.
Отговор в тема
Страница 119 от 293 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох,сега почвам по История,и после ще преписвам съчинението на белова.(утре ще ги прибира,йейейе,доволна съм от себе си )

Дано г-жата изкара тест от нет-а,а не да го пише ;//
    защото намерих един за Древен Изток.Молете се него да даде,сега ще го решавам.

Ето го:
    http://www.ouivanrilski.com/index.ph...02-15-10-39-37

Ако на някой ще му е от полза (:

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    весел ден
    охх имам около 30тина задачи за урока утре от 10:30 и още нищо не съм решила.. сега ще си преговарям българският език и така... нямам домашни
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Реших си задачите,сега от 8 почвам съчинението разсъждение за Опълченците. По математика имам 5,50,по география 6.
    Влизам рядко и пиша малко в последно време.
    Успех на тестовете!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    6. Обединението на Египет е извършено при :
    а) Менес б) Рамзес ІІ в) Хеопс г) Тутмос

??? При Нармер е извършено???
    Love is everything!

Днеска мина добре.. Казаха ни точките от олимпиадата по математика, имам 17 точки от общо 21 и се класирах за областния кръг!! Днеска беше олимпиадата по физика, реших всички задачи, дано да се класирам.
    П.С
    Сега отивам да решавам малко задачачки по математика, че събота ни е националното съзтезание...
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    6. Обединението на Египет е извършено при :
    а) Менес б) Рамзес ІІ в) Хеопс г) Тутмос

??? При Нармер е извършено???
    да наистина о.о
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Отговорът е Менес...спори се дали Нармер и Менес са един и същи човек,но все пак се приемат и двете като едно.

Написах си съчинението в/у Опълченците,и ми е доволно..
    Най-после..изрових отново от хиляди помагала,но се получи много добро,и се надявам на 6-ца,утре като ги събере (:
    Остава ми по История,но след 22:00 ще уча..;/ 'въх,нищо не знаммммммм по история бе.. :С гррррр.

лелеее много ме мързи да ги решавам тея задачи... -.- а и не мога на всичкото отгоре ;@

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Пффф... оспах се за първи час! Ся ще ходя за 2-рия xDD
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

охх вече се разколебавам за олимпиадата утре по математика .. така де пробния изпит ... ; (( хорааа сега почнах да решавам задачите от същия ама от миналата година ии от първия модул на мога да реша 6-7 задачи а да не говорим за втория .. ; (( лелее супер яко ще се изложаа .. не искам да ходяя ..
    иначе днес ще ни връщат по РЕ и по МАТ контролнитее .. малее .. тоя срок засега не върви много добре ; ((
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    днес имам тест върху еднаквите триъгълници искам 6 .. до сега учих .. напоследък времето изобщо не ми стига

kik7, късмет днес. а иначе и аз имам такова чувство, че не ми стига времето. особено в четвъртъците....примерно вчера: почнах да уча в 14:00 и свърших в 23:00. разбира се, правих почивки, но въпреки това е много.

Ух,болна съм ;/ днеска имахме турнир волейболен,и не влязохме в 2-3 часа.Правихме тест по История..беше кофти,дано имам 5.

По Литература ни върна тестовете в/у Българският език - имам 6 (: йейе
    Събра съчиненията,и там се надявам на 6-ца,щото добре ми се получи.

та,така
    утре съм на националното по математика,дано съм ток и жица дотогава ;///

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аз сега се връщам и Слава Богу ! Неска направо ми идеше да се махна .... тва време ми съсипва напълно настроениетоо За утре имам да решавам още задачи и сега ще ги реша, а след това малко на компа да гледам филмчее... успех утре на всички, които ще ходят на състезанието...стискам си палци и на мене, щото нашия господин каза, че ако тук имаме по-висока оценка, от тази през май, ще се счете тази...ох, дано !!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    AWWW ужасно много съм щастлива днеска беше адски адски мега якото и забавноо
    Са само ще си науча по география и после сиг ще се къпя
    А да .. имам 6 по АЕ от днеска
    Аз и утре и в неделя ще ходя на състезанията .. успех на всички (вкл и на мене си )
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    теста по математика мина добре за 1 задача не съм сигурна а една друга съм я решила до половината .. важното е че последната и най важна ми е вярна дано да имам 5 1/2 имам и 6 по музика утре след пробния отивам в 1-я мол да си купя дънки и няква блуза .. а в 18 отивам в другия мол да гледам TILT ... сега ще се изкъпя и ще порешавам задачи по математика ..късмет на всички утре

Имам 6 на съчинението по литература. Гледам в началото на срока да се подсигуря с оценки,че после да съм спокойна и да не ме изпитва.
    И аз утре съм на пробен..Успех на всички.

оххх лелеее...днес тая изпитваше на Българският Език...и изпта няколко деца и за 2 грешки или зацепвания 5...и за повече надолу...и ме хвана страх и не дигнах ръка...и добре че...после в междучасието го казвах на една приятелка и зацепих 5 пъти... ужас... яд меееее исках да си имам 3 шестички да се подсигуря за начало на срок ама карай... и 2 ми стигат ох леле откакто започна тоя 2ри срок нямам време за нищичко... утре съм на тва по математика-пробната...а в неделя на тва по БЕЛ ..то ми е по важно...мнооооооого искам да ида на 2 и 3 кръг някой май бяха ходили вече? ако си спомняте няой въпроси споделете
    охх значи в събота и неделя- олимпиади и ще си правя контурните карти и климатограми за сряда че са много...
    за понеделник ще уча стихотворението по РЕ него ще ко кажа не за 6 ами за 7!
    за вторник ще уча контролното за глагол по български
    и за сряда квото ми остане от контурните карти...
    охх както казах НИКАКВО време нямам

И аз утре съм на пробния по математика :С
    Имам чувство че нищо не знам,и че съм забравила половината работи..
    през 1-вия срок всичките ми оценки по математика бяха 4-ки.. :/
    ще се моля на късмет утре,че :С
    Ох,дано се справя.

Успех на всички (:

ИМАМ 5 ПО МАТЕМАТИКАААААААААААААААА ААААААААААААААААА мерси много че се молихте ;дд .. ии така имам и 4 по РЕ ама кой ти го гледа тва ?? целия клас сме 4ки ... не ни пука .. даже се кефим ;дд иии днеска беше супер забавно особено 15те минути след даскало преди да си тръгнем .. такъв смях беше направоо ... ии аз съм и утре и в неделя на състезанията и по мат няма да уча а по бг ще си преговоря само залог, наклонение, видовете изречения .. и това е ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Значи доста хора ще ставаме сутринта за пробния изпит По български в неделя по мога да се справя, но по математика . . . трябва да разчитам на късмета си
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Значи доста хора ще ставаме сутринта за пробния изпит По български в неделя по мога да се справя, но по математика . . . трябва да разчитам на късмета си
    и аз съм точно така! охх айде успех утре на всички ни! ^^

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    и аз съм точно така! охх айде успех утре на всички ни! ^^
    Успех на всички утре .. и на мен
    Love is everything!

някой прибра ли се ? аз си тръгнах към 10:30 ... 1ви модул имаше и лесни и трудни задачи... тая с кучето ми отне 20 минути и пак не я реших... а 2ри модул..НИЩИЧКО не реших...fml... бахти задачите сигурно няма да имам повече от 10 точки ама не ми пука <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си