- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
Нещо не мога да повярвам че 15-ти септември е толкова близо ама все пак имам тръпката тъй като ще съм в ново даскало нови учители и т.н
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
лошо,много лошо даже![]()
До една степен ми е криво, че свърши ваканцията... но като цяло не ми пука толкова, че чак да се притеснявам и да ми става лошо. Обаче тва да ставам в 6 всяка сутрин и да иам по 6-7 часа на ден дето в повечето само празнея не звучи толкова приятно![]()
+1Първоначално написано от webmast3rche
пфф бахти още 3 4 дена и почваме неееееееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да .. поне в моето училище ще трябва.Първоначално написано от enjoyth3lif3
![]()
- - -
Аз пък много се радвам ..![]()
Най- накрая в ново училище .![]()
Ваканцията свърши..САД САД САД!И колкото и да ми се ходеше допреди няколко дни,сегаааааа НЕНЕНЕНЕ ;(;(;(;(
хахаПървоначално написано от Bombshock
+1
![]()
аз луда за връзване л
юбов от пръв поглед с новото даскало с фр от село на чин как се олучи от класве до ж да сме заедно просто...
всичките около мене луди гъби бабата в болница лудница внас
hi all
ъм никво.. леко ми е все тая.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Радвам се че наближава 15ти.Ще си видя всичките приятели от даскало.Започва нова учебна година и нови приключения.Трябват и учене и старания ест но ще се справя.Не забравяйте че ученическите години са най-готините.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Нямам търпение (sun)
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
И ааазПървоначално написано от xdennyx
![]()
![]()
оф...както всяка година е.![]()
лошото е, че др година поне имам желание да ходя на даскало...тая година и тва нямам.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Още една вечер ми остана да спа до късно и после![]()
CAN'T WAIT FOR SUMMER 2011! Тая ваканция свърши страшно бързо ;>
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мм.. вдругиден.. днеска щеше да е къде-къде по-приятен ден, ама.. от сутринта ме ядосват.. ше тряа се прая на нераздразнен от разни факти... тка, както и да е, даскало, после бал, кандидат-студентски и студентски живот..
me2, също и да ставам късноПървоначално написано от mlakniwe2
тая година не знам как ще ставам в 5;30
![]()
![]()
tell me what i wanna hear . .
оо чувствам се перфектно ! да ставам всеки ден в 5;30 .. изживявам си мечтата ;D
Цяла седмица пия без да спирам ! ;д на училище ще съм трезвеняк ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
^ Хубаво, че се похвали ..
Иначе на мен ми е супер, първите седмици ми се очертават яки-купони, приятели![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Чак не ми се вЕрва, че трябва да ставам в 6 часа... И че трябва да нося малоумната униформа... Сбогом и на следобедната ми дрямка...
нямам търпение .. това лято мина наистина много бързо но ми беше и едно от най-хубавите лета .. а тази година пак 1-вия срок ще съм 2-ра смяна и ще мога да се наспа ..![]()