.
Отговор в тема
Страница 114 от 293 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118124164214 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Утре мисля да:
    + уча и да си направя пищови по биология за теста
    + да почна с домашната по математика,че е много
    + да си помогна с домашната по литература за вторник
    + да изляза(сигурно)
    + да уча каквото имам за урока по БЕЛ

контролните и изпитванията ми за предстоящата седмица са:
    + Наизуст ''Българският език'' -сряда
    + понеделник Биология контролно.
    + четвъртък-тест в/у ''Българският език''
    + петък тест по История.

мн весело//

п.п не ползвам спирала.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Има едни момчета от 5 ти клас, които ме харесват и самоме преследват да ме обарват .. ии идва една госпожа при мене и ми вика " Рая, едни момчета ми казаха, че те обарват.. Бий ги, бе.. " И аз аз попитах как са й казали.. и тя вика " ами видях, ги че тичат и ги питах защо тичат, те отговориха " Ами тичаме да обарваме Рая по дупето и дисковете "

Мене нещо ме боли главата. А и аз имам да пиша задачи по математика.
    theonlyone123 awesomesheepy, много гадно се е получило при вас.
    Рая, (bbabyy) вие май сте случили на директорка. Нашата имам чувството, че като ме погледне, ще ме изпепели направо.
    Ставам за малко поне да понапиша няколко задачи. За медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник и правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Мн гадно, Мони =[[.. не може ли госпожата да те изпита на няколко фразеологизма за 6 ? Доста малко не ти е стигнало
    Еми тая нашта е мн гадна и не може да ме изпита .. а и оценката вече е внесена
    Сега г/д ми мина за теста ама пък не нервира една мисъл за един човек ... защо всичко трябва да е толкова объркано и странно ... тоя път пък ще действам по бързия начин и ще говоря с него ... стискайте палци да измъкна всякакво инфо от него
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Мене нещо ме боли главата. А и аз имам да пиша задачи по математика.
    Златито, awesomesheepy, много гадно се е получило при вас.
    Рая, (bbabyy) вие май сте случили на директорка. Нашата имам чувството, че като ме погледне, ще ме изпепели направо.
    Ставам за малко поне да понапиша няколко задачи. За медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник и правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса.
    Tя ни е от тази година .. и всички си мислихме, че е зла.. но е много яка.. обикаля си по коридоритее ии си говори с учениците..

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Ъъ.. Рая, случаайно да имаш рег в лп (лейди попилър)
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Дам... и във форума.. Тии коя си ? ;Д

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Ии.. се пишеше mime_raee или поне преди беше така, нали??
    п.п. Deniii
    п.п.2 мноого ти е пораснала косата

Тери.. <33 ♥

п.п. Deniii
    Да.. как ме помниииш .. ;Д Сега съм Раенце бейби ама на латиница.. ;Д
    Имам някакъв спомен за теб, но не с точност.. Птичка била ли си?

п.п. Deniii
    Да.. как ме помниииш .. ;Д Сега съм Раенце бейби ама на латиница.. ;Д
    Имам някакъв спомен за теб, но не с точност.. Птичка била ли си?
    мм.. май да ама не си спомням мн. щото не съм влизала във форума сигурно вече от половин година

Тери.. <33 ♥

таковата,да питам
    това,националното състезание по математика,което ще ни е другата седмицаа(поне на нас) какви тестови задачи ще е? във формата на изпита ли ще е? Аз искам да се пробвам.. D:

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    awesomesheepy това ще е пробен изпит или поне за нас
    zlatit0o аз използвам Loreal Paris - http://prikachi.com/images/235/2973235Z.jpg

Имам 6 по математика и по химия
    в петък ще правим тест по математика върху еднакви триъгълници .. трябва да си оправя смотаната 3-ка по физика събота и неделя сигурно няма да излизам .. ще уча за понеделник и ще решавам тестове та за понеделник имам да уча по химия, история [ трябва да отговоря на 5 въпроса ( вече съм направила 2 )], математика, литература ( за Опълченците на Шипка всичко + съчинение разсъждение върху 5-та глава от една българка )
    класното ни по БЕЛ ще бъде на 10.05

awesomesheepy, националното състезание по математика като формат и визия е същото като миналогодишното външно оценяване. Задачите, разбира се, включват само материала взет досега и задачите са на горе-долу средно ниво, по-лесни са от олимпиадата всеки случай. Първият модул е 60 мин, вторият - 90. Ако искаш виж в сайта на МОН, там има от миналата година.
    По български пък националното представлява тест от 60 въпроса, който се прави за май 2 или 3 астрономически часа, но смея да кажа, че не е трудно.

ReinbowGirl ти шисала ли си във форум зооманиа, защото там има едно мимоче със същия ник.
    Въйй днеска задрямах в час по история докато госпогина разказваше. Вечерта си бях легнала към 2, защото учих и станах към 5 пак да уча. Охх мега много съм уморена
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

кой питаше за разликата между есе и съчинение разсъждение ?? при есето можеш да включваш и своята мисъл ... примерно „аз мисля, че ... “ докато при съчинението разсъждение се придържаш само към дадената информация .. охх не съм влизала от 2 дена .. яко учене падна .. целия четвъртък (цяла сутрин де, втора смяна съм ) съм учила по биология ии контролното беше само 2 въпроса : „Характерни белези за клас Двусемеделни“ , където не написах само 1 нещо и другото беше „Корен - функции и устройство“ , където не написах само, че е подземен вегетативен орган с неограничено нарастване .. абее общо изписах 1 лист А5 ... ъмм .. днес правихме контролно по математика на 1,2,3 признак, симетрала, медиана и ъглополовяща и супер супер много бях учила ама беше адски трудно и се поизложих малко .. смис те бяха 8 задачи, а аз реших само 6 ; (( оо моля се за 5тица ... ако е четворка, ще е най-ниската ми оценка тази година ... не, не може да имам 4, просто не си позволявам такъв провал ... молете се за мен , моля ви ;дд ... иначе днес ми написаха 2 отсъствия ама класният ще ми ги извинии щото аз бях на благотворителния базар за св. Валентин ии така .. ест в кутията за валетинки няма да има нищо за мен.. както и всяка друга година .. а не един път имах ама беше от момиче ;дд абе едно супер сладко момче от десети клас (те бяха няколко ама аз само него гледах) там играеше пинк-понк точно до нас ии ни чу как си говорим за тва, че никоя няма да има валентинка и дойде поиска лист и химикал ии пита една моя приятелка как се казва и й пусна валентинка (аз съм по-хубава не е честно, че избра нея ;ддддд) ооо ... беше супер готин ... ии после идва тъпанара му с тъпанар и ни вика „абе вие не сте ли малки да сте такива кифли ?? “ аре моля за искреното ви мнение на база на моя фейсбук (Cvety Monsterr) аз кифла ли съм ??
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    кой питаше за разликата между есе и съчинение разсъждение ?? при есето можеш да включваш и своята мисъл ... примерно „аз мисля, че ... “ докато при съчинението разсъждение се придържаш само към дадената информация .. охх не съм влизала от 2 дена .. яко учене падна .. целия четвъртък (цяла сутрин де, втора смяна съм ) съм учила по биология ии контролното беше само 2 въпроса : „Характерни белези за клас Двусемеделни“ , където не написах само 1 нещо и другото беше „Корен - функции и устройство“ , където не написах само, че е подземен вегетативен орган с неограничено нарастване .. абее общо изписах 1 лист А5 ... ъмм .. днес правихме контролно по математика на 1,2,3 признак, симетрала, медиана и ъглополовяща и супер супер много бях учила ама беше адски трудно и се поизложих малко .. смис те бяха 8 задачи, а аз реших само 6 ; (( оо моля се за 5тица ... ако е четворка, ще е най-ниската ми оценка тази година ... не, не може да имам 4, просто не си позволявам такъв провал ... молете се за мен , моля ви ;дд ... иначе днес ми написаха 2 отсъствия ама класният ще ми ги извинии щото аз бях на благотворителния базар за св. Валентин ии така .. ест в кутията за валетинки няма да има нищо за мен.. както и всяка друга година .. а не един път имах ама беше от момиче ;дд абе едно супер сладко момче от десети клас (те бяха няколко ама аз само него гледах) там играеше пинк-понк точно до нас ии ни чу как си говорим за тва, че никоя няма да има валентинка и дойде поиска лист и химикал ии пита една моя приятелка как се казва и й пусна валентинка (аз съм по-хубава не е честно, че избра нея ;ддддд) ооо ... беше супер готин ... ии после идва тъпанара му с тъпанар и ни вика „абе вие не сте ли малки да сте такива кифли ?? “ аре моля за искреното ви мнение на база на моя фейсбук (Cvety Monsterr) аз кифла ли съм ??
    Май не си, бе.. Зависи как се държиш .. по снимките не си.. иначе си ацки сладка..
    :P

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Злати аз ползвам една на Lovie..много ме кефи нито се разтича от вода,нито се маха лесно =Д т.е устойчива е...
    аз питах за разликата между есето и съчинението ..мерси много ^^

охх бати гадния и тъп ден... сутринта бях на уроци и после на даскало...ох не знам ама ми мега кофти за доста неща...
    нямам нито една грешка на теста за опълченците на шипка :]]] вече оценките са ми : Литература- 6,6 Химия- 5 и във вторник ще ни изпитват на едно стихотворение по руски,а в петък на Българският Език по БЕЛ... :]
    охх на 17 тест по физика...днес правихме преговор и ще се гръмна...толкова много материал :/
    утре сутринта съм на олимпиада по математика... :Д стискайте палци ;[[

two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Току-що се върнах от олимпиадата по математика.. не беше много трудна, но реших много малко задачи.. на втората задача б) самият чертеж много ми се оплиташе и не можах да разбера в кои триъгъллници да включа търсените ъгли,, 3 та не я реших.. опитвах там нещо, ама не ме сполучи. На 1 ва а) я реших, но б) дори и не опитах, тези са ми страшно антипатични...

Сега мисля да гледам някой филм и да си одпочина, после ще уча по математика, история.. и к'вото друго изнамеря..

аз имам да уча по биология за контролна,математика(мн задачи),география.

това ми е. (:
    и вече мога да си помогна за другите дни..
    и излизам.

Олимпиадата по математика не беше хич трудна..Яд ме е,че писах много малко на задачата от движение,ама мислих за други неща и затова.Очаквам 13-14 точки от 21.Другата събота е пробният,който е по-важен.Сега отивам да правя преразказ и да уча по история за олимпиадата.Утре на урок до 11.30 и от 2 на олимпиада.

Оф, олимпиадата по математика не мина много добре. От първа задача имаше израз с неравенства, а ние не сме ги учили, а от трета б подточка беше... Абе ясно ми е, че няма да се класирам.

Здравейте, хораа. Олимпиадата днес беше много по-лесна, отколкото очаквах! Е, няма да отида на втори кръг, но съм си изкарал половината точки, че и малко повече. Сигурен съм, провериха ми го. Първа цялата я реших, макар че на б) се мъдрих половин час някъде, но пък си заслужаваше. На втора задача доказах еднаквите триъгълници, но забравих да напиша, че ъглите са равни като съответни елементи, а те точно ъглите искаха да докажа. Подточка б да казва някой, ако я е решил, аз не успях, беше наистина объркано, иначе вече й имам решението. Всъщност, на нея й направих само чертежа, та една точка оттам предполагам, че ще ми дадат. На трета задача реших второто уравнение, първото донякъде и това беше. Свърших някъде около 11:30.

ПП. Ако я намеря някъде, ще я пусна за тези, които не са от София, да видят какво представлява. Може пък и да я снимам, ако някой има желание. Решенията също на б подточка мога да пусна. Нямам го подробно описано, но предполагам, че ще мога да го обясня.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хорицаа
    Доста странички пак сте направили

Иначе хайде, който с каквото може да помага! Много ще съм благодарна

http://prikachi.com/images/574/2976574U.jpg
    http://prikachi.com/images/575/2976575S.jpg
    http://prikachi.com/images/576/2976576j.jpg
    http://prikachi.com/images/577/2976577j.jpg

Меги,много сте напред по математика бе.Ние сме още на задачи за движение.(:

Днес писах 10 задачи по математика..утре останалите 10.
    Утре ще уча по биология и география.И може да си помогна по литература с домашната.И ще решавам задачи..
    Днес,след вечеря,също..задачи..матема ика..задачи..гр..решенО е

Ние сме сега на медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник, но пък още не сме на неравенства.
    На шеста задача отговорът е 63, а на десета- г.
    Ако искаш, мога да се опитам да обясня, след малко ще поразгледам останалите, може ли да ги пусна на друго място да ги решат, защото някои от тях и аз не ги разбирам много. Мисля и задачата на Златито да питам, става ли?

Eдит: Тука ще си едитвам, ако случайно реша някоя друга. :P
    12 - В (от теоремата за правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса)
    20 - А
    21 - В (май, де. Реших я със съответни ъгли)
    22 - В - 80(x + 1) + 100x = 260
    25 - Би трябвало да е В. Другите са верни.

Знам, че се получиха много В, ама не си измислям, просто са такива отговорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си