- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
оценките ми от 2-ри срок са :
3 по физика и само тва.. утре ще ни връщат тестовете по АЕ а в петък по химия
Първоначално написано от ___mimity___
Благодаря ти много![]()
![]()
Иначе на мен оценките ми от втория срок са :
5-бел![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ние днеска имахме само два часа, поради отсъствие на госпожиии![]()
![]()
![]()
Иначе тая по биология ми писа 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ебаси ш*баната
![]()
Оценките ми са: 6-Бел
6-География
4-Биология![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвайте се на хубавите оценки в 7ми класв 8 грам няма да ви хареса, като гледам как се ядосвате за 4-ки
![]()
стягайте се сега 2рия срок и влизайте по хубавите училища![]()
Имам 5 по Литература,карай.
Имам съчинение да пиша,така че ще го направя за 6.![]()
Днеска карахме само 2 часа,понеже имахме турнир..
същото само че утре ... аз схванах симетралитеПървоначално написано от RY
ии днес се разсипах от учене по биология ... след малко тръгвам за даскало ии първи час биология контролно ... стискайте палци моля виии ....
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Хм ... са се връщам от даскало .. мина дооообрее![]()
Имахме цели 4 часа свободнии![]()
![]()
.. ммм ... донякъде се радвам , но нещо ме издразни .. не ми се разказва ;дд
Са ще легна да поспя и после съм на танции .. мързи меее![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Имате ли справочници по Математика?
Аз се чудя дали да си взема..гледах ги сега..
http://bg2.msrv.store.bg/d-prdimages/org/22379.jpg 2.50
http://bg2.msrv.store.bg/prdimg/5102...a-blagoeva.jpg 3.90 (96 страници)
http://bg2.msrv.store.bg/prdimg/1961...r-chakyrov.jpg 4.00
Мисля че ми трябва такъв..
Ако имате,ще препоръчате ли ?
1) Трябва да уча по История за тест..утре..
2) Трябва да уча по Химия за тест..утре.. :/
'баси,по тия предмети нищо не знам.
По БЕЛ научих,утре и там имам тест.
Ох хора вие имате ли някакъв по-удобен за вас начин учене на уроците по биология?
По какъв начин ви е най-лесно, така че да ги запомните, защото на мен ми е много трудна тази биология! (ама и учителката ни е една изкуфяла само тройки и четворки пише, ама все тая... ;х )
На мен биологията ми е най-лесна..
Меги,четеш всяка точка по 2 пъти,и така.После го прочиташ целия (:
Аз ги уча за по 20 минути,не е трудно,споко :]![]()
Ох,а мене химията ме побърква..изпуснах целия дял,нищо не знам,нищо не разбирам от нея,'баси гадната ми еутре имам тест в/у халогенни елементи и хлор,някой ще ми каже ли набързо,кратко,най-важните нещица(добрите по химия) D:
Еми моя сборник е на "анубис " .. мн е добър .. само че нз .. аз бях мн ентусиазирана да решавам , ама така ме домързя .. така че ако не решаваш по-добре не си взимай ;дд
Най-вероятно е да ти лесна, защото имаш добра учителка, докато нашата е ЗВЯР! Тая само ако ми свали бала накрая на годината ще я проклинам вечно, защото колкото и да учиш при нея винаги не е достатъчно!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сега нали съм си нахална ще ви питам за едни задачки![]()
Значи днеска взехме за симетрала и нищо не разбирам!![]()
![]()
![]()
Имам да правя тези задачи,но не успявам да ги реша, защото не ги схващам, така че, ако може някой който знае как ,да ми помогне![]()
http://prikachi.com/images/401/2968401n.jpg
http://prikachi.com/images/402/2968402T.jpg
http://prikachi.com/images/403/2968403R.jpg
Здравейтее. Аз съм седмокласник и най-вероятно ще кандидатствам в 91 НЕГ, обаче не съм много сигурен. Още се чудя.Може ли да се включа при вас? :P
ПП. Ооо, задачиии.![]()
![]()
Първата мисля, че я схванах, ще пусна след малко решението.
1
От SAB => AQ = BQ = алфа
От AQ = BQ => триъгълник ABQ е равнобедрен
Ъглите BQA и BQC са съседни => BQA + BQC = 180
BQA + 90 = 180
BQA = 90
За триъгълник ABQ :
BQA + алфа + алфа = 180
90 + 2алфа = 180
2 алфа = 90
алфа = 45
CAB като е 3х => 3х= 45
х е 15, значи ъгъл СВА е 4.15 = 60
АВС е 180 - 105 = 75
2.
От SBC => BM = CM = a
PABM = AM + BM + AB
AM = AC - MC = 12 - a
12 - a + a + 7 = 12 + 7 = 19 см.
^Благодаря ти!
Ааа...момче или момиче си?![]()
Момче.xD
Между другото, за третата задача се сещам за един извод, който гласи, че ако симетралите на две от страните в един триъгълник се пресичат в средата на третата му страна, то той е правоъгълен, но не знам точно как се доказва. Сега ще се разровя, че не се сещам как мога да я реша.
Алл...доста си умен за момче!![]()
Какви идиоти има в нашия клас![]()
Иначе за първата задача не мога да разбера кое точно си отбелязал с алфа?
ох аз сега съм в час по ИТ
еии най-накрая си имаме момче в темата![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Е мерси.xD
С алфа обозначавам BAQ и QBA като еднакви ъгли при основата в равнобедрен триъгълник.
Едит: Йее, намерих го как се доказва, ама ще го обясня накратко, че ме мързи.![]()
3.
От С към М си построяваме...отсечка!?
От симетралата на АВ => AM = CM
Ъглите MAC и АСМ ги обозначаваме с алфа като еднакви при основата в равнобедрен триъгълник.
От симетралата на BC => BM = CM
Ъглите МВС и МСВ ги обозначаваме с бета като еднакви при основата в равнобедрен триъгълник.
И от теоремата за сбор на ъгли в триъгълник се получава:
алфа + бета + алфа + бета = 180
2алфа + 2бета = 180
Делим уравнението на две и получаваме, че алфа и бета (тоест целият ъгъл С) дават общо 90 градуса.
оо сега правим някви диаграми в Excel..забавно е ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние ексела го минахме..Сега на word-a правим някакви таблици,които са ми ужасно скучни..Екселът е най-интересен и най-много знам от него.![]()
След малко почвам да уча ужасните уроци по география,че утре тест. ;/ Написах по математика,неска взехме третия признак.По химия сме на халогенната група.
Аз искам да минаваме на скайп, ама още ни мъчат с Уърд таблици.Последно правихме някаква таблица за червеите
Звездите ми говорят, че няма да се радвам скоро, щото следват презентациите.![]()
На вас утре каква ви е програмата? Аз май имам само по руски (тая госпожа две години си говори едно и също и понякога в часовете ми е тоолкова скучноо, добре, че се намира с кого да си говоря...) и по история за...*Склерозата се обажда. Къде ми е гинко билобата!? xD* ...ъхх..за някаква империя май беше
Едит: Ние по география имахме да научим 48 държави и столици да научим за наизустМен още не са ме изпитали. Колкото до химията, ние последно взехме "Натриева основа"
![]()
Здравейтее всички (с нова клавиатура съм и ако направя грешки... сори)
Сега се връщам от спортната залапобедихмеее ^^ на 1во място сме и отиваме на областно {сънн} много се радвам!!
Днес карах само 3 часа (заради състезанието :дд ) от които 1.Математика, 2.Химия, 3.АЕ
В момента съм много изморена и изобщо не ми е до учене :Х , но все пак по-късно ще си напиша домашните по математика ище науча урок по география ;хх
Сега отивам да се къпя, след това ще ям ще гледам тв и в 9 ще седна набързо да си напиша и науча уроците....![]()
До сега бях навън.Сега почвам да уча за тестовете по история и химия утре ;/. гадосТТТТТ![]()
Имаме си и момче в темата вече.Супер.