.
Отговор в тема
Страница 113 от 293 ПървиПърви ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 801 до 2 825 от общо 7312
    Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    http://prikachi.com/images/110/2970110H.jpg
    нещо се затрудних на тази задача.. може ли малко помощ
    не сме стигнали до там

btw имам същия сборник

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Преразказите са ми добри.
    Съчиненията-разсъждения са по-трудни,но ако го имам за домашна,мога да го направя и за 6-ца,понеже имам сумати помагала и мога да си помагам с тях.

таковата,учих,колкото учих,по химия и история,по БЕЛ още на обяд,стискайте палци да имам 5 или 6.(най-хубаво.)

Добре дошъл в темата ни,Ники (:

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Олеее, преди 1 час се върнах от тренировка. Всичко ме боли, а НАЙ-ТЪПОТО от цялата работа е, че утре първия ни час е физкултура и ще играем баскетбол Че и днеска не ми остана да си науча като хората по география. В прочие - Вие до кой урок сте? Ние сме до - Източни страни в Азия. И в момента учим за Япония и Китай, а утре ще учим за Индия.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от raqtaaa
    Аз ходя на народни танци... Ама искам Хип-хОоп..
    Ха т'ва ми напомня - Ей ся като бях на танци, само от горе над нас се чува "дум, тряс ..." И няк'ви подскачат там Много интересно как усилваме музиката, за да ги дразним тея горе над нас Точно над нас танцуват народни танци и само като погледнеш от вънка сградата, над нашия етаж гледаш как 150-200 човека се въртят в кръг Ся в момента танцуваме на любимата ми група и любимата ми песен - Black Eyed Peas - The Time Боли ме всичко от новата хореография, но си заслужава!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен
    Лол .. ( Блек Айд Пийс ) ние вече сме на Води и Климатични пояси на Австралия .. лол .. офф .. от Географиятаа ама най-мразя тези уроци за политическата карта и стопанството .. Абсолютно нищо не мога да запомня от тях Мн са тъпи !! По мат ние сме на 2 признак за еднакви триъгълници и воъбще нищо не схващам !! .. Ники имам грешка .. исках да кажа,че опитите по Химия си ги прави само г-жата,обаче писах в мн.число - ние ;д което не е вярно .. Никога тя няма да ни даде сами да правим опити с NaOH ;d Ще взеемем да объркаме нещо ии така .. Много ми се спи за това ще си лягам (утре 1 Биология ) Лека на всички останали и нека утре всички бъдете в добро настроение Много усмивкии

Град
    Somewhere On East =]]
    Ами ние сме толкова назад, защото първия срок имахме само по 1 час в седмицата.
    Иначе как ме е яд, че махнаха олимпиадата по Английски
    ♥ 2PAC ♥

Град
    Somewhere On East =]]
    ___mimity___, ти от къде си. (Не съм писала от ДОООООСТА време в темата, а забелязах, че има много нови хора, та да се запонзаем (: )
    ♥ 2PAC ♥

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    ___mimity___, ти от къде си. (Не съм писала от ДОООООСТА време в темата, а забелязах, че има много нови хора, та да се запонзаем (: )
    Аз съм Раяна от София..
    А ти?

Град
    Somewhere On East =]]
    Аз съм Корнелия. От Стара Загора съм
    ♥ 2PAC ♥

аз съм диляна
    от велико търново
    9-ти клас съм но обичам да ви чета
    не се оплаквайте че имата по 7н часа
    аз какво да кажа като имам 9 днес

Здравейте!
    Имам 6 по химия на теста за "Химична символика и валентност" Имам само една грешка, както и очаквах, беше ми се сторило сложно, ама като помислих малко не е никак сложно да напиша какво означа P2O5 или пък как се изписва 4 молекули кислород.
    Утре съм на олимпиада по математика и отсега си знам, че почти нищо няма да направя, щото колкото и да разбирам материала, олимпиадата е нещо ужасно.
    Опитах се да реша 223 задача, която Златито е дала, ама не успях. Моля те, ако разбереш как се реши, кажи, аз също ще мисля и ако отнякъде разбера, ще пиша тук. И пак да питам за нещо свързано с ъглите...как да начертая триъгълник по дадени ъгли? Много сложно ми се струва.
    Олимпиада по английски аз търся от три години, но при нас няма за съжаление.
    Колкото до географията, ние сме на географско положение, граници, големина, бряг, брегова линия и опознаване на Австралия.
    От утре имаме нов стар ученик. От другия клас, де. Местят него и двамата му приятели в различни класове, щото явно като се съберат... Единият отива в класа на госпожата по математика и тя каза, че вече две нощи не може да спи, а когато заспива го сънува него.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес беше много якк ден с изключение на първия час в който никой нямаше решена тази 223 задача и госпожата се ядоса и вика "Аааа... милион такива задачи решаваме в час, а вие една домашна не можете да напишете" много е гадна и каза сами да си я решим и ако я нямаме в понеделник да му мислим.. егати.. няма да я обясни амии ...
    Ники, в неделя съм на уроци и ще помоля госпожата да ми помогне със задачата, след това ще снимам решението и ще я кача
    Нямам никакви оценки....
    Ааа.. утре ни е пробният изпит по български и аз ще ходя, дано се справя

Сега отивам да се къпя и после отново сядам на компа. Няма да излизам, твърде съм изморена нещоо..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    олееее.....хораа...много бързо пишете бее нямам ме половин ден и хоп-2-3 нови страници такааммм...аз сега си идвам от дсклл...днес беше доста весело (с една фр как се лигльосвахмеее... ;дд) сега е адски якото време и след 5 мин тръгвам към една фр да гледаме филм в тях. После като си дойде ще порешавам задачи за утре за олимпиадата. И такамм... Приятен денн хорицааааааааа
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

И аз утре съм на математика..Ще е много трудно,но е важно участието.В неделя съм по история. Утре си отмених урока,ще отида в понеделник от 4.30.Утре след олимпиадата се прибирам да уча по история.Днес ще направя двата преразказа за урока в неделя по бел.

Повече от фен
    Приятно ми е аз съ Мими ии съм от малък град .. Най-после разбрах,кога ще е олимпиадата по БЕЛ - неделя от 9:00.Утре има по математика,но не мисля да ходя,защото този предмет не ми върви ;д Ние 1 срок имахме само по един час Физика и Химия.Сега обаче са по 2 часа седмично и е по-трудно .. Много искам да отида на олимпиада по АЕ,но все още не са съобщили дали воъбще ще има такава Сега,тъй като няма какво да правя и аз ще си направя една такава папка (АЕ) каквито вие си имате

Аз днес имам 6 по История.
    Правихме тестовете по Химия(кофти мина..искам 5-ца) и по Бълг.ез..(биваше,там тр имам 6.) и така..по История го отмени за другия петък.

Този уикенд ще пада голямо учене,че другата седмица...:С

Град
    ..в близката далечина..
    Мими, за какви папки става въпрос? Аз нещо съм изпуснала от темата май ?

Силв и аз този уикенд имам много за учене, имам да уча и опълченците на Шипка ;( ужасссс

Град
    София
    Нее е честно ... на теста по бг за фразеологизмите имам 5,25 .. една точка не ми стига за 6
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    ..в близката далечина..
    Мн гадно, Мони =[[.. не може ли госпожата да те изпита на няколко фразеологизма за 6 ? Доста малко не ти е стигнало

КАКВИ СА ТЕЗИ ПАПКИ?? ПО ЕДИ-КОЙ-СИ ПРЕДМЕТ?

Злати..
    Ами,тези папки,примерно
    по литература имам 1.
    За анализи,тестове,и разни такива нещица.
    Друга-за разни контролни,тестове по останалите предмети.(история,биология, английски) и от сорта.//

мони,и при мен стана така.
    по литература на опълченците теста,имам 5.36,на един въпрос който съм сгрешила,не трябваше да сгреша и оттам щях да имам 5.50,яд ме е,ама..:с :/ и ние днеска правихме на фразеологизмите.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Госпожата по био ще върне тестовете в сряда ! Аз съм сигурна , че нямам грешка (теста е в/у раздела за растения) По математика теста беше много лесен - 2 задачи, първата беше до "Е" под условие, а втората - за движение! Всичко ми е вярно! По история обаче не мога да кажа същото - ще имам 5 ;(

Град
    ..в близката далечина..
    Аха, схванах.. странно (??) винаги следя темата, това ка съм го изпуснала :O .. няма значение..
    Момичета искам да ви попитам каква спирала ползвате (ако изобщо ползвате в момента) защото моята (Avon supershock) свърш и ми се иска да я сменя... знам че темата е за училище, но тук сме си приятели и може да си пишем за всичко

Лелее.. ние отдавна минахме фразеологизмите, но не сме правили тест ( щях да искарам 6ца щото са супер лесните!)

А какви са ви плановете за утре?

моите:
    -Ставам в 11:00
    -Седя на компа до 12ч. някъде
    -Ще седна да преговоря нещата по Бел
    -В 14ч. съм на пробен изпит по Бел
    -Мисля, че изпита ще бъде не повече от 2часа за това, че след него ще излезна на вън и такаа
    -В неделя ми се искаше да отидем с фр на ледената, обаче имам страшно много за учене

Здравейте.. Сега се прибирам от училище ( малко по-раничко).
    Днес имам 6 по български на тест за слложни изречения.
    В класа ми имаше драма между момичетата..
    Значи.. преди 1 седмица аз и най-добрата ми приятелка бяхме питали заместник директорката ни, дали може ние да направим кутиите за валентинки. Тя ни позволи. След това сложихме двете кутии пред учителската стая. Другите момичета от нашия клас сложиха още една кутия. След това ние слагахме нашата върху тяхната.. и така всяко междучасие, но нищо по-серизоно.. След това видяхме нашата кутия разкъсана и тамън минаваше директорката. Ние й казахме. Тя отиде при заместник директорката, която ни позволи за кутията. След това тя (заместник директорката) дойде в часа ни и ни се скара, че не е очаквала ние, които сме 7 години заедно в един клас да направим такива драми.. Започна се едно викане.. за малко не се стигна до бой.. След това тя каза, че ще даде валентинките на дръг клас, щом така се караме. Ние се сдобрихме, след като тя излезе и отидохме при нея да й се помолим, но тя каза, че наказанието си е наказание, демек, че няма да ги раздаваме.. И стана много гадно..

Утре и аз съм на олимпиада по математика, но не мисля, че ще решавам нещо за нея..
    В неделя съм по БЕЛ.
    Сега ще се отдам на почивкаата с голяма кутия сладолед.

Повече от фен
    Става въпрос,за папки например с правила ( или поне аз така разбрах ) мойта туко-що я направих Просто да направиш папка както каза едно от момичета ( по литература ) с анализи,тестове и всичко полезно,което има из бюрото ти :P

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Аха, схванах.. странно (??) винаги следя темата, това ка съм го изпуснала :O .. няма значение..
    Момичета искам да ви попитам каква спирала ползвате (ако изобщо ползвате в момента) защото моята (Avon supershock) свърш и ми се иска да я сменя... знам че темата е за училище, но тук сме си приятели и може да си пишем за всичко
    Моята е L'OREAL EXTRA - VOLUME COLLAGENE и съм страшно доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си