- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Утре мисля да:
+ уча и да си направя пищови по биология за теста
+ да почна с домашната по математика,че е много
+ да си помогна с домашната по литература за вторник
+ да изляза(сигурно)
+ да уча каквото имам за урока по БЕЛ
контролните и изпитванията ми за предстоящата седмица са:
+ Наизуст ''Българският език'' -сряда
+ понеделник Биология контролно.
+ четвъртък-тест в/у ''Българският език''
+ петък тест по История.
мн весело//
п.п не ползвам спирала.
Има едни момчета от 5 ти клас, които ме харесват и самоме преследват да ме обарват .. ии идва една госпожа при мене и ми вика " Рая, едни момчета ми казаха, че те обарват.. Бий ги, бе.. " И аз аз попитах как са й казали.. и тя вика " ами видях, ги че тичат и ги питах защо тичат, те отговориха " Ами тичаме да обарваме Рая по дупето и дисковете "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене нещо ме боли главата.А и аз имам да пиша задачи по математика.
![]()
theonlyone123 awesomesheepy, много гадно се е получило при вас.![]()
![]()
Рая, (bbabyy) вие май сте случили на директорка. Нашата имам чувството, че като ме погледне, ще ме изпепели направо.![]()
Ставам за малко поне да понапиша няколко задачи.За медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник и правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса.
Еми тая нашта е мн гадна и не може да ме изпита .. а и оценката вече е внесенаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега г/д ми мина за теста ама пък не нервира една мисъл за един човек ... защо всичко трябва да е толкова объркано и странно ... тоя път пък ще действам по бързия начин и ще говоря с него ... стискайте палци да измъкна всякакво инфо от него![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Tя ни е от тази година .. и всички си мислихме, че е зла.. но е много яка.. обикаля си по коридоритее ии си говори с учениците..Първоначално написано от Lanconnection
Ъъ.. Рая, случаайно да имаш рег в лп (лейди попилър)![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Дам... и във форума.. Тии коя си ? ;ДПървоначално написано от RainbowGirl
Ии.. се пишеше mime_raee или поне преди беше така, нали??Първоначално написано от bbabyy
![]()
п.п. Deniii
п.п.2 мноого ти е пораснала косата![]()
Тери.. <33 ♥
Да.. как ме помниииш .. ;Д Сега съм Раенце бейби ама на латиница.. ;ДПървоначално написано от RainbowGirl
Имам някакъв спомен за теб, но не с точност.. Птичка била ли си?
мм.. май да ама не си спомням мн. щото не съм влизала във форума сигурно вече от половин годинаПървоначално написано от bbabyy
![]()
Тери.. <33 ♥
таковата,да питам
това,националното състезание по математика,което ще ни е другата седмицаа(поне на нас) какви тестови задачи ще е? във формата на изпита ли ще е? Аз искам да се пробвам..![]()
D:
awesomesheepy това ще е пробен изпит или поне за нас
zlatit0o аз използвам Loreal Paris - http://prikachi.com/images/235/2973235Z.jpg
Имам 6 по математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и по химия
![]()
в петък ще правим тест по математика върху еднакви триъгълници .. трябва да си оправя смотаната 3-ка по физика
събота и неделя сигурно няма да излизам .. ще уча за понеделник и ще решавам тестове
та за понеделник имам да уча по химия, история [ трябва да отговоря на 5 въпроса ( вече съм направила 2 )], математика, литература ( за Опълченците на Шипка всичко + съчинение разсъждение върху 5-та глава от една българка )
класното ни по БЕЛ ще бъде на 10.05
![]()
awesomesheepy, националното състезание по математика като формат и визия е същото като миналогодишното външно оценяване. Задачите, разбира се, включват само материала взет досега и задачите са на горе-долу средно ниво, по-лесни са от олимпиадата всеки случай. Първият модул е 60 мин, вторият - 90. Ако искаш виж в сайта на МОН, там има от миналата година.
По български пък националното представлява тест от 60 въпроса, който се прави за май 2 или 3 астрономически часа, но смея да кажа, че не е трудно.
ReinbowGirl ти шисала ли си във форум зооманиа, защото там има едно мимоче със същия ник.
Въйй днеска задрямах в час по история докато госпогина разказваше. Вечерта си бях легнала към 2, защото учих и станах към 5 пак да уча. Охх мега много съм уморена![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
кой питаше за разликата между есе и съчинение разсъждение ?? при есето можеш да включваш и своята мисъл ... примерно „аз мисля, че ... “ докато при съчинението разсъждение се придържаш само към дадената информация .. охх не съм влизала от 2 дена .. яко учене падна .. целия четвъртък (цяла сутрин де, втора смяна съм ) съм учила по биология ии контролното беше само 2 въпроса : „Характерни белези за клас Двусемеделни“ , където не написах само 1 нещо и другото беше „Корен - функции и устройство“ , където не написах само, че е подземен вегетативен орган с неограничено нарастване .. абее общо изписах 1 лист А5 ... ъмм .. днес правихме контролно по математика на 1,2,3 признак, симетрала, медиана и ъглополовяща и супер супер много бях учила ама беше адски трудно и се поизложих малко .. смис те бяха 8 задачи, а аз реших само 6 ; (( оо моля се за 5тица ... ако е четворка, ще е най-ниската ми оценка тази година ... не, не може да имам 4, просто не си позволявам такъв провал ... молете се за мен , моля ви ;дд ... иначе днес ми написаха 2 отсъствия ама класният ще ми ги извиниищото аз бях на благотворителния базар за св. Валентин ии така .. ест в кутията за валетинки няма да има нищо за мен.. както и всяка друга година .. а не един път имах ама беше от момиче ;дд абе едно супер сладко момче от десети клас (те бяха няколко ама аз само него гледах) там играеше пинк-понк точно до нас ии ни чу как си говорим за тва, че никоя няма да има валентинка и дойде поиска лист и химикал ии пита една моя приятелка как се казва и й пусна валентинка (аз съм по-хубава не е честно, че избра нея ;ддддд) ооо ... беше супер готин ... ии после идва тъпанара му с тъпанар и ни вика „абе вие не сте ли малки да сте такива кифли ?? “ аре моля за искреното ви мнение на база на моя фейсбук (Cvety Monsterr) аз кифла ли съм ??
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Май не си, бе.. Зависи как се държиш .. по снимките не си.. иначе си ацки сладка..Първоначално написано от beachgirl
:P
Злати аз ползвам една на Lovie..много ме кефи нито се разтича от вода,нито се маха лесно =Д т.е устойчива е...
аз питах за разликата между есето и съчинението ..мерси много ^^
охх бати гадния и тъп ден... сутринта бях на уроци и после на даскало...ох не знам ама ми мега кофти за доста неща...
нямам нито една грешка на теста за опълченците на шипка :]]] вече оценките са ми : Литература- 6,6 Химия- 5 и във вторник ще ни изпитват на едно стихотворение по руски,а в петък на Българският Език по БЕЛ... :]
охх на 17 тест по физика...днес правихме преговор и ще се гръмна...толкова много материал :/
утре сутринта съм на олимпиада по математика... :Д стискайте палци ;[[
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Току-що се върнах от олимпиадата по математика.. не беше много трудна, но реших много малко задачи.. на втората задача б) самият чертеж много ми се оплиташе и не можах да разбера в кои триъгъллници да включа търсените ъгли,, 3 та не я реших.. опитвах там нещо, ама не ме сполучи. На 1 ва а) я реших, но б) дори и не опитах, тези са ми страшно антипатични...
Сега мисля да гледам някой филм и да си одпочина, после ще уча по математика, история.. и к'вото друго изнамеря..
аз имам да уча по биология за контролна,математика(мн задачи),география.
това ми е. (:
и вече мога да си помогна за другите дни..
и излизам.
Олимпиадата по математика не беше хич трудна..Яд ме е,че писах много малко на задачата от движение,ама мислих за други неща и затова.Очаквам 13-14 точки от 21.Другата събота е пробният,който е по-важен.Сега отивам да правя преразказ и да уча по история за олимпиадата.Утре на урок до 11.30 и от 2 на олимпиада.
Оф, олимпиадата по математика не мина много добре. От първа задача имаше израз с неравенства, а ние не сме ги учили, а от трета б подточка беше... Абе ясно ми е, че няма да се класирам.
Здравейте, хораа. Олимпиадата днес беше много по-лесна, отколкото очаквах!Е, няма да отида на втори кръг, но съм си изкарал половината точки, че и малко повече. Сигурен съм, провериха ми го. Първа цялата я реших, макар че на б) се мъдрих половин час някъде, но пък си заслужаваше. На втора задача доказах еднаквите триъгълници, но забравих да напиша, че ъглите са равни като съответни елементи, а те точно ъглите искаха да докажа.
Подточка б да казва някой, ако я е решил, аз не успях, беше наистина объркано, иначе вече й имам решението. Всъщност, на нея й направих само чертежа, та една точка оттам предполагам, че ще ми дадат. На трета задача реших второто уравнение, първото донякъде и това беше. Свърших някъде около 11:30.
ПП. Ако я намеря някъде, ще я пусна за тези, които не са от София, да видят какво представлява. Може пък и да я снимам, ако някой има желание. Решенията също на б подточка мога да пусна. Нямам го подробно описано, но предполагам, че ще мога да го обясня.
Здравейте хорицаа![]()
![]()
Доста странички пак сте направили![]()
Иначе хайде, който с каквото може да помага! Много ще съм благодарна![]()
http://prikachi.com/images/574/2976574U.jpg
http://prikachi.com/images/575/2976575S.jpg
http://prikachi.com/images/576/2976576j.jpg
http://prikachi.com/images/577/2976577j.jpg
Меги,много сте напред по математика бе.Ние сме още на задачи за движение.(:
Днес писах 10 задачи по математика..утре останалите 10.
Утре ще уча по биология и география.И може да си помогна по литература с домашната.И ще решавам задачи..
Днес,след вечеря,също..задачи..матема ика..задачи..гр..решенО е![]()
Ние сме сега на медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник, но пък още не сме на неравенства.
На шеста задача отговорът е 63, а на десета- г.
Ако искаш, мога да се опитам да обясня, след малко ще поразгледам останалите, може ли да ги пусна на друго място да ги решат, защото някои от тях и аз не ги разбирам много. Мисля и задачата на Златито да питам, става ли?
Eдит: Тука ще си едитвам, ако случайно реша някоя друга. :P
12 - В (от теоремата за правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса)
20 - А
21 - В (май, де. Реших я със съответни ъгли)
22 - В - 80(x + 1) + 100x = 260
25 - Би трябвало да е В. Другите са верни.
Знам, че се получиха много В, ама не си измислям, просто са такива отговорите.![]()