Предполагам ти си виновна за решението му. Потърси вината в себе си. И да, със сигурност не е като другите. Все пак се е отказал от теб, погледни се, погледни си снимките. Неестествени са, дори смешни. Може би си е намерил по-земно момиче. Тва е.
И на мен,както и на SummerDream,ми направи впечатления малоумният ти коментар.Коя си ти,че да й казваш,че тя е виновната?Въобще какво знаеш за тяхната връзка като цяло-кой бил прав,кой бил крив?Ееее....
А до авторката-забрави го,не си заслужава!
slynchoo, SummerDream мерси, че ме защитавате по някакъв начин, но аз не и обръщам внимание.Все пак всеки си има мнение, щом това е нейното добре.
Оу, върлите защитнички. Ок, щом не ви изнася, ще се извиня. Не съм толкова елементарна, че да се карам с хора в интернет пространството. Казвам каквото мисля. Кога и това стана лошо качество? За всяка раздяла имат вина и двамата, но е прието да се струпва вината само на единия. Не знам, изглежда не се интересувате от психология, но всеки с интересите си. Пък за Ребека - не ми приемай думите за обида, нямам нищо лично към теб, нито към някой от тоя форум.
Е, няма нищо, както казах по горе всеки си има мнение.