.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Въпрос

Въпрос

Ако 15 дни бягам всеки ден по 2 пъти сутрин и вече по 20-30 мин.И избягва "вредни храни" колко кг ще отслабна + Pump it up?Лятото попрекалих с мързела и сега половината ми дънки са ми малки
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Пловдив :)))))
    Ами аз незнам колко кг точно ще отслабнеш,но трябва да има ефект.Иначе от утре и аз почвам фитнес+диета+хапчета....Успе х в отслабването

Цитирай Първоначално написано от galet0
    Ами аз незнам колко кг точно ще отслабнеш,но трябва да има ефект.Иначе от утре и аз почвам фитнес+диета+хапчета....Успе х в отслабването
    Мерси.И на теб. =) На мене и 5 кг ми стигат...аз иначе имам сигурно 10 ама не ми пука.Ако ми стават дънките съм си наред

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Цитирай Първоначално написано от galet0
    Мерси.И на теб. =) На мене и 5 кг ми стигат...аз иначе имам сигурно 10 ама не ми пука.Ако ми стават дънките съм си наред
    И аз имам някъде толкова за сваляне 5-6 кг..

^Ти чак на хапчета.Аз няма да изляза от вкъщи,защото съм детегледачка на брат си ,но ще си бягам.

Супер фен Аватара на fuckme
    омг кви са тия хапчета ти луда ли си????

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Максимум към 5 кг.Знам ли?!

Супер фен
    При всеки е различно. Ако съчетаеш с диета, (но не много тежка) може и повече кг. да смъкнеш. Иначе като цяло не е лош вариант за поддържане на фигура, а и да се ограничаваш от сладко, също няма да е лошо. Просто разделно хранене + спорт...

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    При всеки е различно. Ако съчетаеш с диета, (но не много тежка) може и повече кг. да смъкнеш. Иначе като цяло не е лош вариант за поддържане на фигура, а и да се ограничаваш от сладко, също няма да е лошо. Просто разделно хранене + спорт...
    Ами аз диета не мога да спазвам затова просто няма да ям пържено,тестено....

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Ебааахти тва е 3тата тема която виждам за 5 мин
    При всеки е различно. Ще ти кажа това което казвам на всички. Не яж чипсове и някви такива гадости. Пий много течности. Не вечеряй и прави малко упражнения. Ако имаш колело карай колело в парка. Не яж бял хляб и може да хапваш зелена салата (зеле и краставици). Всеки знае, че краставицата е 90% вода така, че си прави таратор или под каквато форма я яж. Това примерно може да ти е вечерята, ако толкова ти е проблем да не вечеряш. А пък зелето е източник е на всички необходими хранителни вещества - белтъчини, витамини, въглехидрати, фосфор, минерални соли, калций. Освен това помага в изгарянето на мазнините. Също не яж много солени ястия. Солта задържа водата в организма Не се изисква кои знае какво. Тия които ти ги казах са супер лесно изпълними така че давай
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

и аз имам 10 кг за сваляне, но ще ги свалям 3/4 месец не така за 2 седмици, а проблема с дънките го реших, купих си нови и като отслабна щед си нося старите, а новите ще си ги стесня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си