.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен

И моята история приключи.

Здравейте..аз съм поредната отчаяна от мъже тийнейджърка и все пак продължавам да имам надежда, че са останали и нормални, и свестни момчета..Та както и да е.Моята история е следната:

Той беше от мойто даскало, но тогава дори не се познавахме.След 2 години, когато той си замина за Лондон започнахме да си пишем..смисъл запознахме се в интернет и се заприказвахме за даскало.И така постепенно нещата се задълбочаваха (въпреки, че аз съм против връзките по скайп).Чаках го 5 месеца, но на всичкото отгоре не беше от моят град а от Пазарджик, но както и да е.Видяхме се.Всичко беше супер..по-хубаво никога не ми е било.Докато не заминах за 1 седмица на вилата.Той си намери друга и тръгна със нея.Всичко което ми говореше и ми обещаваше е било лъжа.Днес си е заминал за Лондон.Дори не ми даде и обяснение, защо го е направил, а уж не беше като другите..Гадно е,трудно е, но с времето надявам се ще го забравя.Сега повечето ще кажете "ние кво да направиме" .. просто исках да споделя, защото наистина няма на кого и тук е единственото място където мога да го направя все пак.Благодаря все пак на тези които отделиха няколко минутки време да прочетат моята история.
    Хора много , Човеци малко !

Бас ловя, че е около 5 години по-голям от теб. Така е "лоши батковци"

Град
    София
    Спокойно ,не се отчаивай ! Приеми , че има и такива момчета и никога няма да ги разберем ! Просто се опитай да не мислиш за това и си намери някой друг , който знае какви чувства изпитва към теб , и ти към него !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Бас ловя, че е около 5 години по-голям от теб. Така е "лоши батковци"

Ами не..Една година по голям е.

Явно не си е заслужавал да си губиш времето с него.Успех в търсенето на идеалния,но да знаеш,че няма да го откриеш от първия път
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Предполагам ти си виновна за решението му. Потърси вината в себе си. И да, със сигурност не е като другите. Все пак се е отказал от теб, погледни се, погледни си снимките. Неестествени са, дори смешни. Може би си е намерил по-земно момиче. Тва е.

Голям фен Аватара на Seductress
    Еми, кво да ти кажа? Пазарджик са опасни, наистина.

Повечето са такива.. не губи вяра эапоэнавай се с нови хора и ще намериш подходящия эа теб човек. Успех

КАто те гледам на снимката си те представям до някакво гъзе дет по цял ден си кара колата/мотора и гъзарее, а по цяла нощ си играе с теб.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    КАто те гледам на снимката си те представям до някакво гъзе дет по цял ден си кара колата/мотора и гъзарее, а по цяла нощ си играе с теб.
    Преценката ти е странна.
    По темата : Предполагам не е първия, няма да бъде и последния. Има и други на тая планета.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Да ходи да пасе овцете, горе главата. Радвай се, че си се отървала от такъв льольо.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Всичко е свършило.Не се обръщай назад,а продължи напред.В началото ще ти е трудно,но ще отмине.Голям плюс е,че не е от твоя град.Дори сега е в Лондон.

Супер фен
    Прекалено наивно ми звучи това......т.е никаква сериозност..

Цитирай Първоначално написано от Seductress
    Еми, кво да ти кажа? Пазарджик са опасни, наистина.
    мда,Пазарджик...са опасни
    Към rebeccaa: Няма да ти е толкова трудно да го забравиш,както казаха по-горе от различни градове сте,+това той сега не е в България.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Поне наистина се убеди, че връзките по скайп не струват...
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Повече от фен
    Харесва ми начинът ти на мислене. Че не си поредната "отчаяна", която "никога няма да забрави перфектния, единствения...". Само така: не трябва да се отчайваш, това момче явно не е било правилното, но и то ще дойде.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Предполагам ти си виновна за решението му. Потърси вината в себе си. И да, със сигурност не е като другите. Все пак се е отказал от теб, погледни се, погледни си снимките. Неестествени са, дори смешни. Може би си е намерил по-земно момиче. Тва е.
    Егати..Веднага почвате да я нападате, да намесвате снимките й..Много ме издразни тва..

Колкото до авторката-споко, не е първият, нито последният..ще мине време и ще се намериш нещо по-добро ;]
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Голям фен
    Мерси на всички за мненията..Да така е, не е единствения нито ще бъде.Не мисля много много за това и не се сдухвам, нито изпадам в истерий.Между другото сънувах го тази вечер .

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И на мен,както и на SummerDream,ми направи впечатления малоумният ти коментар.Коя си ти,че да й казваш,че тя е виновната?Въобще какво знаеш за тяхната връзка като цяло-кой бил прав,кой бил крив?Ееее....
    А до авторката-забрави го,не си заслужава!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    И на мен,както и на SummerDream,ми направи впечатления малоумният ти коментар.Коя си ти,че да й казваш,че тя е виновната?Въобще какво знаеш за тяхната връзка като цяло-кой бил прав,кой бил крив?Ееее....

slynchoo, SummerDream мерси, че ме защитавате по някакъв начин, но аз не и обръщам внимание.Все пак всеки си има мнение, щом това е нейното добре.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa

slynchoo, SummerDream мерси, че ме защитавате по някакъв начин, но аз не и обръщам внимание.Все пак всеки си има мнение, щом това е нейното добре.
    Оу, върлите защитнички. Ок, щом не ви изнася, ще се извиня. Не съм толкова елементарна, че да се карам с хора в интернет пространството. Казвам каквото мисля. Кога и това стана лошо качество? За всяка раздяла имат вина и двамата, но е прието да се струпва вината само на единия. Не знам, изглежда не се интересувате от психология, но всеки с интересите си. Пък за Ребека - не ми приемай думите за обида, нямам нищо лично към теб, нито към някой от тоя форум.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa

Оу, върлите защитнички. Ок, щом не ви изнася, ще се извиня. Не съм толкова елементарна, че да се карам с хора в интернет пространството. Казвам каквото мисля. Кога и това стана лошо качество? За всяка раздяла имат вина и двамата, но е прието да се струпва вината само на единия. Не знам, изглежда не се интересувате от психология, но всеки с интересите си. Пък за Ребека - не ми приемай думите за обида, нямам нищо лично към теб, нито към някой от тоя форум.

Е, няма нищо, както казах по горе всеки си има мнение.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Здравей,мило момиче!Искам да ти кажа да не се отчайваш..Аз съм го преживяла същото преди около 3год и половина-4 и аз се запознах с едно момче от София,но случайно по телефона(в смисъл набирах разни номера и той ми отговори и така се запознахме).След това аз му пращах снимки по имейла и той на мен,защото още нямах интернет.От него получих първото "Обичам те",първите признаци на влюбване,на обич(което в крайна сметка се оказа просто привързаност).После ми прекараха интернет пишехме си постоянно,говорихме с часове по телефона или по скайп и в един слънчев ден докато всичко беше уж идеално той спря да ми пише и се принудих да го издирвам във сайта вибокс.И като се почнаха едни обиди и скандали главно от моя страна...В крайна сметка се оказа,че той е въртял още 2 момичета по този начин и всичко е било една голяма лъжа...И всичко това продължи около 9 месеца...След това 1 седмица не сядах на компютъра и всичко ми беше безразлично,но с помощта на приятелите си успях да го преодолея..Времето лекува всичко така че мило момиче горе главата,всичко ще се оправи,ще срещнеш един ден любовта на живота си...Този просто е бил поредния тъпанар,който се подиграва с чувствата на хората...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен
    PyCoKoCkA93 Надявам се и аз да срещна един ден любовта на живота си както казваш ти.И аз разбрах, че е тъпанар, но както и да е мерси за съвета и на всички останали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си