.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: 2ри шанс?

2ри шанс?

Здравейте,
    миналата седмица скъсах приятеля си с който бяхме заедно през лятото,но го направих защото той избързваше с очакванията си към мен (сещате се ),а и от малко ревност,но според мен основателна.Доста трудно ми беше,кофти ситуация се получи,доста неочаквано за него и тежко за двамата.После се започна едно тайно следене на профилите в аха и фейсбук и от двете страни докато само ден след като скъсахме той ме потърси,а аз останах изненадана и то доста.Каза ми много неща,като например че му е супер тежко,че не е очаквал,че пак ме иска и т.н,пък и аз доста си "излях" душата и казах че вече съм съжалила за стореното.После ми звънна и говорихме около час по телефона,но той само повтаряше,че от инат няма да ми прости,защото трябвало да си осъзная грешката.Приключихме разговора с уговорката той наистина да помисли по въпроса,но лошото е,че нямаме много време,защото псоле се налага да сме в различни градове.Как мислите ще получа ли 2ри шанс?
    btw пропуснах да спомена че след разговора ни той си намери предтекст да ме види пак защото искал да ми даде нещо,което можеше да ми го прати и по мейла,та затова леко се обнадеждих,не знам с право или не как да използвам максимално момента така че да го накарам да размисли когато се видим?

Повече от фен
    Град
    София
    1-во не мисля , че ще си спази обещанието и ще помисли ..
    2-ро дори и да го направи и реши да ти прости , след като всеки си замине по градовете , нещата ще стоят коренно различно и след има няма много време , ще се усетите , че "мъчите" нещата ..
    3-то всеки заслужава 2-ри шанс ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

не се занимавай! ..
    няма смисъл според мен, по-добре остани с хубав спомен и това е

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ако трябва да съм честен се съмнявам че ще ти даде втори шанс но лично аз съм на мнение че когато някой скъса с другия било то и защото се е ядосал за нещо втори шанс не трябва да се дава същото е като с една чаша като се счупи дори и да я залепиш тя няма да е същата
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен
    Град
    Earth...
    НИКОГА НЕ ГЛЕДАЙ В МИНАЛОТО! НИКОГА НЕ МИСЛИ КАКВО Е МОЖЕЛО ДА СТАНЕ! НЕ ЖИВЕЕШ В МИНАЛОТО! И НЕ МОЖЕШ ДА ГО ПРОМЕНЯШ!!!

Супер фен
    Доверието е като огледало... Ако ме разбираш оО

Едит - много съм съгласен с горния коментар.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не прави нищо.Остави нещата така и не търси втори шанс.Доли и сега да се съберете,пак няма да се получи,защото ще сте в различни градове.А това е проблем.

Град
    Maina Town
    Няма смисъл. Защо да ти дава втори шанс като връзка от растояние не е връзка?? Зарежи тия работи. Намери нов
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Изобщо няма смисъл никой да мисли върху нищо,при положение,че сте от различни градове.Забрави го...просто лятна забивка и тва е.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Няма смисъл..гледай си живота за на пред и въобще не се занимавай
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

вторите шансове не значат нищо!!! ... хората не се променят, освен към по-лошо ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Град
    София
    Повярвай ми - ще ти е трудно да общуваш с него,когато е в друг град !! Намери си някой друг !
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Остави го.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си