- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И моята история приключи.
Здравей,мило момиче!Искам да ти кажа да не се отчайваш..Аз съм го преживяла същото преди около 3год и половина-4 и аз се запознах с едно момче от София,но случайно по телефона(в смисъл набирах разни номера и той ми отговори и така се запознахме).След това аз му пращах снимки по имейла и той на мен,защото още нямах интернет.От него получих първото "Обичам те",първите признаци на влюбване,на обич(което в крайна сметка се оказа просто привързаност).После ми прекараха интернет пишехме си постоянно,говорихме с часове по телефона или по скайп и в един слънчев ден докато всичко беше уж идеално той спря да ми пише и се принудих да го издирвам във сайта вибокс.И като се почнаха едни обиди и скандали главно от моя страна...В крайна сметка се оказа,че той е въртял още 2 момичета по този начин и всичко е било една голяма лъжа...И всичко това продължи около 9 месеца...След това 1 седмица не сядах на компютъра и всичко ми беше безразлично,но с помощта на приятелите си успях да го преодолея..Времето лекува всичко така че мило момиче горе главата,всичко ще се оправи,ще срещнеш един ден любовта на живота си...Този просто е бил поредния тъпанар,който се подиграва с чувствата на хората...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!