- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Е, честити, честити.![]()
Я пообяснете малко за математическата лингвистика, че не видях много, освен онова с кодирането...![]()
Уффф, дано на 27. наистина е 7,5..От това зависи всичко. Ако е -![]()
Обаче ако ли пък не е... - чао, чао, втори кръг.![]()
![]()
Ако не бях сгрешил първа и четвърта задача от невнимание в първия модул...ще се изям просто.![]()
http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=2519
еми аз разгледах тези задачи и ми станаха интереснинищо,че не мога да реша нито една
![]()
![]()
дано до 15 юни да имаме още 5 по толкова :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Oh,аз тотално се депресирах.Първоначално написано от awesomesheepy
Абе с теб отдавна не сме си писали в скайп.
![]()
И аз не знам много за матемаматическата лингвистика..Дават ти няколко думи на някакъв език (много малко разпространенен,няма шанс да се знае от учениците)..примерно 'две ръце' 'моя химикал' 'твоето куче' и ти като гледаш примерите трябва да преведеш от български на дадения език подобни..примерно искат да се преведат 'моятА къща' 'твоетО куче' ..Мисля,че се изучава 9-10 клас в езиковите. Нямам си и представа каква е тактиката за решаване.
Сега се къпах и после трябва да правя преразказ. :С
Мм чак сега успявам да се добера до комп .. значи изпита по математика мина доообре ии после бях на уроци и там питах г-жата за някои задачи .. значи от втория модул реших всички и нито една не ми е напълно вярна![]()
все едно .. но от първия модул имам много вярни
![]()
![]()
.. дано хвана поне 60 точки
![]()
Мога да ви кажа отговорите на задачите от втория модул (на софиянците), който иска
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аа да ии честити ни 200 стр![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
*преглът*
Хем искам да знам, хем не...уфф. Числото на 27........7,5 ли е? Кажи ми да, кажи ми да, кажи ми да, КАЖИ МИ ДААААА.![]()
Първоначално написано от Lanconnection
Тва е задачата за колко см е AB нали ? ... Ми иначе не е 7,5 .. отговора е 9 см .. сории![]()
Честити 200 стр
София - състезание :
на втори модул получих
http://math-bg.com/wp-content/upload...FIQ-MODUL2.pdf
1 задача за -1 и -2
2 задача 9 см
3 задача 12 процента
4 задача :
По пътя на логиката, първия е работил първо 40 минути сам, след което е започнал с брат си . Тоест, брат му се е включил на 40-тата минута от неговото почване . И двама извършват работа, косят, така че заедно работят като съберем работата на 1 и работата на втори . Окосена към неокосена част 3 : 5 . Тоест , щом те косят, а общо трябва да свършат работата, която е равна на 1 или на 5/5 , а свършват 3/5 , защото косят, а това е окосената частпри съвместна работа в крайна сметка за окосили 3/5 . Иии събрах работата на първи с тази на втори и получих резултатът при съвместната им работа , която в крайна сметка е 3/5
МОЛЯ, ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО ГРЕША ! Искам да чатна логиката иначе
ии така![]()
Love is everything!
Честити ни 200 страници![]()
![]()
Сега си идвам от София и съм скапанаа..![]()
![]()
Утре ще ходите ли на БЕЛ ?
Успех...![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
дааа... ще ходя
а да попитам горе-долу колко трябва да продължи? 1 астрономически час нали?
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И аз ще ходя .. ми би трябвало да е 120 мин / т.е 2 часа .. 60 въпроса .. по бг от 5 и 6 клас и по литература от 7 клас![]()
ще има въпроси и от 5 и 6 клас? леле майчице....![]()
Това по български при мен беше преди 2 седмици..2 часа е.Имах 81/100,не съм много доволна,но все пак съм четвърта в училище,а ходиха много хора.По български освен от 5 и 6 клас дават задачи и от 7.Иначе утре има олимпиада по бел за разсъждение,но аз няма да ходя.
пълна излагация по математикане сме учили за симетрали а 30 задача беше такава
както и да е
купих си дънки и блуза
и гледах TILT .. уникален филм
късмет на всички утре
![]()
утре по бел ще има ли теза?
Love is everything!
Лелее.. колко отдавна не съм писала ;x![]()
Аз не ходих на пробния.. цяла седмица вече съм болна ии до нищо не ми е освен спанее <3 :Д:Д .. чак ме мързи да сядам на компа
От понеделник се завръщам на у-ще, макар и още неоздравяла ;/ и слава богу, че за тази седмица почти нищо ново не са взели по математика и бел.
Дано да сте се справили добре всички, които сте ходили на пробния по мат. =}
Сега отивам да се къпя и след това ще лягамм :}
До утре... дано да успея да седна, защото имам доста за учене.
Ако имаш впредвид съчинение-разсъждение, не- само тест е.Първоначално написано от SladkaZagadka
Ей, късмет днеска! След половин час ми започва изпита по български!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Пробният беше г/д лесен .. Ама това с "гъл-гъл" ме уби ..![]()
![]()
![]()
оо и мен аз там нищо не написах ;дд ама много се дразня че съм сгрешила най-лесното нещо ..хххх... същата грешка имах и на класното ; (( .. тама на онова „госпожо ... могли .... ангажиранА“ а аз писах ангажирани ; (( то се е видяло до 90 точки няма да стигна ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
то ангажиранА ли трябваше да е? о.О
А на вас взеха ли ви листите със самите тестове?
При нас пък имаше едно кифла-вафла.![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
по БЕЛ теста беше определено по-лесенвсичко направих дали е вярно ...
ако има някой от старозагорска област да пише да обсъждаме
... утре ще имам физика вместо химия .. сега ще уча история малко, по АЕ и по Физика
kik7, вие за колко време бяхте готови? Ние целия клас 10:10 вече си бяхме тръгнали![]()
Имаше обаче едно, на което всички се бяха запънали, мисля, че беше 56.
♥ 2PAC ♥
Ние стояхме до 10:30много се чудихме на 60-та
ти кое писа .. аз писах на прощаване
![]()