирки или по точно ме е срах дали ще го правя както трябва дали на него ще му хареса ..секи път когато започнем да се опипваме и т.н. той ме пита не искащ ли нещо ново оо тругва да ме лиже но аз отказвам защото ме е срам същото е и със свирките .. Та въпроса ми е как да преодолея този срам и на вас момичета случвало ли ви се е![]()
Дали ми се е случвало да съм тъпа овца, която не знае кво иска ? Мне...
Единствения начин да го преодолееш е като опиташ... Следващия път когато той пожелае да те близне недей се дърпа, а се остави и се наслади..... Престраши се и му направи свирка, надали пишока му ще те ухапе![]()
Освен да се съберем 2-3 човека от форума и да дойдем да те държим докато си правите орална, че да ти премине страха ?
![]()
![]()
![]()
![]()
За свирките си дай малко време. Ако ще ти помогне, обясни му, че си неопитна, ако е човек на място, ще те разбере. А за лизането наистина не се дърпай следващия път - веднъж хареса ли ти, после няма отказване.
Леле...как може почти всяко твое мнение да е такова злобарско?Първоначално написано от Awesomness
malka7o ,обясни му,че ти е неудобно и си поговорете.Такива неща трябва да се обсъждат.Пък и накрая предполагам,че ще стигнете до консенсус,бъди спокойна.![]()
Awesomness -> Предлагам да внимаваш какво пишеш и как се обръщаш към другите потребители.
Избивам комплекси какво да се прави![]()
Да занимаваш цял форум с това дали ти се яде круша или ябълка, мисля че си заслужава обидното държание. На читава тема отговарям без грамчец обида или негативно държание. На безумно малоумна тема ... Е виждате![]()
![]()
Темата била тъпа еми защо пишеш в нея само да спамиш![]()
На колко години си![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Момичето просто се притеснява и пита как би могла да се отпусне.Аз също бях като нея,даже и в момента отново съм в подобно положение и темата и на мен ще ми е от полза.Ти какво разбираш под "читава" тема?Има милиони,милиарди загубени теми в тоя форум,защо не избиваш комплексите си там,а трябва да е в тая-колкото и глупава да ти се струва поне е истинска.Правиш лошо впечатление нищо,че не ти пука...няма смисъл да трупаш мнения без да пишеш нищо едва ли не.
Като си поемеш 2 пъти дъх и му лапнеш х*я...Първоначално написано от malka7o
Лапешки работи, че и на български не можеш да приказваш...![]()
Всички го виждаме,от кога повтарям че си комплексарка без работа...Първоначално написано от Awesomness
По темата: Винаги има първи път,просто се отпусни и не се стягай![]()
на 15 съм каквo значение има това :П
Щом си на 15 няма ли да е по добре през лятната ваканция да ходиш някъда да се научиш гоооре долу да пишеш както трябва на български !?
- Луд съм мамо луд съм
Тука все даскали сте се събрали брей![]()
Годините имат значение за много неща.Таа...е щом си на 15 добре.Опитай се да му обясниш какво точно те притеснява и че не можеш да се отпуснеш.Пък колкото до това дали ще му хареса...Всичко,което се прави с желание става супер.![]()
хахах че лъжа ли еПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
- Луд съм мамо луд съм
За всичко си има пръв път и е нормално да си притеснена! СпокоНикой не е роден научен да прави свирки.....
![]()
Едни и разправят малка си. Други и разправят винаги си има първи път. Трети и разправят да се успокои, а мацката търси съвет КАК, но никой не и го дава. И вие ми разправяте, че аз пускам излишен спам..![]()
![]()
Sh@d0w, а на теб вече ти казах. За мъж не ставаш и за събеседник не ставаш. Не ме занимавай !
Аз моето си го казах, като не ви изнася не го четете ! Никой от вас форумни плъхчета няма дори да ме накара да се замисля да си променям отношението. Аре със здраве![]()
Интересно как така си вадиш заключенията..аа или това беше опит да ме затапиш?![]()
Отношението ще си го промениш...след време,като разбереш че с това държание на комплексирана к**ка няма да постигнеш нищо![]()
Ти какво правиш при форумните плъхчета??? Май се извъди голям съсел от женски пол! Личи си,че имаш комплекси,няма нужда да се хвалиш,ама не си нацелила мястото,където да ги избиваш!Първоначално написано от Awesomness
Земи си измий путката и му дай да те лиже като иска,а свирките ще ги схванеш като почнеш да ги правиш,няма как да се научиш през нета..И тъй като не му духаш нито той те лиже просто се барате малко и те чука в путката сао..което е мега отегчително напрао..
Can It All Be So Simple ?
"xinfamous" Имаш много луд подпис...![]()
![]()
![]()
имах проблем с лизането беше ме срам не исках да ме лиже ама като ми показа че няма от какво да се страхувам и се отпуснах ...
отпусни се а за свирките никой не се ражда научен като не стане първия път ще стане втория път ....![]()
![]()
![]()
Tи, щото много си се научил... смешник.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
По темата: едва ли ще му е зле ако пуснеш език по гъбата и се концентрираш на нея, а с ръце да млатиш в основата на игуаната.