.
Отговор в тема
Страница 121 от 293 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131171221 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 7312
    Е, честити, честити.
    Я пообяснете малко за математическата лингвистика, че не видях много, освен онова с кодирането...
    Уффф, дано на 27. наистина е 7,5..От това зависи всичко. Ако е -
    Обаче ако ли пък не е... - чао, чао, втори кръг.
    Ако не бях сгрешил първа и четвърта задача от невнимание в първия модул...ще се изям просто.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=2519

еми аз разгледах тези задачи и ми станаха интересни нищо,че не мога да реша нито една
    дано до 15 юни да имаме още 5 по толкова :]
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Да,на смесите и сплави е 300 мл,за нея поне съм сигурна.
    На първия имаше някои много дълги задачи с гадни степени..Като излязат условията ще помоля госпожата от уроците да ги решим..Иначе в понеделник ще й кажа само задачите,които помня.И започвам здраво да решавам трудни задачи,че...
    йеейейййе,поне 1 задача от 2-ри модул ми е правилна,това за сега :д другите ще видим какви съм ги натъкмила..;///
    боже,кво ще правим на изпита? :С

Честити ни 200 страници. (: Все така активни да сме си
    Oh,аз тотално се депресирах. Абе с теб отдавна не сме си писали в скайп.
    И аз не знам много за матемаматическата лингвистика..Дават ти няколко думи на някакъв език (много малко разпространенен,няма шанс да се знае от учениците )..примерно 'две ръце' 'моя химикал' 'твоето куче' и ти като гледаш примерите трябва да преведеш от български на дадения език подобни..примерно искат да се преведат 'моятА къща' 'твоетО куче' ..Мисля,че се изучава 9-10 клас в езиковите. Нямам си и представа каква е тактиката за решаване.
    Сега се къпах и после трябва да правя преразказ. :С

Град
    София
    Мм чак сега успявам да се добера до комп .. значи изпита по математика мина доообре ии после бях на уроци и там питах г-жата за някои задачи .. значи от втория модул реших всички и нито една не ми е напълно вярна все едно .. но от първия модул имам много вярни .. дано хвана поне 60 точки
    Мога да ви кажа отговорите на задачите от втория модул (на софиянците) , който иска
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    София
    Аа да ии честити ни 200 стр
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

*преглът*
    Хем искам да знам, хем не...уфф. Числото на 27........7,5 ли е? Кажи ми да, кажи ми да, кажи ми да, КАЖИ МИ ДААААА.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    *преглът*
    Хем искам да знам, хем не...уфф. Числото на 27........7,5 ли е? Кажи ми да, кажи ми да, кажи ми да, КАЖИ МИ ДААААА.

Тва е задачата за колко см е AB нали ? ... Ми иначе не е 7,5 .. отговора е 9 см .. сории

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Честити 200 стр

София - състезание :
    на втори модул получих
    http://math-bg.com/wp-content/upload...FIQ-MODUL2.pdf

1 задача за -1 и -2
    2 задача 9 см
    3 задача 12 процента
    4 задача :
    По пътя на логиката, първия е работил първо 40 минути сам, след което е започнал с брат си . Тоест, брат му се е включил на 40-тата минута от неговото почване . И двама извършват работа, косят, така че заедно работят като съберем работата на 1 и работата на втори . Окосена към неокосена част 3 : 5 . Тоест , щом те косят, а общо трябва да свършат работата, която е равна на 1 или на 5/5 , а свършват 3/5 , защото косят, а това е окосената част при съвместна работа в крайна сметка за окосили 3/5 . Иии събрах работата на първи с тази на втори и получих резултатът при съвместната им работа , която в крайна сметка е 3/5 МОЛЯ, ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО ГРЕША ! Искам да чатна логиката иначе
    ии така
    Love is everything!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Честити ни 200 страници
    Сега си идвам от София и съм скапанаа..
    Утре ще ходите ли на БЕЛ ?
    Успех...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

дааа... ще ходя
    а да попитам горе-долу колко трябва да продължи? 1 астрономически час нали?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    И аз ще ходя .. ми би трябвало да е 120 мин / т.е 2 часа .. 60 въпроса .. по бг от 5 и 6 клас и по литература от 7 клас

ще има въпроси и от 5 и 6 клас? леле майчице....

Това по български при мен беше преди 2 седмици..2 часа е.Имах 81/100,не съм много доволна,но все пак съм четвърта в училище,а ходиха много хора.По български освен от 5 и 6 клас дават задачи и от 7.Иначе утре има олимпиада по бел за разсъждение,но аз няма да ходя.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    пълна излагация по математика не сме учили за симетрали а 30 задача беше такава както и да е купих си дънки и блуза и гледах TILT .. уникален филм късмет на всички утре

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    утре по бел ще има ли теза?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Лелее.. колко отдавна не съм писала ;x
    Аз не ходих на пробния.. цяла седмица вече съм болна ии до нищо не ми е освен спанее <3 :Д:Д .. чак ме мързи да сядам на компа
    От понеделник се завръщам на у-ще, макар и още неоздравяла ;/ и слава богу, че за тази седмица почти нищо ново не са взели по математика и бел.

Дано да сте се справили добре всички, които сте ходили на пробния по мат. =}

Сега отивам да се къпя и след това ще лягамм :}

До утре ... дано да успея да седна, защото имам доста за учене.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    утре по бел ще има ли теза?
    Ако имаш впредвид съчинение-разсъждение, не- само тест е.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ей, късмет днеска! След половин час ми започва изпита по български!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Пробният беше г/д лесен .. Ама това с "гъл-гъл" ме уби ..

оо и мен аз там нищо не написах ;дд ама много се дразня че съм сгрешила най-лесното нещо ..хххх... същата грешка имах и на класното ; (( .. тама на онова „госпожо ... могли .... ангажиранА“ а аз писах ангажирани ; (( то се е видяло до 90 точки няма да стигна ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

то ангажиранА ли трябваше да е? о.О

А на вас взеха ли ви листите със самите тестове?

Град
    Somewhere On East =]]
    При нас пък имаше едно кифла-вафла.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Стара Загора ;]
    по БЕЛ теста беше определено по-лесен всичко направих дали е вярно ... ако има някой от старозагорска област да пише да обсъждаме ... утре ще имам физика вместо химия .. сега ще уча история малко, по АЕ и по Физика

Град
    Somewhere On East =]]
    kik7, вие за колко време бяхте готови? Ние целия клас 10:10 вече си бяхме тръгнали Имаше обаче едно, на което всички се бяха запънали, мисля, че беше 56.
    ♥ 2PAC ♥

Град
    Стара Загора ;]
    Ние стояхме до 10:30 много се чудихме на 60-та ти кое писа .. аз писах на прощаване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си