- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Засега са:
Математика - 6
АЕ - 6,5
БЕЛ - 6,6,6,6,6
Биология - 6
Химия - 6
География - 6
ЗИП - БЕЛ - 6, 6
Засега са май това. Някой знае ли на коя дата е областният кръг на националното по БЕЛ? За Варна ако може.
Мале .. как успяваш да изкараваш само 6 .. и кога успя да натрупаш толкова много оценки по бел ?? .. лелел
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Между другото аз съм решила да изкарам 3 шестици по физика и три по биология, както и една шестица по математика за предстоящото контролно!![]()
И аз от началото се възхищавам от sasec има прекрасни оценки..Браво (: Все така да е.
Моите за сега са:
Литература-5,6,6
Бг-6
География-6
История-6
Иначе забравих да допълня:
География - 6,6
БЕЛ - 6
Аз съм така
БЕЛ 6665
История 6
БИОЛОГИЯ 66
музика 6
География 6
и друго мисля че няма
От началото на срока оценките ми са:
Математика - 6
Биология - 6, 6
И.Т. - 6, 6
И.И. - 6, 6
Англ. език - 6, 6
Физика - 6
Химия - 6
БЕЛ - 6
за сега само шестици, надявам се и занапред да е така![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
бахти лудите 200 стр ние не можахме 50 да напраим![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
моите оценки от 2-ри срок са:
БЕЛ - 6,5
БЕЛ-ЗИП - 5
Математика - 5,6
АЕ - 5,6
Химия - 6
Физика - 3,6
Музика - 6
Здрастии , как сте ? Много отдавна не съм писала. Какво интересно при вас?
Аз утре се чудя дали да ходя на олимпиадата по география..изобщо не ми се ходи,пък и в даскало било страшно студено днеска,представям си утре![]()
цяла седмица не бях на даскало..щот бях болна, и още съм де
чудя се..нищичко не знам по тази география,записах се,щот ще пише 6-ци..
вие пропускали ли сте някоя олимпиадата?
Браво (: По колко часа учиш на ден?Първоначално написано от musiic
awerw ами има за какво да пишем![]()
мойте са : БЕЛ - 6,6,6
РЕ- 6
АЕ-6
Биология - 6
Химия - 5,6
Физика-6
Музика-6
дано за напред да са все така...аз утре съм по география на олимпид, в неделя н история... :]
днеска беше як ден ;D изпитаха ме и имам 6 по руски...и НИТО една грешка на тва по физика![]()
сега най-накрая ще си почина малко,ще си редактирам и пренапиша есетата за един конкурс и така
утре сутринта преди олимпиадата мисля да изляза за пръв път от няколко века...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз имам само 6 засега и едно 4 на един брутален тест по история.. да не ви казвам колко часа уча на ден, че ще ви стресна ..
. .. и не се гордея с това, определено ..
Love is everything!
Математика-6
Литература-6
География-6
Физика-6 (не ни ги е върнала,но съм почти сигурна)
Изобразително-6
Технологии-5.. :Х
Информационни-май 6 от днес
Утре имам планове да решавам тестове по бел и математика.Трябва да си напиша за урока по математика в понеделник (вече няма да ходя в събота..ще си спя<3),имам да правя преразказ на Ниагара за неделя,в понеделник тест по История за траките и Александър Македонски..На 17 март тест по химия..Абе многоооо имам да уча.
Първоначално написано от RY
ее как може да ви дадат перазказ на тва... та то не е история,а описание на природна забележтелност...дано на нас не ни дадат нещо подбно,че ще failna :/
иначе и аз имам много да уча..защото имам само март така да се каже...април сме на зелено ала бала,ваканции,празник на училището..а май месец са матурите,подготовката за тях ии поправянето на оценки...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аа забравих да кажа че във вторник ще посвещаваме новото ( мисля че и 1-то ) знаме на у-щетои ся госпожите са измислили някъв химн ( уникален е
![]()
) и ще го пеем
също всеки клас ще напише послание, накрая ще се съберат и ще се сложат в капсула която щяла да се отвори през 2041
нашия клас както винаги нищо не е измислил
![]()
събота и неделя сигурно няма да излизам .. ще уча и ще гледам филми... тоя пък по ИТ тей да ме нерви
1-я срок праихме някъв тест и тоя още не го е върнал
![]()
А исках да ви питам .. понеже не съм много добра в преразказите искам да се упражнявам и примерно мога ли после да го дам на госпожата да ми го провери
![]()
ми нз ама според мен някак си ще е тъпо .. зависи от госпожата де .. ИМАМ 6 ПО ФИЗКУЛТУРА ;д ...такамм това мъчение с електронните дневници и ние го имаме, поли, ужасно е ;дд иначе по математика днес ни казаха резултатите .. имам 55 точки, с които не се гордея .. днес правихме изненадващо контролно по география и госпожата точно ги събираше и аз да напиша „риболов“ и тя ми дръпна листа и стана само „рибо“ ;д и разбирате ли точно ни взе листата и останаха 10 минути до края на часа и тока спря .. тъпият ток не можа ли да спре 10 мин по-рано ???? моля се за 5тица ... иначе по математика дето уж щеше да пише оценки .. не писа нищо ; (( на мен засега оценките са ми
МАТ - 5 (![]()
![]()
![]()
![]()
)
БГ - ----
ЛИТ - ----
НЕ - 6
РЕ - 4
БИО - 5,50
ФВС - 6
И.Т. - 6
друго не се сещам .. във вторник ще правим тест в/у опълченците и българският език .. искам 6 !! утре съм на рожден ден от 16, така че явно няма да се учи в събота, но в неделя няма да си подам носа навън .. ще си умра сама вкъщи докато уча аз ви казвам такова чувство имам тая година ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Ох,чудя се дали да ходя утре на олимпиадата по география..
;/
нищо не знам
ама искам 6-ца за участие,все пак,при г-жата ни страшно трудно се изкарва добра оценка..-.-
студ ще е в даскало пак
а аз съм болна
ама ;/.
вие ще ходите ли?
Знаете,не знаете ходете си на олимпиадите.. Най-малкото,което е ще получите една шестица за участие...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ох, аз сега ще правя тестове подобни на матурата по БЕЛ и след това от 1:30 съм на пробен (стискайте палци!)![]()
После като се прибера към 5 часа ще уча един текст по история (за една презентация) иии това май ще е !![]()
Обаче и аз твърдо съм решила март месец да си изкарам много шестици, защото и на мен април ще ми мине ей така и после май месец време за нищо не остава! Трябва да си се стегна![]()
Здравейте, отдавна не съм писала :дд успех на всички на олимпиадите.
Оценките изобщо не знам какви са. Повечето контролни/тестове още не са проверени.
плановете ми за днес:
- ще излизам в 14ч.
- като се прибера ще си почивам на компа, пред ТВ и така ;д
- ще прочета нещо по физика, че в понеделник ще имаме контролничко, а аз нищо не знамм!![]()
Успех на пробния! ^^
Абе не всички госпожи пишат шестици за участие..А пък ми е много интересно как ако имаш 5-10 точки,ще ти пише 6 само защото си участвал.![]()
^ДА!
На нас ни пишат 6ци когато имаме 60% от всички точки